Euro 2020
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Danci vode i dominiraju nad Belgijancima.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Eto nije
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Čisti penal. Nema se šta žaliti.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
3 jebene godine gledamo ovaj jad od igre. Pored Dalića i Ante Čačić izgleda ko Mourinho.Sarma je napisao/la: 18.06.2021., 18:52 Jad i bijeda.
Jbgaa, kad se nisu na vrijeme riješili Dalića...

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Jao si ga nama kad se Modrić umirovi.
-
Adro
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Kvyat
Modriceva mirovina moze jedino dobro donjeti ovoj trenutnoj reprezentaciji jer ce se jedino tako naucit igrati jedni sa drugima, ovako previse toga ide na Modrica i nije isto kad u pomoci njemu nema Rakitica,a sta se tice izbornika po meni je trenutno najbolji izbor Igor Biscan.
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
Vezano za Bišćana, ne znam jesi gledao U21 ovo zadnje prvenstvo, ali igrali su katasrofalno, bolji su bili kad je Gračan bio izbornik. Za Modrića se slažem, nije na razini kao inače, a igra se svodi da se da njemu balun pa Modriću napravi nešto.Adro je napisao/la: 18.06.2021., 23:44 Modriceva mirovina moze jedino dobro donjeti ovoj trenutnoj reprezentaciji jer ce se jedino tako naucit igrati jedni sa drugima, ovako previse toga ide na Modrica i nije isto kad u pomoci njemu nema Rakitica,a sta se tice izbornika po meni je trenutno najbolji izbor Igor Biscan.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Ne može niti Modrić stalno vuči ekipu. Gdje je Kovačić? Taj nikad nije odigrao veliku utakmicu za reprezentaciju. Alibi igrač.
Kad smo kod trenera, Ivan Leko je solidan izbor.
Kad smo kod trenera, Ivan Leko je solidan izbor.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
bravo Mađari!
Što se tiče Dalića. Nit neki stručnjak niti izbornik. Na svjetskom smo imali neke igrače u formi i srčanost. Čak mi i cijela reprezentacija izgleda posvađano među sobom.
Sada nemamo ništa i još ostali bez MM. Očajno nam fali takav napadač
Iskreno onaj Čačić je bolji trener od Dalića. Igrali smo okej nogomet pod njegovim vodstvom.
Dalić nikad nije ni imao neku igru, od Svjetskog je imao 3 godine da napravi neku standardnu ekipu. Niti jednom to nije napravio, stalno neke promjene, mulja i petlja. Zato nismo uigrani. Za sad sve na ovom Euru od naših teče očekivano i onako kako smo prije njega izgledali.
Dalić je jednostavno bio najsretniji čovjek u Rusiji i to se kroz ove 3 godine i dokazalo.
Ne znam tko bi bio dobra zamjena.
Ne znam kako bi se Jurić snašao kao izbornik, ali to je trenutno zbog novog kluba ionako nemoguće.
Treba nam stranac sa iskustvom i rezultatima. Imamo kvalitetne igrače koji u klubovima pokazuju daleko više, to dovoljno govori o tome koliko je Dalić nesposoban. Imamo donra i poznata imena sa kojima bi iskusan strani izbornik prošao ovu skupinu bez većih problema, možda čak i borba za neko 3. mjesto ako bi nam se poklopio lakši ždrijeb.
Što se tiče Dalića. Nit neki stručnjak niti izbornik. Na svjetskom smo imali neke igrače u formi i srčanost. Čak mi i cijela reprezentacija izgleda posvađano među sobom.
Sada nemamo ništa i još ostali bez MM. Očajno nam fali takav napadač
Iskreno onaj Čačić je bolji trener od Dalića. Igrali smo okej nogomet pod njegovim vodstvom.
Dalić nikad nije ni imao neku igru, od Svjetskog je imao 3 godine da napravi neku standardnu ekipu. Niti jednom to nije napravio, stalno neke promjene, mulja i petlja. Zato nismo uigrani. Za sad sve na ovom Euru od naših teče očekivano i onako kako smo prije njega izgledali.
Dalić je jednostavno bio najsretniji čovjek u Rusiji i to se kroz ove 3 godine i dokazalo.
Ne znam tko bi bio dobra zamjena.
Ne znam kako bi se Jurić snašao kao izbornik, ali to je trenutno zbog novog kluba ionako nemoguće.
Treba nam stranac sa iskustvom i rezultatima. Imamo kvalitetne igrače koji u klubovima pokazuju daleko više, to dovoljno govori o tome koliko je Dalić nesposoban. Imamo donra i poznata imena sa kojima bi iskusan strani izbornik prošao ovu skupinu bez većih problema, možda čak i borba za neko 3. mjesto ako bi nam se poklopio lakši ždrijeb.