VN Mađarske 30. srpnja - 1. kolovoza 2021.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ahaha već je na 0,8 s prednosti. Bože koliko gluposti . Samo problem je kaj ga vremena sa treninga demantiraju. Zanimljivo kako je počeo o Maxu nadčovjeku govoriti. Jedino njegova nadljudska brzina i umijeće upravljanja bolidom mogu spasiti rb. Pita se nešto i Pereza.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
na ovo sam mislio kad sam govorio o nadogranjama. vidjeh na f1tech forumu.avetma je napisao/la: 31.07.2021., 16:51 Prava je sreća da su unutar dva tokena uspjeli toliko performansi naći. U sezoni kad više nisu imali spremljenih nadogradnji btw![]()
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Dani Verified
- Formula 1
Mercedes had said they would take upgrades for the W12 to Silverstone, which may be the last ones of any real significance this season as they focus on creating next year’s all-new car.
Explaining what those updates comprised, the team’s trackside engineering director, Andrew Shovlin, quoted by GP Fans, said: “I don’t really want to go into the absolute numbers here.
“But it was quite extensive in terms of front and rear cake-tins, all the area around the bargeboards, the floor, so quite a significant amount of work on the car.
“We had struggled at recent races and they were circuits we have historically actually found quite difficult, certainly in recent years.
“The pace [at Silverstone] is a combination of two things. One is we are getting the car back on a circuit where it works well and we have also made a nice step in terms of aerodynamic performance.
“Those two together are really why you saw us able to take ‘pole position’ on Friday.”
Explaining what those updates comprised, the team’s trackside engineering director, Andrew Shovlin, quoted by GP Fans, said: “I don’t really want to go into the absolute numbers here.
“But it was quite extensive in terms of front and rear cake-tins, all the area around the bargeboards, the floor, so quite a significant amount of work on the car.
“We had struggled at recent races and they were circuits we have historically actually found quite difficult, certainly in recent years.
“The pace [at Silverstone] is a combination of two things. One is we are getting the car back on a circuit where it works well and we have also made a nice step in terms of aerodynamic performance.
“Those two together are really why you saw us able to take ‘pole position’ on Friday.”

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Vremena s treninga me demantiraju?Dani je napisao/la: 31.07.2021., 17:01 Samo problem je kaj ga vremena sa treninga demantiraju. Zanimljivo kako je počeo o Maxu nadčovjeku govoriti. Jedino njegova nadljudska brzina i umijeće upravljanja bolidom mogu spasiti rb. Pita se nešto i Pereza.

Što si mislio ovo za Pereza, nisam shvatio? Misliš da je on po prirodi sporiji od Bottasa par desetinki? A kako da objasnimo to što Perez ne može prismrditi Maxu? Taj bolid u njegovim rukama se bori s Ferrarijem i McLarenom češće nego s Mercedesom.
Ovo je zabavno, ali na godišnjem sam pa imam manje tolerancije na nonsens.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mislim da je sada sekunda ipo u pitanjuavetma je napisao/la: 31.07.2021., 17:02To je bilo u Barceloni, ovdje je ipak nešto skromnije. Ne skromno kao u Britaniji ili Francuskoj, ali ipak skromnije.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma jasno je to meni, ali je kopkalo mog prijatelja, pa pitam za njega.

