VN Štajerske 25.-27. lipnja 2021.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Bottas puca ood pritiskom.
Svašta sam vidjeli, vezano za boxove.
Nepričvršćenih guma, letenja guma po boxu, stavljanje pogrešnih guma (po svim mogućim osnovama), udaranja i povređivanja mehaničara, zaustavljanja na pogrešnom mjestu (u boxu druge ekipe), požara, pucanja crijeva za doljevanje, zakucavanja u drugog vozača pod crvenim svjetlom na izlazu iz boxa, udaranja u zid/barijere prilikom ulaska u box, duplih zaustavljanja (više ili manje uspješnih), nesigurnog puštanja, "hoću/neću" u box, pa čak i zaglavljenih matica,.....
Ali da se neko ovako diletantski izvrtio u boxu, nakon kretanja sa pozicije izmjene guma, i to na treningu.....

Svašta sam vidjeli, vezano za boxove.
Nepričvršćenih guma, letenja guma po boxu, stavljanje pogrešnih guma (po svim mogućim osnovama), udaranja i povređivanja mehaničara, zaustavljanja na pogrešnom mjestu (u boxu druge ekipe), požara, pucanja crijeva za doljevanje, zakucavanja u drugog vozača pod crvenim svjetlom na izlazu iz boxa, udaranja u zid/barijere prilikom ulaska u box, duplih zaustavljanja (više ili manje uspješnih), nesigurnog puštanja, "hoću/neću" u box, pa čak i zaglavljenih matica,.....
Ali da se neko ovako diletantski izvrtio u boxu, nakon kretanja sa pozicije izmjene guma, i to na treningu.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Šta se Grozni nije izvrtio upravo ovdje na kraju pit-lanea ili sam nešto pobrkao? (jbg. vrućina je i posljedice su vidljive
)

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
25_321
- Karting
- S nama već: 5 god 9 mj
- Navija za: Red Bull Honda
Verstappen bio na 11 krugova starim hardovima, cini se da RB ima bolji race pace.
Kvalifikacije se cine blize, al kaze Ham da cekaju da vide sto ce bit kad ga Honda odvrne.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Da budem iskren, ne sjećam se toga (ali ono nikako).monkeyseat je napisao/la: 25.06.2021., 16:16 Šta se Grozni nije izvrtio upravo ovdje na kraju pit-lanea ili sam nešto pobrkao? (jbg. vrućina je i posljedice su vidljive)

Međutim, nije se OVAKO izvrtio na treningu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
D'Ambrosio se izvrtio u Monzi 2010. ako se dobro sjećam, pri ulasku na samo mjesto promjene guma.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
https://www.formula1.com/en/latest/vide ... 57001.html
Engleska. Znam da je izveo nešto pa sam proguglao :-)
Engleska. Znam da je izveo nešto pa sam proguglao :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Interesantno je bilo jučer čuti ekipu sa Sir F1 kanala kako se komešala oko ideje Russella u Mercedesu pokraj Hamiltona. Kao govorili su da "nije spreman" da nisu sigurni "da bi Russell mogao baciti izazov za titulu, ako Hamilton ne bi mogao" i da Bottas to u idealnoj sezoni može, ako dobro uđe u sezonu itd
Panika u Britaniji.

Panika u Britaniji.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E jbg, šteta. Valjda će bar Tsunoda moći biti ispred jednog Mercedesa... U kvalifikacijama jel, ne nakon Bottasove kazne.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Hamilton imao sve 3 ljubičasta sektora, prerano sam ih otpisao 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ovo je dobro vrijeme.Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.06.2021., 12:45 Hamilton imao sve 3 ljubičasta sektora, prerano sam ih otpisao![]()
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jeste, tu su, vrlo moguće i ispred. Max će imati ozbiljan zadatak da opet PP uzme izgleda.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Williams se popravio poprilično, Russell 12., a Latifi 16. ispred Ocona...
Ja zamijeni Russella sa Giovinazijem na Manageru
Ja zamijeni Russella sa Giovinazijem na Manageru

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Zašto se moram ulogirati doslovno svaki svaki svaki puta kada želim nešto pametno reći ovdje na forumu ?
Alonso ispred Ocona, to me veseli... Idemo Lance po visoku startnu poziciju za sutra
Alonso ispred Ocona, to me veseli... Idemo Lance po visoku startnu poziciju za sutra
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Hamilton puca pod pritiskom
A mislio sam da mu je Giovinazzi zasmetao u drugom sektoru...

A mislio sam da mu je Giovinazzi zasmetao u drugom sektoru...