Penal.
2 opravdano (ali za dlaku) poništena gola.
Švabe tanko.
Doduše, ne bi me iznenadilo da izjednače.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bilo je puno jasnijih situacija gdje je VAR zakazao.
Ne kazem da nije bio penal , ali nije toliko cist koliko je bilo "ciscih" ovo prvenstvo pa VAR ne postoji
Ovaj novi Oko Sokolovo tvrdi da to nije bio penal i podrzava sudca. Djizs. Jos mu vrte snimku 2-3 puta di se jasno vidi da ga je ovaj poklepo al on uporan. I cvitanovic veli da je penal, s ledja ga lupa po nogama.. ma kakvi, nije i tocka
Po meni ni govora o penalu. Pa nije mu izbio noge ispod njega. Izbio mu je loptu između noga, i malo ga okrznuo po nozi. Za tako blagi kontakt sa nogom bi bilo sramota svirati penal.
Što se tiče utakmice, tanka za ovakve dvije ekipe.
Znam Pastore jako dobro o kojoj se situaciji raspravlja, al nije do te situacije.. Moja reakcija je bila na dio gdje CrashOverride piše : "...Game has gone soft..."
Ogorčen sam na činjenicu da se sve više tolerira grubost i sve se više tolerira kontakt, što je kroz godine od slučajnih dodira i kontakta igrača sve više prešlo u drpanje i ponekad maletene fullkontakt borbu al nedajbože da neko vidi & odma se dižu ruke "nisam ja ništa napravio". , a samo da bi zadržao prednost i loptu.
Al da se razumijemo, ne mislim da je nogomet igra gdje netreba zaigrati čvrsto i borbeno... Nije nogomet ni za mamine maze, ni za "pussycats"- ali igra gdje se protivnika koji te prestigne, onda po svaku cijenu treba srušiti, saplesti ga podčkaliti..itd nije igra koju bi ja odobrio, niti je to igra koja mi se sviđa - a bome ni po meni nije FiarPlay.
No ostavimo se fizičkih obračuna, poštopoto za dostizanje prednosti... znači udaranja, podčkaljivanja, laktarenja itd...
Recimo čemu to sliči kad dva igrača (npr. danas baš na utakmici Italije) pretrče dvadeset-dvadesetpet metara i jedan drugoga drži NAOČIGLED SVIH za dres pa sve dok ne padnu obadvojca... kaj je to nogomet? Za mene nije.
I TO JE TO, POANTA... nikom niš, svira se prekršaj i aj bok. Zašto? zato što se to tolerira i dopušta - da se uvede Pravilo: Držanje za dres - Žuti karton ili Crveni - jer igra se nogomet a ne RAGBY !!!, da vidiš kako se nebi više to događalo.
@zjurina
Opet si falio..
Bas nitko ne odobrava grube i prljave poteze, ne znam do kud ti si to izvuko.. Kad ne znas kako ces drukcije, najlakse je napast nekog i ubacit nesto sto nije receno..
Velika vecina nas zeli gledat cvrsi nogomet a ne padanje na prvi povjetarac za vratom od protivnika i razna potenciranja kontakta..
Vecina nas se ugodno iznenadi kad dodje sudac koji ne nasjeda na namjerno iniciranje kontakta i pusti igru do neke granice..
Jucer kolega koji ne gleda bas nogomet gleda kako Italija pjeva himnu... Pita sta je ovima....
Eto, za razliku od penala nad Mbappeom, ovo nije bio penal za Ukrajinu.
Lik skače u živom zidu, ruka u prirodnom položaju, štiti lice, ne čini tijelo "većim".,.....
Kad je otišao sudac da to on pogleda i odluči, mislio sam da neće svirati penal, kad frajer mrtav-ladan pokaza na kreč.
Ali, pravedno je da je golman Makedonije to skinuo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.