VN Velike Britanije 16.-18. srpnja 2021
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Jedva cekam agresivnijeg maxa lujo uvijek pocne prljavo kad gubi.

- zjurina
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Trebalo bi zaobiÄi ovaj tvoj komentar/post, al nemogu nikako ...LH44 je napisao/la: 18.07.2021., 17:30 Ovo je nesto kao Spanija 2016, trkaci incident ali veca krivica na Hamiltonu, kazne nije trebalo biti, mislim Max je par puta promijenio smjer na pravcu i onda ga jos u zid stjerao, Lewis nije ni mogao bolje onde, da je jace kocio tek bi onda bio karambol
Comment -

& oÄito si ti pametniji Äak i od Hilla

- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
ma frende,nema tamo zida...samo jedno metar i pol asfalta joÅ” gdje je moga Lujo ali nije jer je smeÄeLH44 je napisao/la: 18.07.2021., 17:30 Ovo je nesto kao Spanija 2016, trkaci incident ali veca krivica na Hamiltonu, kazne nije trebalo biti, mislim Max je par puta promijenio smjer na pravcu i onda ga jos u zid stjerao, Lewis nije ni mogao bolje onde, da je jace kocio tek bi onda bio karambol
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
to si mi veÄ rekao nekoliko puta , so what now ?_bataziv_0809 je napisao/la: 18.07.2021., 17:19Ne kvotaj me tiWehrlein94 je napisao/la: 18.07.2021., 17:16ajde bataziv Å”ta se ti praviÅ” pametan, lako navijat za mercedes kada im i Pirelli i FIA idu na ruku ..
a ja ti to kažem moj frende koji nisam mogao i joŔ ne mogu smislit MSC-a, tako da, daj se smiri
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
ovako je se Max i protiv Ricciarda branio u Bakuu 2018, krajnje supacki po ko zna koji put, ali i Hamilton je pretjerao, mada do ovoga ne bi ni doslo da Max nije ostavio 2 metra od zida pri ulazu u COPSECiki-F1 je napisao/la: 18.07.2021., 17:34Sad kada si to ovako opisao ima smisla. Sve one snimke, hamiltonova putanja, brzina u zavoju, "fulanje" pasice viŔe nema smisla.LH44 je napisao/la: 18.07.2021., 17:30 Ovo je nesto kao Spanija 2016, trkaci incident ali veca krivica na Hamiltonu, kazne nije trebalo biti, mislim Max je par puta promijenio smjer na pravcu i onda ga jos u zid stjerao, Lewis nije ni mogao bolje onde, da je jace kocio tek bi onda bio karambol
Neka mu vrate onih 10sec, ajmo peticija.

A i ove sezone je vec u San Marinu krenuo na isti nacin, bas kao i u Spaniji, ako hoce da se trka bezkompromisno neka ga svako nabije van staze svaki duel, ne bih imao problem
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 18.07.2021., 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

- Cale od Lewisa
- GP3
Taman bi bilo 10 sec stop and go sad bi ljigavac bio iza alonsa

- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Maxu nabit kaznu +10 mejsta na sljedeÄim kvalifikacijama.
- Cale od Lewisa
- GP3
Hahahaha bottas naguzi se jos

- zjurina
- Formula 1
Ma kakvi - zabranit mu uopÄe slijedeÄu utrku - Å”ta ima on smetati Velikom Lewisupero iz bukureÅ”ta je napisao/la: 18.07.2021., 17:39 Maxu nabit kaznu +10 mejsta na sljedeÄim kvalifikacijama.

- zjurina
- Formula 1
hahaha .... Bottas Ŕupak ko garaža

- pero iz bukureŔta
- Formula 1
JoÅ” Äe ovaj pobjedit
- Cale od Lewisa
- GP3
Kako moze bottas pusiti svima u mercu treba imat zeludac

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Eh sto nije Lewis popustio u Spaniji na startu da vidim sta bi onda rekli doslovno istu stvar je Max radio po ko zna koji puta se brani kao supak i kad pobere zube ovaj drugi je kriv, how yes no, nece mu svako popustitizjurina je napisao/la: 18.07.2021., 17:36Trebalo bi zaobiÄi ovaj tvoj komentar/post, al nemogu nikako ...LH44 je napisao/la: 18.07.2021., 17:30 Ovo je nesto kao Spanija 2016, trkaci incident ali veca krivica na Hamiltonu, kazne nije trebalo biti, mislim Max je par puta promijenio smjer na pravcu i onda ga jos u zid stjerao, Lewis nije ni mogao bolje onde, da je jace kocio tek bi onda bio karambol
Comment -![]()
![]()
![]()
& oÄito si ti pametniji Äak i od Hilla![]()

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bottas se sklanja a Toto Äe mu vratiti uslugu tako Å”to Äe ga zamijeniti sa Russellom.
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
Ugasio sam zvuk na Skyu jer je ovaj Crofty naporan sa fanovima da je to bolesno
-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Neki imaju bas djecja razmisljanja i ocito su frustrirani necime pa komentiraju bottasa kako se naguzio opet, kako pisaju po njemu.. uzas.. ja sam mislio da na forumu nema mladjih od 14 al ocito ih ima gro.
Bottas je sporij i sam je kriv sto ga ovaj unatoc kazni stigao. Ne borinse za naslov i sporij je i najnormalnije je da mu narede da ga pusti.
Ali ne, vi to ne bi napravili da ste na mjestu tota, vi ste bolji...
Bottas je sporij i sam je kriv sto ga ovaj unatoc kazni stigao. Ne borinse za naslov i sporij je i najnormalnije je da mu narede da ga pusti.
Ali ne, vi to ne bi napravili da ste na mjestu tota, vi ste bolji...