VN Velike Britanije 16.-18. srpnja 2021

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Gilles je napisao/la: 19.07.2021., 22:42 Pa eto zamalo da dobijemo nažalost corpse u copse.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Pa dokle vise sa tim pretjerivanjima? Izaso frajer na nogama iz bolida.
slika

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
AMG je napisao/la: 19.07.2021., 22:03 Kaj i da je ocekivao? Osim ako s tim aludiras na to da je onda to napravio namjerno :)
Mislim da barem 90% vozaca na neki nacin "ocekuje" sudar u duelu s Maxom, lik se isprofilirao skoro kao Maldonado...
Ja bi prije rekao da je očekivao nekakav "fair-play" od Maxa, u stilu "dva puta sam ja popustio u Imoli i Barceloni, možda bi i ti mogao barem jednom". Naravno ne krivim Maxa za incident, ali mislim da će se svatko složiti da su oba vozača mogla izbjeći incident da su htjela. Ne može samo Hamilton gledati kako da ne dođe do sudara, tako da riskira oštećenje podnice u Imoli i da dobrano prikoči u Barceloni, a Max se za to vrijeme drži isključivo svoje putanje kao da je sam na stazi.

Mislim, legitimno se držati svoje putanje ne obazirući se na ovog drugog, ali onda moraš imati na umu da a) ovaj drugi isto misli da ćeš ti biti taj koji će popustit ili b) da čak i ako te želi propustiti da protutnjaš svojom putanjom, nekada jednostavno neće biti u mogućnosti da to napravi i da želi.

Koliko se sjećam, Hamilton se prilično korektno utrkivao s Maxom u prošlosti. Malezija 2017., SAD 2018., sprint kvalifikacije, pa čak i Bahrein 2018. gdje je Hamilton izašao na pasicu zbog Maxa, iako je došlo do kontakta i puknuća Maxove gume. Ali opet ponavljam, ne može jedan vozač uvijek voziti svoju utrku, bez da se obazire na drugog, a onda neka taj drugi koči, uništava gume, podnice, izlazi sa staze, čini sve kako ne bi došlo do sudara. U Formuli 1 to tako ne ide. Jedan mora popustiti, a taj jedan bi nekad mogao biti i Max, a ne samo Lewis.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 22:44
avetma je napisao/la: 19.07.2021., 21:36
LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 21:06 Poenta je u Maxovom pristupu digni gas ili se sudaramo. Eto ako si pogledao press konferenciju Lewis je rekao da je u proslim trkama Max isto ovako agresivno vozio a ja morao da popustim da ne bi doslo do sudara. To je sva prica, ali ne dopire od dvostrukih arsina #odjava :pivo:
Ako se ovo uzme u obzir, bi li ti rekao da je Lewis onda očekivao sudar kad je krenuo iznutra u Copse?
Kako si me pitao bas ovo pitanje odmah mi je palo na pamet sljedece pitanje:
U situaciji u kojoj ja tebi dam izbor da dignes gas ili se sudaramo, ti bi svaki puta digao gas i pustio me da prodjem ispred tebe?
Ma kakvi, išao bih dokazati poantu u Copse zavoju. Ne, čekaj... :)

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mazzacane je napisao/la: 19.07.2021., 23:06
AMG je napisao/la: 19.07.2021., 22:03 Kaj i da je ocekivao? Osim ako s tim aludiras na to da je onda to napravio namjerno :)
Mislim da barem 90% vozaca na neki nacin "ocekuje" sudar u duelu s Maxom, lik se isprofilirao skoro kao Maldonado...
Ja bi prije rekao da je očekivao nekakav "fair-play" od Maxa, u stilu "dva puta sam ja popustio u Imoli i Barceloni, možda bi i ti mogao barem jednom". Naravno ne krivim Maxa za incident, ali mislim da će se svatko složiti da su oba vozača mogla izbjeći incident da su htjela. Ne može samo Hamilton gledati kako da ne dođe do sudara, tako da riskira oštećenje podnice u Imoli i da dobrano prikoči u Barceloni, a Max se za to vrijeme drži isključivo svoje putanje kao da je sam na stazi.

