MotoGP sezona 2021.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma da, pretjerao je s reakcijom Srđan.
Složio bih se za Vinalesa, ako nakon par godina nije uspio se nametnuti kao bitniji faktor u Yamahi, prvo protiv četverogodišnjeg Rossija i sad protiv novoprodišlice Quartarara, nema šta dalje tražiti više tu.
Više me zanima ko bi ga mogao zamjeniti, Morbideli možda?
Složio bih se za Vinalesa, ako nakon par godina nije uspio se nametnuti kao bitniji faktor u Yamahi, prvo protiv četverogodišnjeg Rossija i sad protiv novoprodišlice Quartarara, nema šta dalje tražiti više tu.
Više me zanima ko bi ga mogao zamjeniti, Morbideli možda?
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Raul Fernandez sa polea do pobjede u Moto 2 iako je nakon starta potonuo na 9.mjesto,ali maestralnom vožnjom se probio do pobjede ispred Remy Gardnera, Augusta Fernandeza i Sam Lowesa...
Sjajna utrka..bravo Raul !
Sjajna utrka..bravo Raul !
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Katastrofa za fabrički Ducati.
Pecco pravi long lap, zbog kazne i odmah potom Jackass pada.
Fabio odmaglio iz vidokruga.
Maverick, za divno čudo, drugi.
Pecco pravi long lap, zbog kazne i odmah potom Jackass pada.
Fabio odmaglio iz vidokruga.
Maverick, za divno čudo, drugi.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Ducatijevi vozači nisu ozbiljni.. Mir šampionski do podijuma.. još se možda može nadati obrani naslova... Oliveira opet vrhunski, 5. mjesto je maksimum na KTM-u danas.. Quartararo u svojoj ligi bez konkurencije...
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Evo i zvanicno Vinjales ode iz Jamahe. Osim Aprilije, i VR|46 tim je kao zainteresovan za Marevika. Dok bi Bezeki u Petronas Jamahu.
Procitah takodje nedje da Skot Reding kandidat za upraznjeno mjesto u Jamahi, kao i Dovi.
Bice zanimljivo pratiti ko ce dje. Plus sto ne znamo nista o Rosiju.
Procitah takodje nedje da Skot Reding kandidat za upraznjeno mjesto u Jamahi, kao i Dovi.
Bice zanimljivo pratiti ko ce dje. Plus sto ne znamo nista o Rosiju.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije toliko iznenađujuće, ali opet zanimljiv zaplet za silly season
Očito je već neko vrijeme da od Vinalesa i Yamahe neće biti ništa, dokazao se na Suzukiju i trebao je biti Lorenzov nasljednik, no jednostavno se to nikad nije ostvarilo. Tu ne mislim toliko na to što nije bilo naslova, nije ni Yamaha bila cijelo vrijeme najbolji motor, nego je jednostavno dojam Vinalesove forme bio preloš, tj. previše je oscilirao. Postao je prepoznatljiv po katastrofalnim startovima, vucaranju izvan top 10 većinom utrke i onda nekakvom jurišu pred kraj u kojem izvuče neki mid-top 10 rezultat. U Njemačkoj je doslovno dotaknuo dno, Quartararo je stigao kao Yamahina budućnost (i briljira zasad) i za Mavericka više nema smisla da ostane ovdje, a i Yamahi treba vozač koji će moći isporučiti bolje rezultate, tako da je ovo zaista obostrano dobra odluka.
Nekih ekstra opcija za nastavak karijere baš i nema, postoji slobodno mjesto u Apriliji i oba mjesta u VR46 Ducatiju (jedno će vjerojatno dobiti Marini), ima i otvoreno mjesto u Tech3 KTM-u pored Gardnera, ali tamo će valjda ostati Lecuona ili Petrucci.
Nekako je najlogičnije da će ga u Yamahi zamijeniti Morbidelli, nema bajnu sezonu zasad, sad se i ozlijedio, ali čovjek vozi dvije godine star motor za razliku od svih ostalih Yamaha, a lani je na kraju bio ukupno drugi, tako da mislim da zaslužuje priliku.
Rossi gotovo sigurno odlazi u mirovinu, vidio sam neke izjave iz kojih se da iščitati da je to to, tako da bi u Petronasu mogla ostati dva mjesta - to zaista ne znam tko bi mogao popuniti, možda uleti Dovi, za Crutchlowa ne vjerujem da će se vratiti, a ove iz Moto2 koji bi mogli doći uopće ne znam.

