Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 28.06.2021., 10:37 U tom slucaju odbjegli sin Har KI se vraca tamo gdje pripada, u Woking :gandalf:

Cekamo te/sve vas koji ste otisli za Hamiltonom i/li Mercedesom :pivo:
Nemoj nikada smetnuti s uma da Mercedes-Benz ima milijune stovatelja sirom svijeta. Nema to puno veze s F1.
Oni koji voze Mercedese godinama, iz generacije u generaciju, odani su brendu poput obitelji.
Mladi ljudi to ne razumiju bas i ne osjećaju toliko.
Mercedes-Benz je puno vise od F1.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren

James veli da poboljsanja stizu. Nije demantovao Wolfa, ali je njegovoj izjavi dodao kontekst....
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ne da James nije demantovao Wolffa, već je potvrdio da Mercedes prebacuje sav fokus na 2022.
Međutim, imaju gotove stvari koje su do sad razvili. Vidjet ćemo koliko će im te nadogradnje pomoći.
Ono što mene iznenađuje je njegova iskrenost, gdje je priznao da će dobiti "nešto" snage iz PU. Kako kad je razvoj zamrznut? Navijači radije puše priču o low drag konceptu i tankim krilima :cool:

Druga stvar koja raduje je posvećenost Hamiltona i njegov rad na simulatoru. Ovako je isto "grizao" 2017. dok su ukroćavali "divu".
Nadam se da ćemo imati blisku borbu sve do zadnje utrke :thumbs:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ti bi valjda trebao da se nadas da ce Hamilton razoriti sezonu :mrgreen:

Kao sto se vecina foruma nada da ce je Max razoriti jer ce to za vijeke vijekova biti krunski "dokaz" za demistifikaciju Hamstinih titula. :zubo:
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Max ako dobije ovu godinu titulu uz Meckina podmetanja,pamtiti Ce se za 100 godina da je Max skino Luju,koji je 6 titula zaradio na racun bolida,a ne zna sebi krila podesiti za kvale i za utrku,nit zna cestito rec tko je na racun rada bolji!!!! Sjeo bi on u RB18 da ga zove Marko 😁😁😁😁
Engine mode 11!
Position 5!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Har Kl je napisao/la: 29.06.2021., 22:38 Ne da James nije demantovao Wolffa, već je potvrdio da Mercedes prebacuje sav fokus na 2022.
Međutim, imaju gotove stvari koje su do sad razvili. Vidjet ćemo koliko će im te nadogradnje pomoći.
Ono što mene iznenađuje je njegova iskrenost, gdje je priznao da će dobiti "nešto" snage iz PU. Kako kad je razvoj zamrznut? Navijači radije puše priču o low drag konceptu i tankim krilima :cool:

Druga stvar koja raduje je posvećenost Hamiltona i njegov rad na simulatoru. Ovako je isto "grizao" 2017. dok su ukroćavali "divu".
Nadam se da ćemo imati blisku borbu sve do zadnje utrke :thumbs:
Zna li neko jeli dozvoljeno donositi nova goriva ovih godina? Nešto sam čitao da je to upravo Red Bull dobio od Azerbejdžana. A ranije se uvijek pričalo da novo gorivo donosi nekoliko KS...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 30.06.2021., 00:02 Ti bi valjda trebao da se nadas da ce Hamilton razoriti sezonu :mrgreen:

Kao sto se vecina foruma nada da ce je Max razoriti jer ce to za vijeke vijekova biti krunski "dokaz" za demistifikaciju Hamstinih titula. :zubo:
Ne vjerujem da će biti neko razaranje. Treba prvo vidjeti da li će aero nadogradnje "raditi". Nadam se da rade, jer kako ja razumijem ono što je Alisson rekao, to nije nešto skroz novo tj. da duže vremena rade na tome.
Najviše me interesuje koliki je taj skok snage iz PU i da li će se izjednačiti sa RB na pravcu.
Ukoliko se izjednače, ne sumnjam da će Hamilton na duge staze uzeti prvenstvo :thumbs:
Bez obzira, što nema pojma kako naštelovati krila :chill:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ma sve je do bolida ionako. Russell je to dokazao i demistificirao sve njegove titule :chill:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Har Kl je napisao/la: 30.06.2021., 08:29
_bataziv_0809 je napisao/la: 30.06.2021., 00:02 Ti bi valjda trebao da se nadas da ce Hamilton razoriti sezonu :mrgreen:

