Fernando Alonso
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
G.O.A.T.
Fernando is faster than all of you 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Dobro, kako kome.....

Ali kakvo školovanje (pošto je to popularan izraz, odnedavno, uveden od strane navijača LH) je priuštio samom LHu.

Takođe, Tsunoda i Sainz obavezno da pogledaju tih 10-ak (koliko već) krugova.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Dobro i ti sad cjepidlacis

- Frantic
- Formula 1
Sa 1 sec sporijim bolidom (u istim uslovima).
Sa starijim i tvrđim (dakle, sporijim) gumama.
Bez DRS-a.
Dakle, brat bratu, sa nekih 2-2,5 sec sporijim bolidom (što je i bila razlika, dok Hamdo nije stigao Ferdu), na kraju startno - ciljnog pravca.
Ma hajte molim vas.
Svejedno, gledati onakvu odbranu i onakvo školovanje (čest izraz u posljednje vrijeme), do tog napada, uz istovremeno kmečanje "kako je to opasno pri onim brzinama" (@Slawen fino spomenu na drugoj temi, kako je Sir gospodski dvoličan pominjući to, a zaboravljajući šta je uradio prije 14 dana) je bilo neprocjenjivo!!

Za sve ostalo postoji Master Card.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ma dobro, prodje Alonso put od glavnog antagoniste foruma do GOAT-a, bas se pitam zasto

Odbrana je bila odlicna, pomislio sam da ga Lewis nikad nece proci i da ce odustati od borbe cuvajuci supljene bodove. A onda mu proda onakav dummy

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Tipično trolovanje kolege LH44, nije ni čudo što sam odustao od foruma do neke mere. Kad imaš ljude koji su kao zid, tvrdoglavi. Ja sam Alonsovac ali podjednako hvalim Šumahera i Hamiltona kad stignem no ima teških fanbojaca koji kvare zabavu i atmosferu što ovde, što na Reditu a da ne pričamo o FB i Tviteru.
Ono što je danas izveo Alonso je bilo epski, pohvale Hamiltonu na prelepoj vožnji danas koji je imao sprint celu celcijatu utrku!!! To se u modernoj F1 gotovo ne viđa, nije ni čudo što mu je pozlilo.
Pohvale obojici na prelepoj borbi, davno nisam bio ovoliko uzbuđen a Hamiltonu želim brz oporavak.
Ono što je danas izveo Alonso je bilo epski, pohvale Hamiltonu na prelepoj vožnji danas koji je imao sprint celu celcijatu utrku!!! To se u modernoj F1 gotovo ne viđa, nije ni čudo što mu je pozlilo.
Pohvale obojici na prelepoj borbi, davno nisam bio ovoliko uzbuđen a Hamiltonu želim brz oporavak.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vettel je imao pola sekunde u odnosu na Ocona ako ne i vise pa nije mogao da bude u DRS kako treba kamoli napadne Ocona ipak je ovo Hungaroring. Lewis je jedino u zadnje dvije krivine stalno isao unutrasnjom linijom, mada i Alonso nije gadjao apex pa onda nije ni mogao nesto drugacije napraviti, samo bi uletio u prljav zrak. Cim ga je natjerao na gresku tad ga je i pretekao. Sainza ne brojimo on je bio na prestarim gumama da se brani.
Svejedno kapa do poda Alonsu, ostavljao je minimalan prostor, na vrijeme zatvarao vrata Lewisu u drugoj krivini i imao dobar prolaz i izlaz iz zadnje krivine. Kroz cetvrtu krivinu ionako Lewis nije nista mogao jer tamo moras biti ispred ovoga na unutrasnjoj strani da bi obisao sa vanjske strane, Lewis ni u jednom momentu nije bio ispred ne znam ni da li je uopste poravnat bio. Ono kmecanje kako je opasno je malo nepotrebno ali realno svi se oni odmah krenu zaliti, opusteno
Iskreno cudno mi je kako je Mercedes lose radio u prljavom zraku cim pridje oko jedne sekunde, mislim trkao se u Portugalu protiv Maxa i Bottasa pa efekat prljavog zraka nije bio ovoliko drastican i pretekao je obojicu iako su bolidi bili barabar, a ne F1 vs F1.5.
Svejedno kapa do poda Alonsu, ostavljao je minimalan prostor, na vrijeme zatvarao vrata Lewisu u drugoj krivini i imao dobar prolaz i izlaz iz zadnje krivine. Kroz cetvrtu krivinu ionako Lewis nije nista mogao jer tamo moras biti ispred ovoga na unutrasnjoj strani da bi obisao sa vanjske strane, Lewis ni u jednom momentu nije bio ispred ne znam ni da li je uopste poravnat bio. Ono kmecanje kako je opasno je malo nepotrebno ali realno svi se oni odmah krenu zaliti, opusteno