Mislim, legitimno se držati svoje putanje ne obazirući se na ovog drugog, ali onda moraš imati na umu da a) ovaj drugi isto misli da ćeš ti biti taj koji će popustit ili b) da čak i ako te želi propustiti da protutnjaš svojom putanjom, nekada jednostavno neće biti u mogućnosti da to napravi i da želi.

Koliko se sjećam, Hamilton se prilično korektno utrkivao s Maxom u prošlosti. Malezija 2017., SAD 2018., sprint kvalifikacije, pa čak i Bahrein 2018. gdje je Hamilton izašao na pasicu zbog Maxa, iako je došlo do kontakta i puknuća Maxove gume. Ali opet ponavljam, ne može jedan vozač uvijek voziti svoju utrku, bez da se obazire na drugog, a onda neka taj drugi koči, uništava gume, podnice, izlazi sa staze, čini sve kako ne bi došlo do sudara. U Formuli 1 to tako ne ide. Jedan mora popustiti, a taj jedan bi nekad mogao biti i Max, a ne samo Lewis.
Iskreno najbolji komentar do sad po tom pitanju, problem je Maxov pristup, ne Hamilton koji prvi puta u karijeri protiv Maxa nije htio popustiti u situaciji u kojoj se, kako si vec nabrojao situacije i ima ih jos, bezbroj puta nasao i popustio. Uvijek jednostavno ne moze. Osim ako si budala, onda budi kao Barrichello :zubo:
avetma je napisao/la: 19.07.2021., 23:07 Ma kakvi, išao bih dokazati poantu u Copse zavoju. Ne, čekaj... :)
Krivina je nebitna ako je vozac spreman da te postavi u tu situaciju u bilo kojoj krivini :)
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Znači, ipak misliš da je Lewis očekivao sudar?

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Pošto mi je komentar bio obrisan napisati cu ovdje.

Razlika između Maxa I Hamiltona treba da bude ogromna, prije svega u iskustvu. Juče je Hamilton imao sreće, mogao je obojicu izbaciti iz utrke, tako kompromitovati svoju, kao i Maxovu utrku. Na žalost Max je izvukao deblji kraj, dok Hamilton, pored izbacenog konkurenta za titulu, dobije i crvenu zastavu.

Kada kažem iskustvo, prije svega mislim na vozaca od 7 titula i sada 99 pobjeda, da onako hladno ulazi u duel, bez imalo griznje savjesti. Ovdje se poteže teza, kao zašto bi neko morao popuštati Maxu, e pa ne radi se o tome da se popušta Maxu, vec se radi na koji način se ide napasti Max. Ako se već zna da je Max tvrd orah, onda ne biraš najgoru moguću putanju za napad, onda to izgleda nepromišljeno!

Mene nervira samo činjenica da Hamilton i Mercedes jučerašnju utrku nazivaju "Povratak kralja"! Ok, sad je poenta jasna, Mercedes se služi prljavom igrom, a to je da se isprovocira protivnik, jer ako imalo ima morala u cijeloj priči, ne bi se niko radovao onakvoj pobjedi, niti raznorazni epiteti davali.

Pobjeda nije zaslužena, ljutili se vi ili ne.

Izbaciš konkurenta van staze, zbog istog dobiješ čak i crvenu zastavu da središ spojler s kojim si izazvao incident i šlag na tortu je 10 s kazna, koja je mizerna, jer Mercedes za 15 krugova istu će da nadoknadi i tako je i bilo.

Ako je ovo vama sve bilo fer, onda želim Maxu da na sve staze u kojima RBR nije konkurentan, redovno Hamiltonu buši gume.