Očito je već neko vrijeme da od Vinalesa i Yamahe neće biti ništa, dokazao se na Suzukiju i trebao je biti Lorenzov nasljednik, no jednostavno se to nikad nije ostvarilo. Tu ne mislim toliko na to što nije bilo naslova, nije ni Yamaha bila cijelo vrijeme najbolji motor, nego je jednostavno dojam Vinalesove forme bio preloš, tj. previše je oscilirao. Postao je prepoznatljiv po katastrofalnim startovima, vucaranju izvan top 10 većinom utrke i onda nekakvom jurišu pred kraj u kojem izvuče neki mid-top 10 rezultat. U Njemačkoj je doslovno dotaknuo dno, Quartararo je stigao kao Yamahina budućnost (i briljira zasad) i za Mavericka više nema smisla da ostane ovdje, a i Yamahi treba vozač koji će moći isporučiti bolje rezultate, tako da je ovo zaista obostrano dobra odluka.
Nekih ekstra opcija za nastavak karijere baš i nema, postoji slobodno mjesto u Apriliji i oba mjesta u VR46 Ducatiju (jedno će vjerojatno dobiti Marini), ima i otvoreno mjesto u Tech3 KTM-u pored Gardnera, ali tamo će valjda ostati Lecuona ili Petrucci.
Nekako je najlogičnije da će ga u Yamahi zamijeniti Morbidelli, nema bajnu sezonu zasad, sad se i ozlijedio, ali čovjek vozi dvije godine star motor za razliku od svih ostalih Yamaha, a lani je na kraju bio ukupno drugi, tako da mislim da zaslužuje priliku.
Rossi gotovo sigurno odlazi u mirovinu, vidio sam neke izjave iz kojih se da iščitati da je to to, tako da bi u Petronasu mogla ostati dva mjesta - to zaista ne znam tko bi mogao popuniti, možda uleti Dovi, za Crutchlowa ne vjerujem da će se vratiti, a ove iz Moto2 koji bi mogli doći uopće ne znam.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Dani se vraća na jednu utrku
https://twitter.com/Motorsport/status/1417414586983239684

https://twitter.com/Motorsport/status/1417414586983239684
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ja bas vjerujem da bi mogao... Nije nitko odvozio vise krugova od njega na ovome KTMu. I jos ce nastupiti na RedBull Ringu... A na toj stazi svaki put testira motor. Tako da nije bezveze za povratak odabrao bas tu stazu. I ako je itko pomogao KTMu u razvoju, to je onda Dani.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Frantic
- Formula 1
Pramac ima pobjednika
Martin u 5. trci u najjačoj klasi osvaja pobjedu.
Ni Pecco, ni baxuz Zarco nemaju pobjedu još uvijek.
Pedrosa, koji je učestvovao u kršu na početku, zbog čega je bio red flag, nakon kazne od 3sec za Pecca, na kraju osvaja 10. mjesto.

Martin u 5. trci u najjačoj klasi osvaja pobjedu.
Ni Pecco, ni baxuz Zarco nemaju pobjedu još uvijek.
Pedrosa, koji je učestvovao u kršu na početku, zbog čega je bio red flag, nakon kazne od 3sec za Pecca, na kraju osvaja 10. mjesto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
U šestoj utrci @Frantiče
Ali, u svakom slučaju impresivan vikend za rookieja, PP i prilično mirna pobjeda - Mir mu je cijelo vrijeme bio za vratom, ali Martin je odvozio čitavu utrku bez ijedne greške, stoga svaka čast
Neočekivano brzo se snašao u MotoGP-u, dosad mu je trebalo vremena da se približu vrhu kategorije, malo podsjeća na Quartararov neočekivan skok u performansama nakon prelaska u najjaču klasu.
Za Pecca mi nije toliko čudno, ali za Zarca nikako ne mogu pojmiti da još nijednom nije pobijedio, nisam zapravo ni mislio da Pramac dosad nije imao pobjedu, u glavi mi je bilo da su barem nešto uboli u ovih zadnjih par godina kad se stalno motaju oko vrha.
Quartararo fino kontrolira prvenstvo, Binder se niotkud stvorio na P4 na kraju, a posebno mi je drago što je Dani mogao restartati i što je na kraju bio u top 10
Onaj prvi kadar vatre je bio baš zabrinjavajuć, ali dobro, brzo su pokazali da je Dani na nogama, daleko od toga.
Što se tiče Rossijevog umirovljenja, žao mi je što takvo ime odlazi s grida, ali vrijeme ga je definitivno pregazilo i to je najpametnija odluka. Ova sezona mu je baš užasna i šteta je što će se povući s takvim rezultatima. Nisam nikad bio njegov fan, ali svakako bi mi bilo drago da nekim čudom iščupa jedan podij do kraja sezone, da ih zaokruži na 200.

Za Pecca mi nije toliko čudno, ali za Zarca nikako ne mogu pojmiti da još nijednom nije pobijedio, nisam zapravo ni mislio da Pramac dosad nije imao pobjedu, u glavi mi je bilo da su barem nešto uboli u ovih zadnjih par godina kad se stalno motaju oko vrha.
Quartararo fino kontrolira prvenstvo, Binder se niotkud stvorio na P4 na kraju, a posebno mi je drago što je Dani mogao restartati i što je na kraju bio u top 10

Što se tiče Rossijevog umirovljenja, žao mi je što takvo ime odlazi s grida, ali vrijeme ga je definitivno pregazilo i to je najpametnija odluka. Ova sezona mu je baš užasna i šteta je što će se povući s takvim rezultatima. Nisam nikad bio njegov fan, ali svakako bi mi bilo drago da nekim čudom iščupa jedan podij do kraja sezone, da ih zaokruži na 200.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nikako da svarim i povjerujem u ovu vijest.
Yamaha suspendovala Vinalesa sa GP Austrije.
https://www.yamahamotogp.com/2021/newsl ... -statement
Yamaha suspendovala Vinalesa sa GP Austrije.
https://www.yamahamotogp.com/2021/newsl ... -statement
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sta ti je tesko za svarit?Har Kl je napisao/la: 12.08.2021., 17:43 Nikako da svarim i povjerujem u ovu vijest.
Yamaha suspendovala Vinalesa sa GP Austrije
Fino Alla Fine