Aplikacije za mob

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Možda mogu/smiju, možda ne.
Ma ajd @Vetma, malo protegneš noge, ništa strašno :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Kaj ja znam. Ne živim s liftom. Na prvom katu sam i Glovo donese do vrata kao i sva druga dostava hrane.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Highlights sportskih događaja sve na jednom mjestu, vrh aplikacijaslika
https://highlightscrew.com

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
LH44 je napisao/la:Highlights sportskih događaja sve na jednom mjestu, vrh aplikacijaslika

E baš to mi treba, zahvaljujem :)
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
senna66 je napisao/la: 07.02.2020., 19:36
LH44 je napisao/la:Highlights sportskih događaja sve na jednom mjestu, vrh aplikacijaslika

E baš to mi treba, zahvaljujem :)
Naleti mi na Instagramu reklama, konačno jedna korisna na lajni :chill:
slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
evo par pitanja

Koji streaming servis za glazbu koristite i zašto?

Nikada ih nisam koristio do sad pred nekih mjesec dana, više ovako za otkrivanje nove glazbe nego za slušanje stvari koje već znam.
- YT Music mi nekako predlaže meni zanimljivije stvari. E sad ne znam da li taj servis ima reklame jer koristim od YT Vanced ekipe modanu aplikaciju. Na PC-u imam adblock tako da vjerujem da ima, ali ih uspješno izbjegavam :mrgreen:
- TIDAL premium, besplatno ako imate Tele 2 neograničenu tarifu. Nije loš.
- Spotify mi nije nešto napet na besplatnoj verziji. Taman kad nađem nešto zanimljivo krenu ona ograničenja. Ne znam kakav je premium jer nisam nešto zadovoljan prijedlozima na besplatnoj verziji.

Koji browser za mob koristite?
- Kiwi sam imao dugo i bio jako zadovoljan, ali projekt je bio duže napušten i tek sad su ga nešto vratili u život, ali nije to više to.
- Firefox sam imao neko vrijeme, ali imam problema na određenim stranicama. Baš kao i na PC-u. Video produkcija na njemu je kod mene uvijek bila rak rana. Uvijek je štucalo već na 720p. Bateriju također dosta troši.
- Edge mi je ugodno iznenađenje, pogotovo PC verzija koja mi se čini boljom od Firefoxa i Chromea. F1tv stream vrti glatko.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
senna66 je napisao/la: 28.05.2021., 12:48 Koji streaming servis za glazbu koristite i zašto?

Nikada ih nisam koristio do sad pred nekih mjesec dana, više ovako za otkrivanje nove glazbe nego za slušanje stvari koje već znam.
Koristio sam Deezer, ali mi je postao suvišan otkad koristim Youtube Vanced. Sad sam skinuo Tidal čisto zato jer mi ga Telemach daje, ali nije na razini Deezera kao aplikacija.
senna66 je napisao/la: 28.05.2021., 12:48 Koji browser za mob koristite?
Operu, ništa drugo mi nije ni blizu...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Youtube Vanced, doduše koristim stariju verziju jer mi se ne sviđa trenutni izgled Youtubea.

Od browsera koristim Chrome jer sam se jednostavno naviknuo na njega.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Živio Vanced, ne mogu zamisliti YouTube bez njega. :klanjam:

Ajde budem dao priliku Operi, nekako sam ju izbjegavao jer je na nekom lošem glasu zbog nekih problema sa privatnosti. Mada kad bolje razmislim, nema privatnosti na internetu dok god preko browsera goniš Google. Tako da ne brinem više za takve stvari. Koristio sam ju davno prije na mobu i bila je tada najbolji browser, pogotovo za lošiji mob i uštedu mobilnih podataka. Chrome isto već dugo nisam koristio pa ću dati priliku i njemu :thumbs:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Za glazbu osobno nista ne koristim.

Od browsera sam nedavno stavio Brave , da malo isprobam.

Za sad sam dosta zadovoljan , vidjeti cemo hoce li me razocarati.
slikaslika slika

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Vezano uz stream glazbe može se skinuti crackiran spotify i ima sve kao premium osim downloada glazbe, a postoji i crackiran deezer koji je bez ograničenja.

A ako imate deezer račun skinite ovu apk freezer https://freezerapk.com/ i uživajte u deezer glazbi u FLAC kvaliteti(ima par bugova ali rješavaju)

Poslano sa mog RMX2063 koristeći Tapatalk

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Koristim Vivaldi browser. Od ekipe koja je napravila originalnu Operu.
Slušam muziku na PC-u preko online Spotifyja, u browseru (https://open.spotify.com). Sa adblockerom nema reklama. Mislim da je isto i sa Deezerom u browseru.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 29.05.2021., 06:56 Koristim Vivaldi browser. Od ekipe koja je napravila originalnu Operu.
Slušam muziku na PC-u preko online Spotifyja, u browseru (https://open.spotify.com). Sa adblockerom nema reklama. Mislim da je isto i sa Deezerom u browseru.
Baš sam taj Vivaldi isprobao i trenutno mi leži najbolje i ne ždere bateriju.
Opera na mom mobu i nije nešto brza, a i nisam naviknuo na nju. Dosta je drugačiji browser. Još ću Chrome isprobati nisam dugo...
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Taman kad pohvalim Chrome oni ga upropaste sa novim grid layoutom i tab groupingom :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 29.05.2021., 13:25 Taman kad pohvalim Chrome oni ga upropaste sa novim grid layoutom i tab groupingom :facepalm:
Apsolutno se slažem. :thumbs:
Kakvo govno od nadogradnji....
Puno gore nego kad Česi redizajniraju Octaviu 3, pa joj "razdijele" farove..... :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Isprobao Chrome, nije mi loš, ali nije mi to to. Vivaldi ću si ostaviti pošto je search bar bolje, brzina je ista ako ne i mrvicu brža od Chromea. Nije mi jasno zašto je Chrome maknuo bottom search.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 29.05.2021., 13:39
Mr.Spaceguy je napisao/la: 29.05.2021., 13:25 Taman kad pohvalim Chrome oni ga upropaste sa novim grid layoutom i tab groupingom :facepalm:
Apsolutno se slažem. :thumbs:
Kakvo govno od nadogradnji....
Puno gore nego kad Česi redizajniraju Octaviu 3, pa joj "razdijele" farove..... :chill:
Go to chrome://flags and use the search bar to find and disable the following, in order:

1: Tab Grids Layout: Disabled (Click Relaunch Prompt) 2: Tab Groups Continuation: Disabled (Click Relaunch Prompt) 3: Temporarily unexpire M89 flags: Disabled (Click Relaunch Prompt) 4: Temporarily unexpire M90 flags: Disabled (Click Relaunch Prompt)

THIS WILL ALLOW THE FOLLOWING FLAGS TO HE VISIBLE AND DISABLED

5: Tab Groups: Disabled (Click Relaunch Prompt) 6: Tab Groups UI Improvements: Disabled (Click Relaunch Prompt) 7: Conditional Tab Strip: Disabled (Click Relaunch Prompt)
Frantiče isprobaj ovo. Pomoću ovoga sam se riješio grupiranja tabova i one trake na dnu ekrana.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Čekaj tebi je po defaultu traka na dnu ekrana?
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 29.05.2021., 13:57 Čekaj tebi je po defaultu traka na dnu ekrana?
Ma mislio sam na ovaj tab switcher na dnu ekrana.

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ok, hvala :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