VN Monaka 20.-23. svibnja 2021.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ma dosada živa, klasika.
Jedino što je rezultat trke takav da su Maxonja i Bikovi vodeći poretku.
DOTD - Sainz, Perez, Vettel - bilo koji od njih trojice
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Pa nije ok ni kiselo preko k čestitati saincu i njemu sjebati njegovu dobru utrku.Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 16:55 Malo mi je smiješno vidjeti kako se ovi u Ferrariju vesele i podsmijehuju, a ja ovdje u polu depri... očito ih nije toliko brige kao nas...
Edit: mislim da bi prije vikenda objeručke prihvatili p2.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Sainzov prvi podij u Ferrariju se i treba barem malo proslaviti.
Ne bi bilo fer prema njemu da se ne slavi.
@Ferrari zar nakon toliko godina cirkusa Ferrarija još uvijek možeš ostati u depri/razočaran.
Za zdravlje je najbolje ništa ne očekivati od njih kroz sljedećih x godina. