Prije bih rekao da su time iskazali nesigurnost prilikom izvođenja penala.
Nisu znali gdje da pucaju i tim cekanjem su cekali da golman napravi neki mig, pokret
Euro 2020
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ne znam bas koliko postize sa stajanjem 10ak metara od lopte... Osim eventualno sto sebi nabija pritisak cekanje..Iceman je napisao/la: 12.07.2021., 09:40 Prije bih rekao da su time iskazali nesigurnost prilikom izvođenja penala.
Nisu znali gdje da pucaju i tim cekanjem su cekali da golman napravi neki mig, pokret
Golman je taj koji ceka njega da krene da i on pocne kalkulacije i citanje...
Vise sam uvjeren da ne zna di ce ni sta ce, skuplja muda da krene prema lopti...
Fino Alla Fine
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Zato i kazem da su pojedini igraci s jedne i druge strane iskazali nesigurnost, nisu vjerovali u sebe.
Jucer gledam onog talijana koji je drugi pucao penal. Progutao je takvu knedlu u grlu odmah sam znao da nista od toga.
Jucer gledam onog talijana koji je drugi pucao penal. Progutao je takvu knedlu u grlu odmah sam znao da nista od toga.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
I meni je on mirisa da ce falit... A cim je onaj peti bio za pobjedu i taj je poceo smrdit.. Al ajd, ima Engleska gore izvodjace...
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Čudim se da Chiellini nije dobio crveni karton za ono povlačenje Sake?

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jorgihno je trebo dobit crveni... Ruzan start ja Grealishu
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Gledam ovaj Sancho došao u United za 90 mil.€, Rashford isto navodno vrijedi dosta i sjede ti na klupi do penala, smiješno.
Mladi i dobri igrači, ne mogu vjerovati da im nije dao bar jedan produžetak da igraju...
Dosta pičkasto od Southgatea, a Sterling mu igra 120 min. i ne puca penal, a mogao je i Grealish pucati...
Mladi i dobri igrači, ne mogu vjerovati da im nije dao bar jedan produžetak da igraju...
Dosta pičkasto od Southgatea, a Sterling mu igra 120 min. i ne puca penal, a mogao je i Grealish pucati...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Da da, onaj start djonom je def cisti crveni. Mozda cak zuti zuti crveni, ono, evo ti ih sve, da ima i crnog, i njega bi dobio. Tu je engkeska realno, jako ostecena bila. Tocno koliko je bila nagrada u polufinalu..
Na kraju, cestitke talijanima.i manchiniu, odlicno su odigrali i zasluzili naslov
Na kraju, cestitke talijanima.i manchiniu, odlicno su odigrali i zasluzili naslov
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Start je za cisti crveni...zelot je napisao/la: 12.07.2021., 14:27 Da da, onaj start djonom je def cisti crveni. Mozda cak zuti zuti crveni, ono, evo ti ih sve, da ima i crnog, i njega bi dobio. Tu je engkeska realno, jako ostecena bila. Tocno koliko je bila nagrada u polufinalu..
Kako tocno je to isto ostecenje u 114oj minuti crveni i penal u produzetku u 105oj??
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
Išao je na loptu. I sa lopte, otklizala kopačka ( sa čepovima ) na Grealishovu nogu.CrashOverride je napisao/la: 12.07.2021., 13:34 Jorgihno je trebo dobit crveni... Ruzan start ja Grealishu
Nije bilo namjere - čepovima počupati dijelove mišiće na engleskoj nozi. Znači, samo žuti karton.
Viva Italia!!

.....biti po svome,.....

- pigmalion
- Formula 1
Sudac je bio tik uz njih dvojicu. Zato Jorginho i nije dobio crveni, jer je sudac sve vidio - iz bliza, na svoje oči, bez fucking VAR-a.senna66 je napisao/la: 12.07.2021., 12:55 Ono nije crveni.
Crveni je bila jedna druga situacija onaj divljački start čepovima u nogu, ne sjećam se tko od Talijana. Sudac vjerojatno nije vidio.
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 12.07.2021., 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
.....biti po svome,.....

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pogesno... Isa je od pocetka u start sa djonom... Da je iso drukcije i onda skliznula noga, zuti... Ovako je u startu to bilo za crveni...pigmalion je napisao/la: 12.07.2021., 15:10Išao je na loptu. I sa lopte, otklizala kopačka ( sa čepovima ) na Grealishovu nogu.CrashOverride je napisao/la: 12.07.2021., 13:34 Jorgihno je trebo dobit crveni... Ruzan start ja Grealishu
Nije bilo namjere - čepovima počupati dijelove mišiće na engleskoj nozi. Znači, samo žuti karton.
Viva Italia!!![]()
![]()
Zuti je mogo dobit zbog opasne igre bez kontakta za nogama protivnika..
Ovako sa gazenjem i kompletnim startom, textbook crveni...
Fino Alla Fine