Ferrari je napisao/la: 18.07.2021., 18:13
ZaŔto misliŔ da bi vozili zajedno?
Pa za 2-3 godine bi Leclerc trebao biti tu.
Ne vidim razlog zasto bi ga Ferrari mijenjao, ako imao iole konkurentan bolid.
Ako ne imao, sumnjam da ce i Maxa privuci.
Vidjet Äemo. Ne mora to biti za 2-3 godine. Može biti i kasnije.
Ne znam, imam taj feeling.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
zjurina je napisao/la: 18.07.2021., 18:05
SRAMOTA sramota & kako uopÄe može neko navijati za tog Äovjeka - samo njemu sliÄni
Potpis! SliÄni karakteri se privlaÄe. A ovaj je karakterna...
Mene bi bilo sramota izaÄi na podij. A britanski navijaÄi... I joÅ” dobar dio glasao za njega za vozaÄa dana.
A i ovo sve mi izgleda kao kalkulacija, da ga se uzdiže na kraju. Da ga ne može prestiÄi na mediumu, uz sve probleme koje je Leclerc imao. I onda mu lagano skine onoliku prednost, preÄe ga lagano van DRS zone, i odmagli ispred njega. Mislim da ne može biti tolika razlika na te dvije komponente guma. Jednostavno su glumili neizvjesnost. A Bottas? Taj ima ozbiljnih psihiÄkih problema, zbog konstantnog naguzivanja...
Cak mi je malo i fora gledati ovdje Mercove fanove kako "polagano provociraju" .
Kristalno jasno je da Hamilton kriv. Ali kad bi netko citao ovaj forum bez da je gledao , pomislio bi da je Lewis napravio daleko najprljaviji potez u povijesti F1
Ovakvih incidenata je bilo jako puno do sada , samo je razlika sta se jako malo njih desilo u tako brzom zavoju.
Ne vjerujem , niti neznam kako netko moze vjerovati da je covjek to namjerno napravio. To mi je nepojmljivo.
Za kaznu necu reci niti da je dobra niti da je premalena , niti me to previse zanima.
Samo znam da ta greska Hamiltona nije za "smrtnu presudu" kako sam dobio dojam ovdje
LH44 je napisao/la: 18.07.2021., 17:30
Ovo je nesto kao Spanija 2016, trkaci incident ali veca krivica na Hamiltonu, kazne nije trebalo biti, mislim Max je par puta promijenio smjer na pravcu i onda ga jos u zid stjerao, Lewis nije ni mogao bolje onde, da je jace kocio tek bi onda bio karambol
ma frende,nema tamo zida...samo jedno metar i pol asfalta joÅ” gdje je moga Lujo ali nije jer je smeÄe
Koja budala ostavlja 2 metra prostora na ulazu u Copse?
A zaÅ”to da pokriva kad ima oÄiglednu prednost? Hamilton se torpedirao u tu krivinu, koju tom brzinom nikako nije mogao savladati, i opet je doÅ”ao samo do zadnjeg Maxovog toÄka. To ti je sve Å”to ti treba za odrediti krivicu - nije bio ni do pola bolida.
Ako pogledamo one tri kazne od 5 sekundi u Austriji, koje je veÄina odobravala, ovo uraditi u ovako brzoj krivini, dok joÅ” nemaÅ” prednost ni pravo (nisi ni do pola bolida) i pri tom nad najveÄim rivalom za titulu, i pri tom ga poslati u bolnicu, ovo je moralo biti kažnjeno drastiÄno. Ali ovo ima samo u britaniji...
AlkY je napisao/la: 18.07.2021., 18:24
Cak mi je malo i fora gledati ovdje Mercove fanove kako "polagano provociraju" .
Kristalno jasno je da Hamilton kriv. Ali kad bi netko citao ovaj forum bez da je gledao , pomislio bi da je Lewis napravio daleko najprljaviji potez u povijesti F1
Ovakvih incidenata je bilo jako puno do sada , samo je razlika sta se jako malo njih desilo u tako brzom zavoju.
Ne vjerujem , niti neznam kako netko moze vjerovati da je covjek to namjerno napravio. To mi je nepojmljivo.
