VN Velike Britanije 16.-18. srpnja 2021
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Perez me počinje pomalo živcirati slabim partijama. Da RB nije konkurentan koliko je, završavao bi na istim pozicijama kao i Albon i Gasly...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ha gle, nije ni da su kvalifikacije trenutnog formata posebno zanimljive.
Ja sam za kvalifikacije, ali definitivno treba ukinuti Q1. Da budem iskren sve češće i preskačem Q1.
Meni se danas u sprintu svidjelo što traje daleko manje od kvalifikacija.
Dobro, probali su. Treba i tom sprintu još dati prilike. Ima nekih pozitivnih stvari za izvući pa se možda nešto novo dogodi sa kvalifikacijama.
Ja sam za kvalifikacije, ali definitivno treba ukinuti Q1. Da budem iskren sve češće i preskačem Q1.
Meni se danas u sprintu svidjelo što traje daleko manje od kvalifikacija.
Dobro, probali su. Treba i tom sprintu još dati prilike. Ima nekih pozitivnih stvari za izvući pa se možda nešto novo dogodi sa kvalifikacijama.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni ova sesija ko sesija nije toliko loša, ali mi se raspored vikenda definitivno ne sviđa. Kvalifilacije su baš izgubile značaj.
Ali kontam nešto da se neće baš tako lako odustati od ovog.
Ali kontam nešto da se neće baš tako lako odustati od ovog.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Možda je mene pregazilo vrijeme, ali ovakav format mi se nimalo ne sviđa. Slažem se s @Alkyem da je ovo dijeljenje kvalifikacija u dva dijela potpuno razvodnilo vikend. Ni regularne kvalifikacije ni sprint kvalifikacije nemaju težinu kvalifikacija iz starog formata i uopće se ne mogu uživiti u događanja na ekranu kad nemam osjećaj da gledam nešto važno. Čudan je to osjećaj, težak za opisat.
Sve u svemu, potpuno nepotrebna inovacija. Veselim se sljedećem vikendu i povratku na ''normalan'' format. Sad ću barem više cijeniti vikende bez sprint kvalifikacija
Sve u svemu, potpuno nepotrebna inovacija. Veselim se sljedećem vikendu i povratku na ''normalan'' format. Sad ću barem više cijeniti vikende bez sprint kvalifikacija

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Format bezveze. Ali neka Lewis zna da od Maxa može dobit i šamar kad mu doma na večeru dođe i to pred svim gostima.
"What a little star." May 26, 2012.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Treba im dat mogućnost uključivanja DRS-a gdje i kad žele (i na startu), pa da vidiš veselja :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Treba zadržati kvale subotom, ali definitivno skratiti. 2 kvalifikacijske runde su više nego dovoljne.
Žao mi je to reći, ali jedva čekam da Q1 prođe i ne predstavlja mi ništa.
Ovaj pokušaj sa sprintom podržavam u smislu da su pokušali nešto poboljšati, ali ne bi trebalo zadržati.
Žao mi je to reći, ali jedva čekam da Q1 prođe i ne predstavlja mi ništa.
Ovaj pokušaj sa sprintom podržavam u smislu da su pokušali nešto poboljšati, ali ne bi trebalo zadržati.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Bezveze mi je ovo...
Moze sprint ali nek izvlace iz bubnja stsrne brojeve a kvale nek budu kvale i nek odlucuju grid za utrku u nedjelju.
Ako zele dodatne zabave ok, ali onda nek naprave potpuni show i nek to nema nikakve veze sa utrkom, kvalama i bodovima. Ovako, nisam za...
Samo pokvari utrku jer nam je sad sve jasno. Max ako ne usere start, ide naprijed, ham ga ne moze pratit i to je to, max pobjeduje.
Moze sprint ali nek izvlace iz bubnja stsrne brojeve a kvale nek budu kvale i nek odlucuju grid za utrku u nedjelju.
Ako zele dodatne zabave ok, ali onda nek naprave potpuni show i nek to nema nikakve veze sa utrkom, kvalama i bodovima. Ovako, nisam za...
Samo pokvari utrku jer nam je sad sve jasno. Max ako ne usere start, ide naprijed, ham ga ne moze pratit i to je to, max pobjeduje.
- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Fernando našamarao, očekivano
Russel sjebao Sainza, zaslužio je kaznu.
Hamilton se posrao sam po sebi, jučer trkelja ljudima kak uvijek treba nosit masku, a ni on ju sam nema. , gura propagandu
Kaže da je na startu napravio sve kak mu je momčad rekla. Znači nije kriv on
Ništa od naslova ove godine izgleda.
2 piruete, nijedna od Fetla ž
S boljim gumama i DRS-om nije uspio preticat Nanda
Carlos i Fernando vozači dana.
Uglavnom ovo je sranje. Ali nebi se začudio da na nekim stazama uvedu jedan brzi krug samo, Monako primjerice.
Russel sjebao Sainza, zaslužio je kaznu.
Hamilton se posrao sam po sebi, jučer trkelja ljudima kak uvijek treba nosit masku, a ni on ju sam nema. , gura propagandu
Kaže da je na startu napravio sve kak mu je momčad rekla. Znači nije kriv on

Ništa od naslova ove godine izgleda.
2 piruete, nijedna od Fetla ž
S boljim gumama i DRS-om nije uspio preticat Nanda

Carlos i Fernando vozači dana.
Uglavnom ovo je sranje. Ali nebi se začudio da na nekim stazama uvedu jedan brzi krug samo, Monako primjerice.
- monkeyseat
- Formula 2
Provizorni grid za sutrašnji start:
*Perez će startati iz boxa

*Perez će startati iz boxa

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Slažem se da je pokvarilo neizvjesnost za utrku. Bilo bi pametnije da su dozvolili neke izmjene podešavanja prije glavne utrke. Ono da primjene neke stvari koje su naučili ovdje. Ako nas isto ovo čeka i sutra, samo 3 puta duže, onda ne valja. Već sam vidio da Vettel u ključnim dijelovima staze se ne može dovoljno približiti da napadne sa DRS-om. Sada ostaje samo nadati se nekom taktičkom nadmudrivanju kroz boksove...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ne bi se bas slozio da je tako jednostavno..._bataziv_0809 je napisao/la: 17.07.2021., 18:22 Znamo da ce Max sutra odmagliti na startu i da ce po redovnom toku stvari odnijeti komotnu pobjedu. A to nismo znali jucer i ubili su mi tu neizvjesnost starta utrke..
Bit ce ulazaka u box, razlicitih guma, ne traje 17 krugova u kojima se neki rizik nesto previse i ne isplati......
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
Isto su pozvani i Mazespin i Sainz. Svi su prošli samo s upozorenjem.