VN Azerbajdžana 4.-6. lipnja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ahaha opet gume krive i sreća. Siguran sam da je pirelli namjerno dao krive gume Maxu. Nije do konstantnog ganjanja najbržih krugova, već eto nesreće. Čak su dvije gume pukle. Mafija sused, mafija! Ante sad će Seb na restartu proći Lewisa da ti bude lakše.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 06.06.2021., 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
dmj je napisao/la: 06.06.2021., 15:57 Meni je apsolutno ok da bude restart, ako je to standard kojeg će se držati u svakoj prilici, neovisno o tome u kojoj je fazi utrka.
A što se tiče Maxa, jasno mi je da Red Bull kaže da nisu imali nikakve podatke o problemima s tom gumom, ali on je usprkos velikoj prednosti vozio sve brže i brže i svako malo ostvarivao ljubičaste sektore... Ne možemo znati bi li bilo ma kakve razlike da je popustio malo i ne stvarao toliko opterećenje starim gumama...
A što se tiče Hamiltona i sreće, da, ima je, mnogo... No ovdje će po svemu sudeći završiti drugi, možda i prvi, u vikendu u kojem Mercedes nije trebao biti na takvoj poziciji. Treba se znati i naći u situaciji da te sreća može pomaziti.
Koja gomila gluposti...ovo na kraju za Hamiltona je potpuna glupost. Cijelo vrijeme čovjek pritiska da prestigne Pereza, a ti govoriš kako se treba naći u takvoj situaciji.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Problem nije u samom restartu vec cinjenici da je moglo proci i bez njega. Jednako tako moglo je proci i bez restarta na VN Mugella prosle sezone. Ide se u korak s vremenom i iako sam tek, sto bi se reklo, na pocetku zivota mislim da sam ostario za ovo sve :thumbsd:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dani je napisao/la: 06.06.2021., 16:00 Ahaha opet gume krive i sreća. Siguran sam da je pirelli namjerno dao krive gume Maxu. Nije do konstantnog ganjanja najbržih krugova, već eto nesreće. Čak su dvije gume pukle. Mafija sused, mafija! Ante sad će Seb na restartu proći Lewisa da ti bude lakše.
Hamilton ganja Pereza unutar 2 sekunde cijelu utrku...o čemu ti? Napravio je i nekoliko najbržih krugova.

Lutrija je bila takva da je Maxu pukla guma, a Lewis je sada u šansi da osvoji utrku. Trebalo je biti +20 za Maxa, a biti će na -15...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Nisam Verstappenov nit RB fan, ali ostao sam paf na koji nacin mu je izbijena pobjeda iz ruke.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Dajte, nequotajte ga, plz.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Što govore britanci?
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Iceman je napisao/la: 06.06.2021., 16:05 Nisam Verstappenov nit RB fan, ali ostao sam paf na koji nacin mu je izbijena pobjeda iz ruke.
Ni ja nisam fan.
I ja sam paf. Da se razbio bilo bi mi drago.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
dmj je napisao/la: 06.06.2021., 15:57 Meni je apsolutno ok da bude restart, ako je to standard kojeg će se držati u svakoj prilici, neovisno o tome u kojoj je fazi utrka.
A što se tiče Maxa, jasno mi je da Red Bull kaže da nisu imali nikakve podatke o problemima s tom gumom, ali on je usprkos velikoj prednosti vozio sve brže i brže i svako malo ostvarivao ljubičaste sektore... Ne možemo znati bi li bilo ma kakve razlike da je popustio malo i ne stvarao toliko opterećenje starim gumama...
A što se tiče Hamiltona i sreće, da, ima je, mnogo... No ovdje će po svemu sudeći završiti drugi, možda i prvi, u vikendu u kojem Mercedes nije trebao biti na takvoj poziciji. Treba se znati i naći u situaciji da te sreća može pomaziti.
Ne bih se slozio. Mislim da je vozio kontroliranu utrku. Odgovarao je najboljim vremenom onda kad je Hamilton odgovorio na njegov.
Ako je tko pritiskao cijelo vrijeme onda su to Perez i Hamilton

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Svaki visestruki sampion je imao dosta srece. Barem ako srecu tumacimo ovako pejorativno i iskljucivo kako vi to ovdje radite.

Po opcoj teoriji vjerovatnoce je nemoguce imati toliko pobjeda a da neke od njih ne sadrze okolnosti van kontrole aktera

No ovdje se radi uglavnom o tome da vam akter nije drag. Da se ne lazemo.
slika

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 06.06.2021., 15:33 Stetaaaaa :bonk: :bonk: pobjeda na stazi cista ko suza.....zao mi je Maxa :thumbsd:

Hamilton ima srece in 3,2,1....
Ne, nema sreće

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 06.06.2021., 15:33 Hamilton ima srece in 3,2,1....
Pa sta realno čovjek da kaze? Sta bi ti rekao za Imolu I ovo? Čovjeka napokon počinju skidati sa träna I on dobija ovakve poklone!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

ST4bell
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Ham ima srece isto kao i ostalih 17 na gridu kojima nije pukla guma

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Hmmmm... VEttel JEDINI RESTARTA NA NOVOM SOFTU !!! :cheer:
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 06.06.2021., 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
ST4bell je napisao/la: 06.06.2021., 16:10 Ham ima srece isto kao i ostalih 17 na gridu kojima nije pukla guma
ostali se ne bore za titulu sa verstapenom

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A kaj bi tek trebao Mika reći na tuđu sreću? Lako se zaboravlja na svog pulena , a kritizira tuđeg.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
ahahahahahah karmaaaa
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj