Ostale serije (general)
WEC, WRC, Indy...
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ove godine će DTM biti jako zanimljiv, s obzirom na prošlu godinu gdje su bili samo BMW i Audi. Dolaskom Ferrarija, Mercedesa, Lamborghinija ovo će biti zanimljivo praviti.Pastor je napisao/la: 19.06.2021., 17:11 Pobjeda Lawsona u prvoj utrci novog DTM-a, u Ferrariju. Iako je izgledalo kao da će biti dominacija Mercedesa. Imali su čini mi se prvih 6 pozicija na startu. Ali su ih nadmudrili Audi i Ferrari sa ranijim ulaskom u boks. Bio je i Muller u Audiju preskočio nekoliko Mercedesa kroz boks, ali je kasnije u borbi sa Albonom izgubio retrovizor, pa ga je poslije toga okrenuo na stazi Juncadella dok ga je pokušavao prestići, baš sa te strane gdje mu je falio retrovizor. Albon je na kraju završio četvrti, isto u Ferrariju kao i Lawson.
Gledao sam utrku jer je bio prijenos na SK-u. Grafika im je bila loša. Kasnila po nekoliko minuta, a i kada se ažurirala to je bilo vrlo sporo. A komentator nema pojma o praćenju dešavanja na stazi, bez gledanja u grafiku...![]()
Ovaj vikend se vozi i prva utrka nove električne serije ETCR. Biće prijenos na Eurosportu 2.
Bravo za RBR Ferkana u Monzi
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god
Jutros su se na stazi Sugo vozile kvalifikacije Super Formule. Evo rezultata iz Q3:

- alokin2411
- F1puls suradnik
Rezultati 4. utrke prvenstva Super Formule i poredak vozača:

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Nisam izvještavao par tjedana o NASCAR-u gdje je dominirao Kyle Larson u rijetko viđenom stilu.. osvojio je Charlotte Coca Cola 600 gdje je dominirao te vodio 327 od 400 krugova utrke. Dalje uzeo je Sonomu u totalnoj dominaciji te Nashville... Sinoć je vodio utrku do doslovno posljednjeg zavoja i tada mu je pukla guma pa je Alex Bowman uzeo 3. pobjedu sezone ( 5 . u karijeri ) .
Larson izgleda nenormalno dobro i vjerujem da večeras uzima drugu utrku u Pennsylvaniji ....
Larson izgleda nenormalno dobro i vjerujem da večeras uzima drugu utrku u Pennsylvaniji ....
- alokin2411
- F1puls suradnik
Sinoć sam se uključio pred sam kraj. Dobra borba Larsona i Bowmana 

- alokin2411
- F1puls suradnik
Maloprije je završila treća utrka Super GT prvenstva vožena na Motegiju. Pobjede za Hondu (GT500) i Lotus (GT300). U nastavku su rezultati i poredak vozača. Sezona se nastavlja 21. i 22. kolovoza na Suzuki.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
valjda ovaj link radi za 24 sata spa. krenulo prije kvarat ure.
https://www.youtube.com/watch?v=4ayS0Lm ... el=GTWorld
https://www.youtube.com/watch?v=4ayS0Lm ... el=GTWorld
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Nije dobro... Jesu ok ova cetvorica?
- zekohonda Verified
- Formula 1
A replay of the accident has not been made available although onboard footage from several cars showed the aftermath of multiple cars with severe damage and at least two with smoke visible.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- alokin2411
- F1puls suradnik
https://twitter.com/24HoursofSpa/status/1421494773572067329
- zekohonda Verified
- Formula 1
According to a statement from SRO Motorsports Group, Aitken sustained a broken collarbone, fractured vertebrae and small lung contusion from the high-speed crash.
- zekohonda Verified
- Formula 1
nisam gledo, ybg. formula predugo trajala.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ma suludo je bilo... Ferrari je prvo prosuo čistu pobjedu nepravovremenom promjenom guma kada je počelo pljuštati, a onda je Pier Guidi odvezao maestralno i na potpuno mokroj stazi deset krugova prije kraja obišao Vanthoora izvana u Blanchimontu.
Mislim, vjerojatno će se ponavljati snimka iks puta u sitnim satima na sptv, ali nemoj čekati, pogledaj na YouTubeu s Watsonovim komentarom, mada znam da čovjek nema moje iskustvo, profesionalizam i dikciju...
Mislim, vjerojatno će se ponavljati snimka iks puta u sitnim satima na sptv, ali nemoj čekati, pogledaj na YouTubeu s Watsonovim komentarom, mada znam da čovjek nema moje iskustvo, profesionalizam i dikciju...

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
40. Buzetski dani

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- zekohonda Verified
- Formula 1
pobjeda kodrića u prvoj gt open utrci u barci.
https://www.endurance-info.com/sites/de ... one%20.pdf

https://www.endurance-info.com/sites/de ... one%20.pdf