Da se još nadovežem, rijedak je slučaj da neko ustane i kaze, jest kriv je ili ako ne moze reci da nije kriv, onda barem može reći ono radovanje mu nije trebalo, jer onakva pobjeda nikom ne bi trebala biti draga. Dobio sam pitanje zašto niko nije od Ferrarijevaca ili bilo ko drugi na strani Mercedesa I Hamiltona kada odrade dobar posao, odgovor je jednostavan:

Mercedes nas je terorisao 7 godina, oborili su sve moguće rekorde, pravih konkurenata za Hamiltona nije bilo, sad kada se je našao jedan, dotični kao i Mercedes igraju prljavo. Sve do nove ere Mercedes je i dalje favorit, sta se njima može lose reci, nego da su nam svima dodijali, jer ko uživa u ovoj dominaciji sem vas Ham/Merc fanovima? Red Bull je sve iznenadio, pa cak i Mercedesa, onda neka skupe muda I neka igraju pošteno, kao što ih je RBR na sve utrke dobijao, nekada mora doći kraj Mercedesu. Ko je to željan da gleda Hamiltoma kako kruži stazom i obara rekorde??? Ni opet kada odrade dobar posao svi im se divimo i to su činjenice.

Ali neka, Hamilton se je zamjerio najvećem lajavcu na stazi, pa kada bude drugi put se nesto njemu desilo, onda neka bude frajer i da kaze "Game on"!

Na kraju nećemo gledati istinsku F1, vec Netflix sranje, jer ovo se ubilo za njih.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ne bi bilo lose malo poraditi na razlikovanju korelacije i kauzacije.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 19.07.2021., 23:29 Znači, ipak misliš da je Lewis očekivao sudar?
Ja mislim da je Lewis ovaj puta ocekivao da ce Max biti sensible one i da ce dignut gas i pustiti ga, jednom u zivotu. Nije se desilo.
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 20:34
MSC je napisao/la: 19.07.2021., 17:37 Nisu dupli standardi. Zna i FIA donijeti pravu odluku. Problem je u kazni jer je Kimi za sudar sa Sebom, zadnji krug, obojica van bodova dobio 20 sekundi. Ovdje je svakome tko razumije utrkivanje Lewis kriv, a kazna duplo manja za neusporedivo goru nesreću. Istog stava oko krivnje je i Jenson Button pa eto... Nazivajte duplim standardima ili kako hoćete, odluka tko je kriv je donesena prema pravilniku. Ja se vodim činjenicama, za uzvrat dobijem demagogiju, laprdanje i gluposti. Nema frke, to ne mijenja činjenicu da je Lewis kriv. U svakom trenu iza, van trkače putanje, fulao apex za metar najmanje, udario prednjim kotačem u Maxov zadnji. Tko to ne vidi, ne razumije utrkivanje i vadi neke Maxove prijašnje poteze s kojima se i sam nisam slagao. Ovaj slučaj, kriv je daleko više Lewis.

Ja očekujem još jačeg Maxa. A vjerojatno i Lewisa van staze u duelima jer ne vjerujem da je Max još 100% zrel u glavi makar ovu sezonu vozi daleko ozbiljnije.

Što se tiče sreće, uz red flag kad ga trebaš, ne sjećam se da je ikad vozaču pukla felga, a ne i guma na toj felgi.
Naravno da su dupli standardi kada se ignorise voznja od starta do ulaza u Copse i gleda se samo cinjenica da Lewis nije pogodio apex iako mu je Max ostavio prostora, a kao sto sam rekao, jedini razlog zasto Lewis nije pogodio apex i isao sire je zato sto ga je Max zalijepio uza zid cime mu je kompromitovao normalan prolaz kroz krivinu koja se u punoj brzini prolazi samo sirom linijom. Mislim dovoljno je da na videoigri upalis i probas proci Copse tako sto se zalijepis uza zid, proci ces, ali van staze ili presporo i odatle pocinje problem, Max nije morao Lewisa toliko lijepiti i gurati uza zid nego kad je Lewis usao unutra odmah je trebao ici skroz lijevo da obojica imaju optimalnu liniju da mogu normalno proci kroz krivinu. Medjutim Max je po 3x ove sezone igrao igru "digni gas da prodjem ili cemo se sudariti" i Lewis ovaj puta nije digao gas i obilo mu se o glavu. Iskreno steta sto Lewis vec u Imoli nije htio popustiti, tada su bili poravnati cijelo vrijeme pa se niko nije bunio sto mu Max nije ostavio prostora pa je Lewis otisao preko rubnika i ostetio bolid, tad je sve bilo ok, pa to je utrkivanje :zubo: :zubo: :thumbs:

Mislim najlakse je uslikati momenat u kom se desio kontakt i reci "eee vidis Lewis je bio iza" niko ne gleda par sekundi prije Lewisa koji se provlaci izmedju Maxa i zida niti se pita sta je tu Max mogao drugacije uraditi, nego Lewis je kriv i kraj rasprave, ko se ne slaze glup je :chill:
Čovječe, dokle više? :facepalm:
Max bi ga gurao u zid da je ovaj bio paralelno. Ali nije, bio je iza. Max je u toj situaciji mogao sam ići skroz uz zid i ne ostaviti ni širinu bolida. Zašto? Zato jer je ispred! I onda se opet vratiti legalno na trkaću liniju za ulazak u sljedeću krivinu. Opet, jer je ispred.
I u ovom duelu nije Max taj koji je išao sa filozofijom "popusti ili ćemo se sudarit", nego Hamilton, očigledno. Nisu ni dupli standardi za spominjanje FiA-ine odluke. To samo govori da i organizacija koja ima dugu historiju popuštanja istome, ga je ovdje morala kazniti. Iako blaže nego što je zaslužio. Još su samo trebali nakon ovakvog poteza ostati dosljedni svom popuštanju, pa ga nikako ne kazniti, da nebi pravili duple standarde...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pošteno je reći da su obojica mogli izbjeći sudar, ali zar nije nekako prirodnije/logičnije za tu situaciju (položaj bolida na stazi, brzina, zavoj itd) da je Lewis taj koji bi trebao popustiti? Meni je, a i većini čini se. Max ga je namjerno stisnuo koliko je mogao uz zid, agresivno, ali i čisto jer pravo na 1 potez ima. Lewis je imao loš kut za Copse i nikad ne bi normalno prošao zavoj s onom brzinom koju je imao. Takve se situacije viđaju na svakom drugom pretjecanju. Ima tu nešto da se vraća Maxu milo za drago za one pizdarije prije par godina, ali problem je što ga i dalje gledate kroz te "naočale" kao nekog razbijača.

Ovo što se priča da je Lewis napokon odlučio ne popustiti vjerojatno stoji, ali je to u krivoj situaciji napravio i zato je kažnjen. Idealan primjer za "nepopuštanje" bi bilo recimo u dvobojima sa Riccijem kad on zna često kasno kočiti pa ga ovaj ispred mora doslovno izbjegavati i izgubiti poziciju. U tom slučaju ako ne popustiš Ricci popije kaznu, Lewis nije popustio kad je trebao.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

LH44
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 20.07.2021., 01:08
LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 20:34
MSC je napisao/la: 19.07.2021., 17:37 Nisu dupli standardi. Zna i FIA donijeti pravu odluku. Problem je u kazni jer je Kimi za sudar sa Sebom, zadnji krug, obojica van bodova dobio 20 sekundi. Ovdje je svakome tko razumije utrkivanje Lewis kriv, a kazna duplo manja za neusporedivo goru nesreću. Istog stava oko krivnje je i Jenson Button pa eto... Nazivajte duplim standardima ili kako hoćete, odluka tko je kriv je donesena prema pravilniku. Ja se vodim činjenicama, za uzvrat dobijem demagogiju, laprdanje i gluposti. Nema frke, to ne mijenja činjenicu da je Lewis kriv. U svakom trenu iza, van trkače putanje, fulao apex za metar najmanje, udario prednjim kotačem u Maxov zadnji. Tko to ne vidi, ne razumije utrkivanje i vadi neke Maxove prijašnje poteze s kojima se i sam nisam slagao. Ovaj slučaj, kriv je daleko više Lewis.

