Ma da je na ne znam kakvom krovu za mene je jedna velika nula od igrača, onakvih kao on danas ima na svakom koraku.CrashOverride je napisao/la: 26.08.2021., 21:02Svaki dan i u svakom pogledu ali je covjek na krovu Europe sa repkom i klubom i u oba slucaja je standardan i vrlo vazan clan prvih 11...alonso5 je napisao/la: 26.08.2021., 19:59 Na sta je nogomet spao kad jedan Jorginho dobija nagradu za igraca godine, i De Bruyne i Kante su izmislili nogomet za njega.
Nogometni chat
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Real na papiru ima jako dobru obranu, samo nisu uštimani još, a neki još nisu ni igrali. Treba vremena za obranu. Glavne violine Varane i Ramos su bili loši prošle godine, ovog drugog nije ni bilo veliki dio sezone jer je izvađao gluposti oko novog ugovora/transfera u drugi klub. Nacho j Militao su ih zapravo poprilično dobro zamijenili.
Za napad sam poprilično siguran da Hazard i Bale neće izdržati bez ozljede.
Tako da vjerujem da će Mbappe dobro doći. Takav igrač dobro dođe bilo kojem klubu.
Da se moglo za te novce dovesti par igrača, da.
Vjerujem da postoji razlog zašto je Perez odlučio po njega ove godine, a ne onda kada bude slobodan igrač.
Za napad sam poprilično siguran da Hazard i Bale neće izdržati bez ozljede.
Tako da vjerujem da će Mbappe dobro doći. Takav igrač dobro dođe bilo kojem klubu.
Da se moglo za te novce dovesti par igrača, da.
Vjerujem da postoji razlog zašto je Perez odlučio po njega ove godine, a ne onda kada bude slobodan igrač.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Nije prvi koji bi sacekao kraj ugovora ali su stvarno velike pare za igraca u zadnjoj godini ugovora...
Za mene to ne vrijedi, oscilira, ima problema sa disciplinom...
@alonso5
Ne bi bas reka da je nula ali mi nije nista poseban..
Ti izbori su nerijetko igrice i ima mnogo slucajeva gdje nije dobio igrac za kojeg vecina misli da bi trebo dobit..
@alonso5
Ti izbori su nerijetko igrice i ima mnogo slucajeva gdje nije dobio igrac za kojeg vecina misli da bi trebo dobit..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Izgleda da Ronaldo ide u United. @Frantiče mora da si sretan 

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Real uvijek gleda da igrač bude odmah na vrhuncu. Mbappe ukoliko ne potpise ovu sezonu za Real, a isto tako odobije potpisati ugovor sa PSG-om, njemu je klupa 365 dana zagarantovana. To moze psihicki da unisti igrača. Real ce pola tog novca da vrati kroz prodaju dresova I sponzore, a zaradili su novca da ga kupe, plus rade dobar posao sa posudbama igrača gdje fino rasterete budjet.CrashOverride je napisao/la: 27.08.2021., 11:58 Nije prvi koji bi sacekao kraj ugovora ali su stvarno velike pare za igraca u zadnjoj godini ugovora...
@alonso5
Realu treba Mbappe, recimo Realu je bitno da igrač poput njega je motivisan protiv Barcelone, u PSG-u se je šetao kroz Barceloninu odbranu, trenutačno im takav napadač treba.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma da... Pa nije PSG Hajduk da to radi. Imaju najbolju šansu da osvoje LP i drže najboljeg igrača na klupi, moš si ga mislit..Slavenowsky je napisao/la: 27.08.2021., 19:30
Real uvijek gleda da igrač bude odmah na vrhuncu. Mbappe ukoliko ne potpise ovu sezonu za Real, a isto tako odobije potpisati ugovor sa PSG-om, njemu je klupa 365 dana zagarantovana. To moze psihicki da unisti igrača.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Kao prvo nema sanse da bi ga drzali godinu dana na klupi , jer ove sezone sa svim pojacanjima ocito im igra samo osvajanje Lige prvaka. I nebi ovakvog Mbappea drzali na klupi i time riskirali osvajanje trofeja. Cisto sumnjam.
Drugo , opce poznato je da se prvenstva osvajaju na malim tekmama. Pa neka slobodno Mbappe bude motiviran protiv Barce , a protiv manjih neka gube bodove
.
Sta se tice Ronalda.
Mislim da je on prvo htio u City , ali je City odbio dati Juventusu para koliko traze. Jer Ronaldo zeli uzeti Ligu prvaka , a vjerojatno bi imao vecu sansu sa Cityem nego Unitedom.
Sada , naravno , ide prica da Ronaldo nije mogao "izdati" United , da u njemu tece "crvena" krv i slicne fore. Ali bojim se da je to daleko od istine
Drugo , opce poznato je da se prvenstva osvajaju na malim tekmama. Pa neka slobodno Mbappe bude motiviran protiv Barce , a protiv manjih neka gube bodove