Ne vjerujem da će biti neko razaranje. Treba prvo vidjeti da li će aero nadogradnje "raditi". Nadam se da rade, jer kako ja razumijem ono što je Alisson rekao, to nije nešto skroz novo tj. da duže vremena rade na tome.
Najviše me interesuje koliki je taj skok snage iz PU i da li će se izjednačiti sa RB na pravcu.
Ukoliko se izjednače, ne sumnjam da će Hamilton na duge staze uzeti prvenstvo :thumbs:
dražesno je kad allison spominje merc pu napredak, a toto i ham prozivaju honda zbog napredka.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 30.06.2021., 09:33 dražesno je kad allison spominje merc pu napredak, a toto i ham prozivaju honda zbog napredka.
Znas kako je bilo kod Orwella o jednakosti...
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 30.06.2021., 09:33
Har Kl je napisao/la: 30.06.2021., 08:29

dražesno je kad allison spominje merc pu napredak, a toto i ham prozivaju honda zbog napredka.
Da, rekao sam da me je iznenadila iskrenost.
Trebao je šutiti i reći da je to do zbog low drag koncepta, kako već to dražesno objašnjavaju na drugoj strani :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
U Mercedesu izgledaju toliko dezorijentirano da to već pomalo smrdi na skriptirani scenarij. Očekujem da će iznenadni uzlet dokazati da je osma titula zaista teško stečena :chill:

Doduše, čim je Lewis počeo ići u simulator, možda i ima nešto u tome da su u problemu. Poznato je da se prošlih godina pojavljivao na stazi i pobjeđivao, a ovaj put je osjetio potrebu da malo pomogne u slaganju setupa u simulatoru. Iako, po Štajerskoj je više odmogao nego pomogao, ali sama činjenica da je odvojio vrijeme govori da možda ipak jesu u problemu i sad imaju dostojnu konkurenciju.

Vidjet ćemo kad dođe Britanija. U Francuskoj su bili brži prije samo tjedan dana, pa je možda samo riječ o tome da Red Bullu odgovara Austrija, a Merc je promašio setup za utrku.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec

slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Sva ta mlađa nova generacija britanskih F1 novinara je ušla u vec poznatu svjetsku medijsku cringe kolotecinu izvjestavanja. Previse napuhivanja, previse uvlacenja u pak, previse dodvoravanja.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Iceman je napisao/la: 30.06.2021., 17:43 Sva ta mlađa nova generacija britanskih F1 novinara je ušla u vec poznatu svjetsku medijsku cringe kolotecinu izvjestavanja. Previse napuhivanja, previse uvlacenja u pak, previse dodvoravanja.
Misliš na rektalni alpinizam? :zubo:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 30.06.2021., 17:43 Sva ta mlađa nova generacija britanskih F1 novinara je ušla u vec poznatu svjetsku medijsku cringe kolotecinu izvjestavanja. Previse napuhivanja, previse uvlacenja u pak, previse dodvoravanja.
Da, ima to nešto u tim mlađim novinarima što nikako ne mogu razumjeti.
Ali je ružno generalizirati da su svi takvi, bilo da ih svrstavaš prema godinama ili prema podneblju :thumbs:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 30.06.2021., 18:21
Ali je ružno generalizirati da su svi takvi, bilo da ih svrstavaš prema godinama ili prema podneblju :thumbs:
:zubo:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1410633552417505285

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Imam soluciju za Mercedesove probleme!
Kupit Alonsa i još će imat koju desetinku prednosti nad energetskim napitkom:
“Those sixth tenths of a second that I have brought when I got in the car...
:zubo:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Har Kl je napisao/la: 30.06.2021., 18:21
Da ruzno je generalizirati. Ja ne mogu komentirati druge novinare jer osim engleskog i nesto malo njemackog, druge jezike ne znam. Sigurno je da ima subjektivnosti u izvjestavanju i spanjolskih, nizozemskih, francuskih, talijanskih i njemackih novinara, ali nesto mi govori da britanski novinari/voditelji/strucnjaci prednjace u cringe izvjestavanju i kako je rekao kolega u rektalnom alpinizmu.
I dalje je gust procitati Mark Hughs-ovu analizu, nekada James Allanovu kad je imao svoj blog itd itd. Bilo mi je fora gledati Will Buxtona na NBC-u, bilo je prije par godina jel... a danas od Willa, Scott Mitchela i ostalih novih F1 strucnjaka dobijes jednu tezu eksploziju srece na wc-u. Svi do jednog teze nekom senzacionalizmu, drami, cringe izvjestavanju, vrlo cesto nerealnim izjavama. SkyF1 ne moram ni spomenuti jer oni su institucija u svemu tome.
Tako da eto nemam neko misljenje o njima. Izbjegavam na sirokom luku citanje tekstova od Scotta ili nekog drugog alpinista, kao npr tekst o Russelu nakon gupave i bezobrazne reakcije nakon sudara sa Bottasom u Imoli, tekstove o BLM, tektove o varanju svih samo ne tamo gdje sjedi najuspjesniji britanskih vozac itd itd. Tih tekstova ima koliko hoces.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