Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nebi mi smetalo da su Mađari prošli. Pa da napokon Nijemci najure onog debila. Lik uvodi Musialu prvi put na prvenstvu deset minuta prije kraja odlučujuće utakmice. Da ne kažem da mu ni Muller nije igrao u početnom sastavu. Joj kako Sane očajno igra.
A smiješno mi je da Njemačka u zadnjim minutama čuva remi, umjesto da idu po prvo mjesto u grupi. Na kraju su možda i mogli, da opet Sane nije glupost izveo.
Pastor je napisao/la: 23.06.2021., 23:43
Nebi mi smetalo da su Mađari prošli. Pa da napokon Nijemci najure onog debila. Lik uvodi Musialu prvi put na prvenstvu deset minuta prije kraja odlučujuće utakmice. Da ne kažem da mu ni Muller nije igrao u početnom sastavu. Joj kako Sane očajno igra.
A smiješno mi je da Njemačka u zadnjim minutama čuva remi, umjesto da idu po prvo mjesto u grupi. Na kraju su možda i mogli, da opet Sane nije glupost izveo.
Mislim da je Muller pokupio neku ozljedu od zadnji put. A na sreću Njemačke, Low je rekao da odlazi nakon Eura, neće se sramotit više.
Inace, jedan raritet sinoc... Ne znam da li se ikad dogodilo ali Benzema je dao 2 gola dok je sat pokaziva 46:44...
Ovaj rekord ni Ronaldo nece oborit...
Na Euru opet jedna strana zdrijeba za a druga skoro za
Koja sudbina... ako prođemo Španjolce OPET igramo protiv Francuske ... nemreš bulivit
(normalno, ako Francuzi pobijede Švicarce, a predpostavljam da oće)
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.06.2021., 22:30
Loši Talijani, na kraju će se provući u produžecima.
I ja pretpostavljam.
Možda i na penale.
Uglavnom, Austrija (puno) bolja u drugom poluvremenu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zjurina je napisao/la: 26.06.2021., 22:58
Ako prođu, nisu zaslužili
Austrija definitivno bolja !
Mozda ako si onako random bacio oko na tekmu..
Austrija dosta dobra, bas su dali sve od sebe... Imali si dobru dionicu u drugom dijelu da povedu..
Berrardi katastrofa a i onaj Insigne sa svojim najavljenim cutbackom
Barella nevidljiv..
Onaj Laimer se zaletio na Chiesu ko traktor, bzvz gol su primili... Onako organizirano kako su igrali, Italija nije mogla previse toga ostvarit...
Nikako da uhvatim gledat tulipane, danas se nadam da cu bit free...
Steta za Austriju , bas steta.
Te Talijane gledat ocima nemogu ( nema veze sa Ferrarijem ).
Neigraju na domacem terenu i odmah su druga momcad.
Slazem se da ako budu tako igrali Belgija ili Portugal ce ih progutati.
Ali opet ,to su Talijani. Uvijek se nekako izvuku. Ne kazem za sinoc, sinoc nisu bili losija momcad pa se samim tim nisu izvukli. Ali inace je bilo puno puno tekmi kada su se izvukli na "talijanski" nacin
Stoti put ponavljam , a krenulo je od Cancela prije prvenstva.
Kako se to dogodi? Prakticki si u "balonu" , imas prakticki naredbe od svoje repke da se pazis , oko tebe je 50 doktora medicinskog osoblja itd itd. Ne lutaš po vani , jer nesmijes. Ako lutas si idiot. Ako je sve to kako sam napisao , ne kuzim kako netko popusi virus , ne razumijem.