Ja očekujem još jačeg Maxa. A vjerojatno i Lewisa van staze u duelima jer ne vjerujem da je Max još 100% zrel u glavi makar ovu sezonu vozi daleko ozbiljnije.

Što se tiče sreće, uz red flag kad ga trebaš, ne sjećam se da je ikad vozaču pukla felga, a ne i guma na toj felgi.
Naravno da su dupli standardi kada se ignorise voznja od starta do ulaza u Copse i gleda se samo cinjenica da Lewis nije pogodio apex iako mu je Max ostavio prostora, a kao sto sam rekao, jedini razlog zasto Lewis nije pogodio apex i isao sire je zato sto ga je Max zalijepio uza zid cime mu je kompromitovao normalan prolaz kroz krivinu koja se u punoj brzini prolazi samo sirom linijom. Mislim dovoljno je da na videoigri upalis i probas proci Copse tako sto se zalijepis uza zid, proci ces, ali van staze ili presporo i odatle pocinje problem, Max nije morao Lewisa toliko lijepiti i gurati uza zid nego kad je Lewis usao unutra odmah je trebao ici skroz lijevo da obojica imaju optimalnu liniju da mogu normalno proci kroz krivinu. Medjutim Max je po 3x ove sezone igrao igru "digni gas da prodjem ili cemo se sudariti" i Lewis ovaj puta nije digao gas i obilo mu se o glavu. Iskreno steta sto Lewis vec u Imoli nije htio popustiti, tada su bili poravnati cijelo vrijeme pa se niko nije bunio sto mu Max nije ostavio prostora pa je Lewis otisao preko rubnika i ostetio bolid, tad je sve bilo ok, pa to je utrkivanje :zubo: :zubo: :thumbs:

Mislim najlakse je uslikati momenat u kom se desio kontakt i reci "eee vidis Lewis je bio iza" niko ne gleda par sekundi prije Lewisa koji se provlaci izmedju Maxa i zida niti se pita sta je tu Max mogao drugacije uraditi, nego Lewis je kriv i kraj rasprave, ko se ne slaze glup je :chill:
Čovječe, dokle više? :facepalm:
Max bi ga gurao u zid da je ovaj bio paralelno. Ali nije, bio je iza. Max je u toj situaciji mogao sam ići skroz uz zid i ne ostaviti ni širinu bolida. Zašto? Zato jer je ispred! I onda se opet vratiti legalno na trkaću liniju za ulazak u sljedeću krivinu. Opet, jer je ispred.
I u ovom duelu nije Max taj koji je išao sa filozofijom "popusti ili ćemo se sudarit", nego Hamilton, očigledno. Nisu ni dupli standardi za spominjanje FiA-ine odluke. To samo govori da i organizacija koja ima dugu historiju popuštanja istome, ga je ovdje morala kazniti. Iako blaže nego što je zaslužio. Još su samo trebali nakon ovakvog poteza ostati dosljedni svom popuštanju, pa ga nikako ne kazniti, da nebi pravili duple standarde...
Max je isto tako mogao i da ostavi vise prostora na unutrasnjoj strani, ali Max je po tvome ipak trebao uletiti Lewisu u putanju dok ide 300km/h? Bukvalno ista stvar kao onda sa Kimijem 2016 kad ga je u Spa na Kemmel pravcu blokirao, ali hajde dobro protiv Hamiltona je pa je onda opravdano :chill:
slikaslika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Cijeli video za one koji misle da netko nešto slavi.
Ovima koji su pisali da slave sudar mogu samo reći bullshit i fakenews.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 23:22 Hamilton koji prvi puta u karijeri protiv Maxa nije htio popustiti
Multi 21 je napisao/la: 20.07.2021., 01:55 Pošteno je reći da su obojica mogli izbjeći sudar, ali zar nije nekako prirodnije/logičnije za tu situaciju (položaj bolida na stazi, brzina, zavoj itd) da je Lewis taj koji bi trebao popustiti? Meni je, a i većini čini se.
Pa mislim da je on i u ovoj situaciji popustio, ili bar pokušao popustiti, s obzirom di se nalazio kad je Max počeo skretati, i di se nalazio u trenutku incidenta. Popustio, ne u smislu da je spalio gume od kočenja, ali sigurno pustio gas. Dobro, jednim dijelom jer moguće ne bi prošao zavoj onom brzinom.