Za kaznu necu reci niti da je dobra niti da je premalena , niti me to previse zanima.
Samo znam da ta greska Hamiltona nije za "smrtnu presudu" kako sam dobio dojam ovdje
Ne vjerujem da je bilo namjerno, ali s obzirom da su dobili po piksi 4 utrke zaredom, s obzirom da je ovo domaci teren, s obzirom na nadogradnje koje funkcioniraju, s obzirom da je jucer dobio po piksi od glavnog rivala onda kada sve to stavis na papir nema sumnje da je Hamilton bio posebno motiviran da ovu utrku uzme poŔto poto.
Moje misljenje o kazni. Izbacio je glavnog i jedinog konkurenta za naslov. Pospremio je 25 bodova unatoc kazni. Zar zo ne govori da kazna nije bila dovoljna? Nije fer izbaciti glavnog konkurenta i onda pobjediti.
Komentari na clanku su ajme majko. Sve sami rasisti, mrzitelji, siritelji negativne energije. Koje odvratne rijeci...
Krenuo malo citat, odmah izasao van. Kuzim da je netko ljut ali nazivati nekoga smecem i drugim jos gorim rjecima bas lijepo ocrtava kulturu nacije, odgoj ljudi i sve ostalo.
Fuj. I na facebooku isto... Katastrofa...
Iskreno, definitivno sam za zabranu komentara na cijelom internetu jer ovo sta ljudi pisu je za povracanje. Nabijem na kurac pravo govora i izjasnjavanja na internetu kad 99% komentara je za zatvor.
Doslovno zabraniti tj ukinuti opciju "komentiraj" na cijelom internetu.
Inace ne citam komentare ali ponekad ipak da i to je strasno.
Hrpa krkana, debila, neuspjesnih i nezadovoljnih ljudi samim sobom, sa malim pimpekom vjerojatno, bez para, bez znanja, bez ikakve kulture, procitali nikad nista u zivotu osim svog komentara... To je ekipa koja se okuplja tamo i truje sve sto postoji.
@zelot i onda ti odluÄiÅ” da je rjeÅ”enje tu napisati komentar u kojem ljude prozivaÅ” "krkanima, debilima, neuspjeÅ”nima, nezadovoljnima, s malim pimpekom, bez para, bez znanja, bez ikakve kulture, koji nikad nitÅ”a nisu proÄitali, koji truju sve Å”to postoji"? Bravo, dio si rjeÅ”enja.
Ne vjerujem da je bilo namjerno, ali s obzirom da su dobili po piksi 4 utrke zaredom, s obzirom da je ovo domaci teren, s obzirom na nadogradnje koje funkcioniraju, s obzirom da je jucer dobio po piksi od glavnog rivala onda kada sve to stavis na papir nema sumnje da je Hamilton bio posebno motiviran da ovu utrku uzme poŔto poto.
Moje misljenje o kazni. Izbacio je glavnog i jedinog konkurenta za naslov. Pospremio je 25 bodova unatoc kazni. Zar zo ne govori da kazna nije bila dovoljna? Nije fer izbaciti glavnog konkurenta i onda pobjediti.
Pa neÄemo Äekati kraj utrke za dodijeliti kaznu. Ne možeÅ” tako gledati, ishod pa prema tome kaznu. Jel bila mlaka kazna? po meni jest, 10 sekundi mu neÄe niÅ”ta znaÄiti -to sam ja pomislio. Na kraju jedva dobio.
Uzeli su u obzir vjerojatno da je prvi krug, da je ovo napravio usred utrke bilo bi drive through
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Definitivno se slazem da nije fer. Na kraju je mi je i bilo zao Charlesa. Ali samo njega , nije mi bilo zao izgubljenih bodova u Ferrariju .
Ali takve stvari koje nisu fer se jako cesto dogadaju.
Da je dobio i neku jacu kaznu , mozda bi opet nekako drugi zavrsio i opet nitko na svijetu nebi bio zadovoljan.
Izbacivanje iz utrke , sta su neki zazivali , je apsolutno previse opce za pomislit.
Samo kazem da ovo nije najprljavije djelo ikada zabiljezeno , kako danas vristi cijeli internet.