VN Štajerske 25.-27. lipnja 2021.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Zasto je Bottas parkirao na p2 ako ima kaznu?

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ludnica hahahaha, i ja gledao na stream i kontam wtf?
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Zato što se tamo parkiraju top3 iz kvalifikacija, a ne top3 sa starting grida
Zadnja izmjena: SebastianFerrari, dana/u 26.06.2021., 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Sutra je utrka, a sabirati ćemo u Decembru

- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
To mu je jedina šansa da vidi P2.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Komentatori na hrvatskom SK-u su imali popriličnih bisera u ovoj zadnjoj rundi.
Prvo Hamilton izašao u prvi pokušaj minut prije svih, oni spominju definitivno najbolje (ljubičaste) sektore u svim dijelovima staze. Kasnije neko vozi prvi pokušaj zeleni sektore spominju kao nešto što ne mora biti i sad na kraju rekoše da Hamilton nema šta biti ljut na sebe jer je opet prvi Mercedes u kvalifikacijama
Prvo Hamilton izašao u prvi pokušaj minut prije svih, oni spominju definitivno najbolje (ljubičaste) sektore u svim dijelovima staze. Kasnije neko vozi prvi pokušaj zeleni sektore spominju kao nešto što ne mora biti i sad na kraju rekoše da Hamilton nema šta biti ljut na sebe jer je opet prvi Mercedes u kvalifikacijama

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 26.06.2021., 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
U drugom pokušaju je imao poprilično slab prvi sektor, ali je uspio skinuti desetinku i nešto na kraju, ako se na varam.LH44 je napisao/la: 26.06.2021., 16:09 Šalu na stranu nije baš ni jednostavno 3 kvali kruga odraditi na nivou, ali taj zadnji krug je svejedno zbrda zdola odvezao
A prvi sektor mu je bio bolji u Q2 već u Q3.
Norris je danas bio baš nabrijan, šteta tih pola desetinke...
-
Har Kl
- Formula 1
Who cares ... Pole je bio van domašaja. Max je napravio pravo nevrijeme u prvom pokušaju.LH44 je napisao/la: 26.06.2021., 16:09 Šalu na stranu nije baš ni jednostavno 3 kvali kruga odraditi na nivou, ali taj zadnji krug je svejedno zbrda zdola odvezao
Da je Hamilton poboljšao vrijeme samo bi Bottasa gurnuo poziciju niže. Mercedesi na najboljim mogućim pozicijama.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Bogme momci ne mirise vam na dobro....Har Kl je napisao/la: 26.06.2021., 16:15Who cares ... Pole je bio van domašaja. Max je napravio pravo nevrijeme u prvom pokušaju.LH44 je napisao/la: 26.06.2021., 16:09 Šalu na stranu nije baš ni jednostavno 3 kvali kruga odraditi na nivou, ali taj zadnji krug je svejedno zbrda zdola odvezao
Da je Hamilton poboljšao vrijeme samo bi Bottasa gurnuo poziciju niže. Mercedesi na najboljim mogućim pozicijama.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nemam sumnje da će utrka opet biti zanimljiva i na knap, a mogla bi biti i kišna...
Max mora odraditi kako treba start, jer ako se nađe iza Lewisa, mislim da će mu opet biti teško ispratiti Mercedesov tempo.
Max mora odraditi kako treba start, jer ako se nađe iza Lewisa, mislim da će mu opet biti teško ispratiti Mercedesov tempo.
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Čudno s obzirom da su 2. i .5.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
Har Kl
- Formula 1
Trebaš se definisati nekako. Ili je do bolida ili do vozača. Ili ne trebaš ...Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.06.2021., 16:20 Nemam sumnje da će utrka opet biti zanimljiva i na knap, a mogla bi biti i kišna...

Uglavnom sutra se nadam puno boljoj utrci za Hamiltona.
-
Har Kl
- Formula 1
Nije problem, nacrtat ću ...
S obzirom na mogućnosti i na Bottasovu kaznu.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Je li i dalje smatrate da je Mercedes bolji bolid u race paceu?

-
Har Kl
- Formula 1
Hamiltonov možda. Bottasov sigurno ne._bataziv_0809 je napisao/la: 26.06.2021., 16:28 Je li i dalje smatrate da je Mercedes bolji bolid u race paceu?