Iskreno cudno mi je kako je Mercedes lose radio u prljavom zraku cim pridje oko jedne sekunde, mislim trkao se u Portugalu protiv Maxa i Bottasa pa efekat prljavog zraka nije bio ovoliko drastican i pretekao je obojicu iako su bolidi bili barabar, a ne F1 vs F1.5.

- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Evo malo Alonsovih intervjua nakon utrke.

That's not even the best part of the interview, at some point they asked him: "Did that battle remind you of your defense vs. Schumacher in Imola?" and he basically said: "Nah, Michael was .3s faster than me, Hamilton was at least 2.5s faster, he just kept making the same mistakes and I took advantage of it"
You should never underestimate the predictability of stupidity
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ahahhahahaha, ako je jučer Hamilton razjebao Groznog, onda je Alonso ovog pokopao s ovom izjavom.Lux14 je napisao/la: 01.08.2021., 18:55 Evo malo Alonsovih intervjua nakon utrke.![]()
That's not even the best part of the interview, at some point they asked him: "Did that battle remind you of your defense vs. Schumacher in Imola?" and he basically said: "Nah, Michael was .3s faster than me, Hamilton was at least 2.5s faster, he just kept making the same mistakes and I took advantage of it"
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- _bataziv_0809
- Formula 1
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Mitomanija je da je alpine bio 3 sekunde sporiji bolid. Mi koji imami f1t.pro imamo i pristup podacima svih krugova koji govore da je krug prije hamilton bio brži 1.5 sekundi . Deset krugova starije hard gume ili dosta potrošene medium gume. HmmFerrari je napisao/la: 01.08.2021., 18:38 Kralj prodao dummy bolidu koji je 3 sekunde sporiji u tom trenutku![]()
Kakva mitomanija.

-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Pa nije mogao ic brze od 1.5s kad naletio na AlonsaDani je napisao/la: 02.08.2021., 11:45Mitomanija je da je alpine bio 3 sekunde sporiji bolid. Mi koji imami f1t.pro imamo i pristup podacima svih krugova koji govore da je krug prije hamilton bio brži 1.5 sekundi . Deset krugova starije hard gume ili dosta potrošene medium gume. HmmFerrari je napisao/la: 01.08.2021., 18:38 Kralj prodao dummy bolidu koji je 3 sekunde sporiji u tom trenutku![]()
Kakva mitomanija.

- Frantic
- Formula 1
Realista je napisao/la: 02.08.2021., 15:32 ......
Pa nije mogao ic brze od 1.5s kad naletio na AlonsaUz DRS je imao 2-2,5s brzi bolid sto je ogromna prednost.

Džaba objašnjavaš
Elem
https://f1.pulsmedia.hr/head-2-head/?se ... 2=hamilton
Dakle, nakon što ga je Ferdo držao iza sebe 10-ak krugova i nakon što je Hamdo izmučio svoje gume, u krugu u kojem je odradio preticanje bilo 2,2sec za Ham, pa u narednom krugu prednost Alo jer je Ham naletio na Sainza, zatim do kraja 3,2 - 3,1 - 2,7 - 2,8 sec u korist Ham.
Mitomanija, jel' da

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”