Šalu na stranu.
Jbga, nekako se poklopilo to sa gumama, znaš.
A nisam sklon stavu da je Benz našao 0.7-0.8 sec ili koliko već, sa tim nadogradnjama.
Mislim, ako su već bili sporiji od RBa (varira to od neznatno, pa do pola sekunde), a sad su odjednom na 0,4-0,5sec prednosti.
A možda i nisu bili sporiji?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
Ante sad mi je sve jasno. Kloni se jakog sunca. RB je vrhunski bolid , čak stručnjaci smatraju bržim bolidom u odnosu na mercedes. Što je i bio do Silverstonea. Druga stvar je što oni svoje šanse nisu iskoristili. Ove gluposti o pola sekunde bržem bolidu ne drže vodu. A RB-ov odnos prema Perezu se najbolje očituje u gubitku bodova za njega kako bi najbržim krugom izbio bod Hamiltonu na VN Britanije.
FP1:
1 Max Verstappen Red Bull 1:17.555 21
2 Valtteri Bottas Mercedes 0.061s 26
3 Lewis Hamilton Mercedes 0.167s 25
FP2:
1 Valtteri Bottas Mercedes 1:17.012 29
2 Lewis Hamilton Mercedes 0.027s 27
3 Max Verstappen Red Bull 0.298s 24
FP3
1 Lewis Hamilton Mercedes 1:16.826 20
2 Max Verstappen Red Bull 0.088s 13
3 Valtteri Bottas Mercedes 0.229s 15
Q1
1 Max Verstappen Red Bull 1:16.214 3
2 Lewis Hamilton Mercedes 0.210s 6
3 Valtteri Bottas Mercedes 0.355s 6
Da, Ante demantiraju te vremena krugova, odnosno zaostaci.
FP1:
1 Max Verstappen Red Bull 1:17.555 21
2 Valtteri Bottas Mercedes 0.061s 26
3 Lewis Hamilton Mercedes 0.167s 25
FP2:
1 Valtteri Bottas Mercedes 1:17.012 29
2 Lewis Hamilton Mercedes 0.027s 27
3 Max Verstappen Red Bull 0.298s 24
FP3
1 Lewis Hamilton Mercedes 1:16.826 20
2 Max Verstappen Red Bull 0.088s 13
3 Valtteri Bottas Mercedes 0.229s 15
Q1
1 Max Verstappen Red Bull 1:16.214 3
2 Lewis Hamilton Mercedes 0.210s 6
3 Valtteri Bottas Mercedes 0.355s 6
Da, Ante demantiraju te vremena krugova, odnosno zaostaci.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
ni jednog trenutka, dok je RB izgledao dominantno nisam sumnjao da FIA nešto kuha da bi se to spriječilo. na žalost izgleda još jedna sezona za zaborav sve su prilike! ali nadamo se da će sledeće sezone mečka biti 2-3 ekipa...
mislim, nadam se da će FIA konačno probati da spasi F1 od ovog klovna i ovih ljudi koji je žele uništiti. jer evo... 5 sezona, da one prve 3 dominacije isključim, kad god Mečki ne ide... ili kažnjavaju ekipe, ili donose nove propise, gume... šta već... nadam se da će Max uspjeti da makne ovog klovna sa trona F1, jer tu više ne zaslužuje biti!
ovo "ne zaslužuje", kažem... nije voljen, a to mu smeta, vidi se... pojede se zbog toga... šupka se publici svo vrijeme, ali džaba...
tiha patnja... i jer bi ga stvarno volio vidjeti u nekom sporom bolidu, da to nije mercedes, da vidimo gdje bi bio... mislim da bi u toj mečki, bar 5-6 trenuto prisutnih vozača na gridu, bili lagani prvaci!

mislim, nadam se da će FIA konačno probati da spasi F1 od ovog klovna i ovih ljudi koji je žele uništiti. jer evo... 5 sezona, da one prve 3 dominacije isključim, kad god Mečki ne ide... ili kažnjavaju ekipe, ili donose nove propise, gume... šta već... nadam se da će Max uspjeti da makne ovog klovna sa trona F1, jer tu više ne zaslužuje biti!

ovo "ne zaslužuje", kažem... nije voljen, a to mu smeta, vidi se... pojede se zbog toga... šupka se publici svo vrijeme, ali džaba...

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/CezaryGutowski/status/1421481025205637128
Lewis outraged when they quoted Grosjean's twitt. That if he did it on purpose (that outlap), it wasn't cool:
"I don't make any tactical moves. We have the fastest car. Those who give comments like this have no idea what's going on. Which also explains why they're not here."
Grozni nastradao gore nego u Bahreinu.
"I don't make any tactical moves. We have the fastest car. Those who give comments like this have no idea what's going on. Which also explains why they're not here."
Grozni nastradao gore nego u Bahreinu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Jbt jesu to Mađari uspjeli ne dobiti epitet "best fans" od strane Lewisa, stvarno su povrijedili njegove osjećaje.blown diffuser je napisao/la: 31.07.2021., 16:39 Feel so great with booing![]()
i nakon što to kaže umuknu ovi odmah
![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Odlicne ove nadogradnje koje nisu planirali uopce ove sezone...
Solidne gume napravio Pirelli....
Solidne gume napravio Pirelli....
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Znači, Lewis opet ima nedvojbeno najbrži bolid, navijači mogu biti sretni, zadovoljni, slaviti najvećeg... Nadam se ne kao ovi na tribinama danas. Kužim da ga ne vole, jasno mi je i zašto ali samo prave žrtvu od njega.
Za ove "igre" u kvalama mislim da su Red Bullovi vozači trebali samo obić bolid koji smeta i bok.
Za ove "igre" u kvalama mislim da su Red Bullovi vozači trebali samo obić bolid koji smeta i bok.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Tko god ne stigne u mjereni krug vec neko duze vrijeme moze krivit samo sebe...MSC je napisao/la: 31.07.2021., 21:15 Za ove "igre" u kvalama mislim da su Red Bullovi vozači trebali samo obić bolid koji smeta i bok.
A da je Lewis Maxu smeto, obisa bi ga.. Nemam ni najmanje sumnje u to..
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Mjeri ti se od safety car linija a ne zivi outlap i da bio je preko zadanog vremenaLH44 je napisao/la: 31.07.2021., 17:48 Lewis je zapravo na kraju kvalifikacija odradio najbrzi izlazni krug u Q3, upravo onaj za koji se govori da je vozio presporo da bi poremetio krug Verstappenu i Perezu![]()
![]()