Zasto se ova utrka zaustavila? Crvena zastava 3 kruga do kraja, a moglo se kroz bokseve zavrsiti utrku....Sere mi se od amerikanizacije europskog sporta i ovog umjetnog sranja...
Nikad u svojoj 31 godini života nisam vidio da netko ima sportske sreće kao Hamilton, ni u jednom sportu, pa čak ni u jednoj drugoj disciplini. Da ne pratim F1 i da mi netko priča ove stvari, bio bih potpuno siguran da laže i da je to nemoguće.
josip123 je napisao/la: 06.06.2021., 15:38
Ovo je bolesno koliko ovaj Hamilton ima srece
Da njemu ovako pukne guma, to bi bilo u nekoj utrci gdje jednom u 5 godina bude izvan bodova (ili 100 metara od cilja kao u silverstoneu). Kad puca konkurentima, onda je to uvijek dok vode utrku.
Alonso king je napisao/la:Zasto se ova utrka zaustavila? Crvena zastava 3 kruga do kraja, a moglo se kroz bokseve zavrsiti utrku....Sere mi se od amerikanizacije europskog sporta i ovog umjetnog sranja...
Apsolutno se slažem od rijeci do rijeci
Debilizam, pogotovo jer su auto maknuli prije nego su se mehaničari vratili
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
avetma je napisao/la: 06.06.2021., 15:41
Nikad u svojoj 31 godini života nisam vidio da netko ima sportske sreće kao Hamilton, ni u jednom sportu, pa čak ni u jednoj drugoj disciplini. Da ne pratim F1 i da mi netko priča ove stvari, bio bih potpuno siguran da laže i da je to nemoguće.
Samo ove sezone je imao dvije ogromne sreće. Prva u Imoli a druga je ovdje... A da prijašnje sezone i ne spominjem. Ovo više nema smisla! Ne razumijem, možda Hamilton ima voodoo lutke pa se sa njima malo “igra”.
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna
Ma nijeeeee, ti si samo hejter.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Meni je apsolutno ok da bude restart, ako je to standard kojeg će se držati u svakoj prilici, neovisno o tome u kojoj je fazi utrka.
A što se tiče Maxa, jasno mi je da Red Bull kaže da nisu imali nikakve podatke o problemima s tom gumom, ali on je usprkos velikoj prednosti vozio sve brže i brže i svako malo ostvarivao ljubičaste sektore... Ne možemo znati bi li bilo ma kakve razlike da je popustio malo i ne stvarao toliko opterećenje starim gumama...
A što se tiče Hamiltona i sreće, da, ima je, mnogo... No ovdje će po svemu sudeći završiti drugi, možda i prvi, u vikendu u kojem Mercedes nije trebao biti na takvoj poziciji. Treba se znati i naći u situaciji da te sreća može pomaziti.
Samo ove sezone je imao dvije ogromne sreće. Prva u Imoli a druga je ovdje... A da prijašnje sezone i ne spominjem. Ovo više nema smisla! Ne razumijem, možda Hamilton ima voodoo lutke pa se sa njima malo “igra”.
Mogao je sačuvati te voodoo lutke za kraj sezone, a da se sad trkaju bez magije.
Bez obzira na sugestiju iz Red Bulla za , ne vidim apolsolutno nikakvog razloga da se trka ne završi pod Safetom, onako da fino kruže 3 preostala kruga.
I da, naravno da Hamilton ima nevjerovatnu sreću.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.