Sta se tice Ronalda.
Mislim da je on prvo htio u City , ali je City odbio dati Juventusu para koliko traze. Jer Ronaldo zeli uzeti Ligu prvaka , a vjerojatno bi imao vecu sansu sa Cityem nego Unitedom.
Sada , naravno , ide prica da Ronaldo nije mogao "izdati" United , da u njemu tece "crvena" krv i slicne fore. Ali bojim se da je to daleko od istine

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Kada tim ima svoje principe znaju da se toga drže. Nije prvi put da se neki igrač debelo plaća a ne igra. PSG je doveo Messija, ima nenormalan asortiman igrača da Mbappe se ne bi ni osjetio. Pa ti misli...f1zd je napisao/la: 27.08.2021., 20:32Ma da... Pa nije PSG Hajduk da to radi. Imaju najbolju šansu da osvoje LP i drže najboljeg igrača na klupi, moš si ga mislit..Slavenowsky je napisao/la: 27.08.2021., 19:30
Real uvijek gleda da igrač bude odmah na vrhuncu. Mbappe ukoliko ne potpise ovu sezonu za Real, a isto tako odobije potpisati ugovor sa PSG-om, njemu je klupa 365 dana zagarantovana. To moze psihicki da unisti igrača.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
https://twitter.com/SamLee/status/1431261364220203008AlkY je napisao/la: 27.08.2021., 20:44 Kao prvo nema sanse da bi ga drzali godinu dana na klupi , jer ove sezone sa svim pojacanjima ocito im igra samo osvajanje Lige prvaka. I nebi ovakvog Mbappea drzali na klupi i time riskirali osvajanje trofeja. Cisto sumnjam.
Drugo , opce poznato je da se prvenstva osvajaju na malim tekmama. Pa neka slobodno Mbappe bude motiviran protiv Barce , a protiv manjih neka gube bodove.
Sta se tice Ronalda.
- AlkY
- Formula 1
Da Ronaldo nije htio u City nebi ga Mendes niti nudio Cityu.
A nudio ga je , to je cinjenica i istina. Sumnjam da ga je nudio po skrivecki da to Ronaldo nezna.
Za ovo nemogu tvrditi da je istina , a to da je Ronaldo vec usmeno dogovorio sve sa Cityem bio o cemu se takoder pisalo , ali to naravno nemora biti istina.
Jedno je sigurno , da je apsolutno postojala barem neka namjera otici u "plavi" dio grada. A da je tolika ljubav prema crvenom dijelu grada nebi razmisljao o Cityu niti 1 sekunde.
A nudio ga je , to je cinjenica i istina. Sumnjam da ga je nudio po skrivecki da to Ronaldo nezna.
Za ovo nemogu tvrditi da je istina , a to da je Ronaldo vec usmeno dogovorio sve sa Cityem bio o cemu se takoder pisalo , ali to naravno nemora biti istina.
Jedno je sigurno , da je apsolutno postojala barem neka namjera otici u "plavi" dio grada. A da je tolika ljubav prema crvenom dijelu grada nebi razmisljao o Cityu niti 1 sekunde.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Sigurno je postajala želja za odlaskom u City i lako moguće da bi tamo i završio da se nisu upleli United, Ferguson, Ferdinand itd.
- AlkY
- Formula 1
Nije bilo ponude Citya , ali je Ronaldov agent nudio igraca tom klubu i City je bio zainteresiran isto kao i Ronaldo.
Nije ni bitno dali je bilo ponude kluba. Bitno je da je bilo zelje i volje sa Ronaldove strane da ode u City i sa time "prevelika ljubav" prema Unitedu pada u vodu
Nije ni bitno dali je bilo ponude kluba. Bitno je da je bilo zelje i volje sa Ronaldove strane da ode u City i sa time "prevelika ljubav" prema Unitedu pada u vodu

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Apsolutno vjerujem da je postojala namjera da ide u City... To sto je City stedio, njihova pogreska... Otpo im Kane, sad spusili Kikicu... Sad treba ic po Rebica 
Meni svejedno, samo da je otisa... Jos malo ovih drva da se rjese i bu ok... Treba Nevesa ubost..
Meni svejedno, samo da je otisa... Jos malo ovih drva da se rjese i bu ok... Treba Nevesa ubost..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jak Arsenal...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Yeah, it's on purpose!