Ali gledajući Maxov onboard dolje, ja ne znam kako je on razmišljao. U stilu "ja imam monopol prolaska kroz zavoje, a vi mi se prilagođavajte".

Znači vodiš borbu kotač uz kotač cijelu krug, znaš točno (valjda) gdje ti se protivnik nalazi, i onda bez pardona skrećeš u zavoj, kao da ovaj do tebe ne postoji?

Slika gdje se nalazi Hamiltonovo prednje krilo, kad Max skreće. Što je on mislio da će se dogoditi kada počne skretati u zavoj, u trenutku kad Hamilton ima više od pola bolida do njega? Da će Hamiltonov bolid nekako nestati s ovog mjesta, ili ostati ukopan na mjestu, ne znam.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Radi povijesne točnosti napomenimo samo da Hamilton u niti jednom trenutku nije bio u potpunosti poravnat s Maxom, niti ispred njega. Do kraja je Max imao prednost, minimalnu, ali prednost.

slika
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mazzacane je napisao/la: 20.07.2021., 12:28 Slika gdje se nalazi Hamiltonovo prednje krilo, kad Max skreće. Što je on mislio da će se dogoditi kada počne skretati u zavoj, u trenutku kad Hamilton ima više od pola bolida do njega? Da će Hamiltonov bolid nekako nestati s ovog mjesta, ili ostati ukopan na mjestu, ne znam.
Da će Hamilton ući u zavoj onako kako ga je moguće odvesti, umjesto da promaši apex za metar/dva i odbije se od Maxa? Onom putanjom i brzinom Lewis ne bi mogao odraditi zavoj ni da je sam na stazi.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Usporio je Lewis, ali ne da bi popustio Maxu. Da je to htio ne bi došlo do sudara. Usporio je zbog malog kuta kojeg mu je Max napravio za Copse. Ali opet nedovoljno jer je "understeerao" u njega.
Mazzacane je napisao/la: 20.07.2021., 12:28
Ali gledajući Maxov onboard dolje, ja ne znam kako je on razmišljao. U stilu "ja imam monopol prolaska kroz zavoje, a vi mi se prilagođavajte".

Znači vodiš borbu kotač uz kotač cijelu krug, znaš točno (valjda) gdje ti se protivnik nalazi, i onda bez pardona skrećeš u zavoj, kao da ovaj do tebe ne postoji?
Gotovo sam siguran da je Max mislio nešto tako. "Stavio sam te u neugodnu situaciju, nemaš izbora nego odustati od pretjecanja." To je princip gotovo svake borbe na stazi. I ja se slažem s Maxom za tu situaciju, u tom zavoju, s tom brzinom i ostalim okolnostima da je Hamilton trebao odustati. Nije htio odustati i promašio je zavoj. Ne možemo očekivati od Maxa niti od ikoga da ostavljaju pola staze prostora na unutrašnoj strani. Ostavio je sasvim dovoljno prostora za vozača koji će proći zavojem adekvatnom brzinom.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
Maxov prolazak kroz Copse je puno prirodniji od Hamovog, k tome je još imao i prednost. Po meni nema sumnje da je Ham (veći) krivac.
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 20.07.2021., 12:59 .....
Tebi svaka cast inace, veliki si gospodin :pivo:
slika

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj

F12000
Formula 1
Formula 1
Trenutak prije kontakta.