Charles Leclerc
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Draži mi je kad je što mirniji na društvenim mrežama, Twitchu, zabavama u Monaku i u ljubovanju s curama, a glasan s predstavama na stazi i marljiv u tvornici u Maranellu i u simulatoru.
Stvari će morati sjesti na svoje jednog dana, uvjeren sam.
Stvari će morati sjesti na svoje jednog dana, uvjeren sam.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ugovor mu je do kraja 2024., a nedavno je i sam rekao da je željan odmah potpisati i na još duže....što mi se ne sviđa iskreno jer volio bi da osvoji naslov, a Ferrari mi zbog 2017. i 2018. nikako ne ulijeva nadu bez obzira što su se sada malo oporavili.
Ne bude li Ferrari na nivou koji on to zaslužuje Leclerc bi mogao ostati zapamčen kao jedan od najboljih vozača ikada bez naslova prvaka.
Borba Hamilton, Verstappen, Leclerc....možda i Norris.....mokri snovi.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mene je najviše strah da lik ne postane novi Jean Alesi kojeg je naslijedio Schumacher i sve ostalo je povijest.
Mogu zamisliti scenarij u kojemu Leclerc nikako ne uspjeva osvojiti nešto s Ferrarijem i onda npr. Max sjedne u Ferrari...ne moram dalje govoriti.
Mogu zamisliti scenarij u kojemu Leclerc nikako ne uspjeva osvojiti nešto s Ferrarijem i onda npr. Max sjedne u Ferrari...ne moram dalje govoriti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
Svaka mu čast ako stvarno ima namjeru ostati što duže u Ferrariju. Ferrari nije baš više momčad za koju ćeš bez razmišljanja odmah potpisati. Ipak je tu dugi niz neuspjeha.
On baš ide na to da titulu osvoji u Ferrariju ili nikako. Nadam se da će Ferrari u slučaju neuspjeha sljedećih godina biti barem korektan i samokritičan, a ne raditi žrtveno janje u vozaču kao što je znao biti slučaj sa nekima.
On baš ide na to da titulu osvoji u Ferrariju ili nikako. Nadam se da će Ferrari u slučaju neuspjeha sljedećih godina biti barem korektan i samokritičan, a ne raditi žrtveno janje u vozaču kao što je znao biti slučaj sa nekima.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 10.05.2021., 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Sve je do Ferrarija hoce li mu isporuciti jaku mashinu ili ne! Ja u Charlesu vidim posvecenog i marljivog vozaca koji jednostavno ima taj sampionski gen.
Sve predispozicije koje jedan vozac na ovom nivou treba da ima su tu. Ceka se Ferrari da poslozi kockice. Ja se nadam da ce to biti 2022. Rade na tome vec dvije godine, red je...
Sve predispozicije koje jedan vozac na ovom nivou treba da ima su tu. Ceka se Ferrari da poslozi kockice. Ja se nadam da ce to biti 2022. Rade na tome vec dvije godine, red je...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kad smo već kod prezimena SchumacherFerrari je napisao/la: 10.05.2021., 13:23 Mene je najviše strah da lik ne postane novi Jean Alesi kojeg je naslijedio Schumacher i sve ostalo je povijest.
Mogu zamisliti scenarij u kojemu Leclerc nikako ne uspjeva osvojiti nešto s Ferrarijem i onda npr. Max Mick sjedne u Ferrari...ne moram dalje govoriti.
Zajebanciju na stranu
Takođe bi volio da Čarli osvoji titulu sa Ferrarijem.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pa vidjeli smo da mašina nije dovoljna..nelinjo je napisao/la: 10.05.2021., 14:00 Sve je do Ferrarija hoce li mu isporuciti jaku mashinu ili ne! Ja u Charlesu vidim posvecenog i marljivog vozaca koji jednostavno ima taj sampionski gen.
Mislim da oni imaju većih problema od mašine, bolid će kad tad ubosti, ali nered u toj ekipi se ne može tako lako ispraviti. Vidimo da ni RB nije na razini Mečke, a ovi su još bar stepenicu ispod njih..
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Leclerc je samo jos jedan od talentiranih vozaca u nizu koji vozi za Ferrari. Postoji realne sanse da ne osvoji ni jedan naslov kao i to da bude visestruki prvak sa Ferrarijem ili bez njega. Nit prvi niti zadnji.
Kakav god da je Ferrari, ali postoji ta neka čar u isčekivanju naslova prvaka. Hoce li to biti sa Leclercom ili neki drugim to cemo tek vidjeti. Na kraju krajeva kad vidis u ne tako davnoj proslosti koji vozaci su vozili za Ferrari i kakve voznje su prezentirali, a na zalost naslov nisu ugrabili. Ja bih Vettelu samo za onu jednu voznju u Kanadi i situaciju nakon utrke dao naslov bez imalo razmisljanja. Al jbg... bilo je lijepo dok je trajalo
Kakav god da je Ferrari, ali postoji ta neka čar u isčekivanju naslova prvaka. Hoce li to biti sa Leclercom ili neki drugim to cemo tek vidjeti. Na kraju krajeva kad vidis u ne tako davnoj proslosti koji vozaci su vozili za Ferrari i kakve voznje su prezentirali, a na zalost naslov nisu ugrabili. Ja bih Vettelu samo za onu jednu voznju u Kanadi i situaciju nakon utrke dao naslov bez imalo razmisljanja. Al jbg... bilo je lijepo dok je trajalo
-
nelinjo
- Formula 2
Kad dodje taj dan da Ferrari ponovo osvoji titulu, a doci ce... Bice to ludnica kakva se ne pamti.
A sto se tice Leclerca... Mislim da ce on biti sampion sa Ferrarijem ili bez njega! 

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
I ja isto želim Leclercu da osvoji naslov za Ferrari...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Toplo se nadam da će mu to obezbijediti.nelinjo je napisao/la: 18.07.2021., 23:36 Andiamo Charles!
Dajte mu taj pobjednički bolid i to je to!![]()
U tom slučaju će biti skroz naprijed na startu, pa se ne bi trebale dešavati gluposti kao kad starta sa 7-8 mjesta.
Mislim (nadam se) da ćemo imati vrlo zanimljive borbe Leclerc - Verstappen - Russell - Norris....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
nelinjo
- Formula 2
valjalo bi da ubodu iz prve! ja se nadam prije svega u novi motor. fali tu jos snage. a Charles bi to sigurno fino docekao!Frantic je napisao/la: 19.07.2021., 09:31Toplo se nadam da će mu to obezbijediti.nelinjo je napisao/la: 18.07.2021., 23:36 Andiamo Charles!
Dajte mu taj pobjednički bolid i to je to!![]()
U tom slučaju će biti skroz naprijed na startu, pa se ne bi trebale dešavati gluposti kao kad starta sa 7-8 mjesta.
Mislim (nadam se) da ćemo imati vrlo zanimljive borbe Leclerc - Verstappen - Russell - Norris....