VN Belgije 27.-29. kolovoza 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Pastor je napisao/la: 29.08.2021., 16:28 Glupo je što im ide vrijeme od 3 sata u kojem moraju odraditi utrku, a utrka nije ni počela... :facepalm:
Trebalo bi to računati od (pravog) početka utrke.
Pa tako se mislim i računa. Od starta 3 sata...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Prvi put da sam zaspao dok trka nije ni počela.

"What a little star." May 26, 2012.

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Frantic je napisao/la: 29.08.2021., 15:56 Odvesti 3 kruga iza Safeta, podijeliti pola bodova i što prije zaboraviti ovaj vikend, tjt.....
Ako su se onomad mogli odvoziti kompletan Donington 1993. i Catalunya 1996., mogu i danas par krugova iza Safeta.

Gledaocima refundirati karte. 50% ovima što su uzeli čitav vikend, 100% ovima koji imaju karte sami za danas (ako takvih ima).
Zašto bi im vraćali novce? Pri kupnji karte sigurno postoji klauzula o višoj sili. A ovo je upravo to, a ne krivnja organizatora.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ovo je mučenje i sramota.
Odgodi i gotova priča.
slika

fjaka
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: jordan
tomz je napisao/la: 29.08.2021., 15:39 Zadnjih par godina imam takav love-hate relationship s ovim sportom... I stalno se vraćam.
meni je tako ima skoro 30 godina :mrgreen: u 90ima se f1 baš počela pritvarat u smeće. to više nije sport koji te privuka i zbog kojih san propustio xy drugih bitnih događaja u životu i od okoline proglašavan ludžakom.

i ko i ti vratin se neznan zašto se vratin. aj ruku na srce od spa san očekiva nešto, ovde je i u ovoj nikakvoj f1 znalo bit malo života..

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ovaj Masi je takav klaun ....

tomz
Formula 4
Formula 4
fjaka je napisao/la: 29.08.2021., 16:51
tomz je napisao/la: 29.08.2021., 15:39 Zadnjih par godina imam takav love-hate relationship s ovim sportom... I stalno se vraćam.
meni je tako ima skoro 30 godina :mrgreen: u 90ima se f1 baš počela pritvarat u smeće. to više nije sport koji te privuka i zbog kojih san propustio xy drugih bitnih događaja u životu i od okoline proglašavan ludžakom.

i ko i ti vratin se neznan zašto se vratin. aj ruku na srce od spa san očekiva nešto, ovde je i u ovoj nikakvoj f1 znalo bit malo života..
Ako ništa, drago mi je da si i dalje u priči tu s nama :) A zašto se vratimo, vjerojatno radi neke "romantike" koju osjećamo prema sportu, neobjašnjivo. Pogotovo kada su povijesne lokacije kao Spa u pitanju... Paddock, navijači, zvuk paljenja motora, šarafanje, wheel guns...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ekipa moze link za stream?

lukarak
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Hamilton
nelinjo je napisao/la: 29.08.2021., 16:38 Pa tako se mislim i računa. Od starta 3 sata...
Mislim da nesto zbog TV prava to ograniceno, da ne mogu sad krenut u 18h i onda jos vozit 2 3 sata.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sta stvarno utrka jos nije pocela ?
slikaslika slika

tomz
Formula 4
Formula 4
Iceman je napisao/la: 29.08.2021., 17:03 Ekipa moze link za stream?
https://f1livegp.me/f1/live.html

Ekipa, mislim da ću ja foldati. VIkend mi je, ne mogu više gubiti vrijeme čekajući... Pozdrav do sljedeće utrke.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
tomz je napisao/la: 29.08.2021., 17:08
Iceman je napisao/la: 29.08.2021., 17:03 Ekipa moze link za stream?
https://f1livegp.me/f1/live.html

Ekipa, mislim da ću ja foldati. VIkend mi je, ne mogu više gubiti vrijeme čekajući... Pozdrav do sljedeće utrke.
Hvala

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan
'85 je bila prava brukica kad su postavili neki posebni asfalt da bolidi imaju šta bolji grip u slučaju natopljenog spa.
međutim desile su se neviđene vrućine koje taj asfalt nije baš moga podnit pa je sve odgođeno i mislin misec-dva.

eto šta ti je spa :rofl: :cheer:

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Multi 21 je napisao/la: 23.08.2021., 22:53 Proletila stanka bome :cheer:
Hvala na otvaranju teme :thumbs:
Nadam se jako mokrom vikendu da se malo izmiješaju karte
Zadovoljan :bonk: :tras: :tras: :tras:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

:rofl:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ako se ne varam, nikad u povijesti nismo imali potpuno otkazanu utrku F1.

Zanima me jesu li Masi i ostali genijalci došli do zaključka kako se računa ovo dosad odvoženo? Po mojoj logici nije odvožen nijedan krug, ali vidjeli smo i čuli koliko im je trebalo da zaključe može li Perez nastaviti ili ne.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ako neko ne gleda prijenos, a tu je na forumu:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
croatic f1 je napisao/la: 29.08.2021., 18:06 Ako se ne varam, nikad u povijesti nismo imali potpuno otkazanu utrku F1.
Nema na čemu za jinxanje :chill:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
croatic f1 je napisao/la: 29.08.2021., 18:06 Zanima me jesu li Masi i ostali genijalci došli do zaključka kako se računa ovo dosad odvoženo? Po mojoj logici nije odvožen nijedan krug, ali vidjeli smo i čuli koliko im je trebalo da zaključe može li Perez nastaviti ili ne.
Mislim da ga je McLaren nasanjkao. Htjeli su nabiti par krugova kako bi se dobilo pola bodova. I onda su one "delay" poruke proglasili kao delay kad netko stalla na gridu (tad ostali krenu u novi form. krug) pa se odbije jedan krug od utrkivanja. On se nije snašao vjerojatno pa je samo potvrdio to što su rekli. :zubo:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
avetma je napisao/la: 29.08.2021., 18:10 Mislim da ga je McLaren nasanjkao. Htjeli su nabiti par krugova kako bi se dobilo pola bodova. I onda su one "delay" poruke proglasili kao delay kad netko stalla na gridu (tad ostali krenu u novi form. krug) pa se odbije jedan krug od utrkivanja. On se nije snašao vjerojatno pa je samo potvrdio to što su rekli. :zubo:
Nekako sam i ja dobio dojam da je boldano presudilo u interpretaciji pravila :rofl:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