VN Azerbajdžana 4.-6. lipnja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ovo je bolesno koliko ovaj Hamilton ima srece :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ovaj Pirelli je takva sramota

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
A šta reći, gume odlučuju prvenstvo.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Zasto se ova utrka zaustavila? Crvena zastava 3 kruga do kraja, a moglo se kroz bokseve zavrsiti utrku....Sere mi se od amerikanizacije europskog sporta i ovog umjetnog sranja...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nikad u svojoj 31 godini života nisam vidio da netko ima sportske sreće kao Hamilton, ni u jednom sportu, pa čak ni u jednoj drugoj disciplini. Da ne pratim F1 i da mi netko priča ove stvari, bio bih potpuno siguran da laže i da je to nemoguće.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Bottas odličan na 14. mjestu!!! Kao da vozi za Williams

Sent from my GM1913 using Tapatalk

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Horner: Tire failure
slika

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Ferrari
josip123 je napisao/la: 06.06.2021., 15:38 Ovo je bolesno koliko ovaj Hamilton ima srece :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Da njemu ovako pukne guma, to bi bilo u nekoj utrci gdje jednom u 5 godina bude izvan bodova (ili 100 metara od cilja kao u silverstoneu). Kad puca konkurentima, onda je to uvijek dok vode utrku.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Perez ne smije zaribati restart.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 06.06.2021., 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
A zašto ova utrka nije gotova, ćemu ponovo restart??
Pirelli katastrofa :thumbsd:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Alonso king je napisao/la:Zasto se ova utrka zaustavila? Crvena zastava 3 kruga do kraja, a moglo se kroz bokseve zavrsiti utrku....Sere mi se od amerikanizacije europskog sporta i ovog umjetnog sranja...
Apsolutno se slažem od rijeci do rijeci

Debilizam, pogotovo jer su auto maknuli prije nego su se mehaničari vratili
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Sarma je napisao/la: 06.06.2021., 15:45 A zašto ova utrka nije gotova, ćemu ponovo restart??
Pirelli katastrofa :thumbsd:
Da li je presudilo ili ne ali RB je sam sugerirao FIAi da bude crvena zastava da svinmogu promjeniti gume

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Restart se radi jer se zna da na "startu" 2 u poretku ima najviše izgleda za pobjedu.
Jadno.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
U 10 godina Pirelli se nije promijenio svake godine isto smeće.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
avetma je napisao/la: 06.06.2021., 15:41 Nikad u svojoj 31 godini života nisam vidio da netko ima sportske sreće kao Hamilton, ni u jednom sportu, pa čak ni u jednoj drugoj disciplini. Da ne pratim F1 i da mi netko priča ove stvari, bio bih potpuno siguran da laže i da je to nemoguće.
Samo ove sezone je imao dvije ogromne sreće. Prva u Imoli a druga je ovdje... A da prijašnje sezone i ne spominjem. Ovo više nema smisla! Ne razumijem, možda Hamilton ima voodoo lutke pa se sa njima malo “igra”.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 06.06.2021., 15:41 Nikad u svojoj 31 godini života nisam vidio da netko ima sportske sreće kao Hamilton, ni u jednom sportu, pa čak ni u jednoj drugoj disciplini. Da ne pratim F1 i da mi netko priča ove stvari, bio bih potpuno siguran da laže i da je to nemoguće.
Ma nijeeeee, ti si samo hejter.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Meni je apsolutno ok da bude restart, ako je to standard kojeg će se držati u svakoj prilici, neovisno o tome u kojoj je fazi utrka.
A što se tiče Maxa, jasno mi je da Red Bull kaže da nisu imali nikakve podatke o problemima s tom gumom, ali on je usprkos velikoj prednosti vozio sve brže i brže i svako malo ostvarivao ljubičaste sektore... Ne možemo znati bi li bilo ma kakve razlike da je popustio malo i ne stvarao toliko opterećenje starim gumama...
A što se tiče Hamiltona i sreće, da, ima je, mnogo... No ovdje će po svemu sudeći završiti drugi, možda i prvi, u vikendu u kojem Mercedes nije trebao biti na takvoj poziciji. Treba se znati i naći u situaciji da te sreća može pomaziti.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Zar stvarno utrka nije mogla biti gotova iza SC-a, jebena 2-3 kruga...

Smiješno.

Alexis
Karting
Karting
S nama već: 4 god 1 mj
josip123 je napisao/la: 06.06.2021., 15:52
Samo ove sezone je imao dvije ogromne sreće. Prva u Imoli a druga je ovdje... A da prijašnje sezone i ne spominjem. Ovo više nema smisla! Ne razumijem, možda Hamilton ima voodoo lutke pa se sa njima malo “igra”.
Mogao je sačuvati te voodoo lutke za kraj sezone, a da se sad trkaju bez magije. :cool:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Bez obzira na sugestiju iz Red Bulla za :crvenazastava: , ne vidim apolsolutno nikakvog razloga da se trka ne završi pod Safetom, onako da fino kruže 3 preostala kruga.
I da, naravno da Hamilton ima nevjerovatnu sreću.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