Datum rođenja: 15.02.1998 Mjesto rođenja: King's Lynn, Engleska Momčad: Williams Utrka: 37 Bodovi: 3 Najbrzi krug: 1 Debi : Australija 2019
Geroge Russell ili Mr.Saturday je "the next big thing" iz Velike Britanije, F2 prvak iz 2018 godine, Mercedesov vozač koji trenutno vozi na Williams.
Russell je na VN Sakhira vozeci za Mercedes (uskočio umjesto Hamiltona) prekinuo dva velika niza.
Jedan niz nepobjedivosti subotom od kuda je i dobio nadimak Mr.Saturday koji je do VN Sakhira i Bottasa protiv svojih momcadskih kolega imao kirurških 36:0.
Drugi veliki niz koji je prekinut se odnosio na broj odvoženih utrka bez osvojenog boda gdje se zaustavio na brojci 36 premda je hrabro kročio prema rekorderu Badoeru koji se zaustavio na brojci 50 ( nesretni Luca bi uz današnji sustav bodovanja imao 28 bodova )
Sto Russella ceka sljedecih godina u F1? Pobjede subotom protiv nekvalitenih momčadskih kolega ili ultra željeno mjesto u Mercedesu ostaje za vidjeti.
Ma ajde, nakon takvog sudara vruca je glava.. smirit ce on pricu, ispricat se bottasui to je to.
Ja ga kuzim. Napadas mercedes, jurite 300 sudarite se. Izadjes van i u soku si i naravno da ces svasta reci...bit ce to sve ok.. cinjenica je da je bez dodira. Presao bi bottasa sa williamsom...
LH44 je napisao/la: 18.04.2021., 20:04
hahahah on misli da je Bottas tjerao vani jer je to Russel, lik koji bi mu mogao uzeti mjesto hahahahaha dobro je Kodric reko da je lik kreten
Doslovno je to i meni danas palo napamet. Dosad nisam imao mišljenje o njemu, ali akon ovoga.. Još jedan u nizu bahati engleski idiot..
Da da to je fakat nevidjeno do sad da vozac sam sagleda cijelu situaciju na pocetku trke dok vozi 300kmh i provaljuje da bi svi koji su iza njega ako zapnu u DRS vozu mogli ici u rani box cime bi bila kompromitovana trka timskog kolege koji je par pozicija ispred, pa je on bio spreman zrtvovati svoju trku ranim boxom da bi time spasio trku kolegi. Timska igra 11/10
Meni je malo ta pompa oko Russella nabrijana. Suze, ovo, ono, novi mesija sudeći po medijima... I onda prvi bodovi, a Latifi kao da ih nije ni osvojio, a odradio je baš dobru utrku, čak je (nerealno) u poretku bodova sad ispred Russella, a poslje vidiš da je sretan čovjek onako iskreno, bez drame.
I zapravo, zanima me kakav bi taj bolid bio u rukama dokazanog top vozača pošto mi se čini da je bolid napredovao.
Što se tiče VN Mađarske ima itekako pravo biti u istoj rečenici sa njim. Russell je inače bolji, ali ne vidim zašto se neki vozač pored njega ne bi smio pohvaliti. Nitko ovdje nije rekao da je Latifi bolji od navedenog.
Možda imam kontroverzno mišljenje, ali po meni Russell je još uvijek daleko od nekog top vozača. Mnogi ga vide kao nekoga tko će raditi budalu od Hamiltona što je smiješno. Jako velik talent, vrlo marljiv dečko, ali ima još par rupa koje će kroz godine popuniti da bi srastao u kompletnog vozača. Bilo je par utrka koje je svojom greškom sjebao i gdje su bile realne šanse za bodove.
Kada ga počnu zvati Mr.Sunday onda možemo pričati o top vozačini. Velik potencijal za budućeg prvaka i meni je osobno vrlo drag.
senna66 je napisao/la: 03.08.2021., 11:43
Što se tiče VN Mađarske ima itekako pravo biti u istoj rečenici sa njim. Russell je inače bolji, ali ne vidim zašto se neki vozač pored njega ne bi smio pohvaliti. Nitko ovdje nije rekao da je Latifi bolji od navedenog.
Možda imam kontroverzno mišljenje, ali po meni Russell je još uvijek daleko od nekog top vozača. Mnogi ga vide kao nekoga tko će raditi budalu od Hamiltona što je smiješno. Jako velik talent, vrlo marljiv dečko, ali ima još par rupa koje će kroz godine popuniti da bi srastao u kompletnog vozača. Bilo je par utrka koje je svojom greškom sjebao i gdje su bile realne šanse za bodove.
Kada ga počnu zvati Mr.Sunday onda možemo pričati o top vozačini. Velik potencijal za budućeg prvaka i meni je osobno vrlo drag.
senna66 je napisao/la: 03.08.2021., 11:43
Možda imam kontroverzno mišljenje, ali po meni Russell je još uvijek daleko od nekog top vozača.
Slazem se. Ima Grgo još dokazivanja da bi se mogao nazvati top vozačem. Trenutno je mladi talent, ali to je bio i Vandoorne. Realno, Russell još nije imao niti poštenog timskog kolegu niti dobar bolid u kojem bi se tražilo da isporuci rezultate svake nedjelje.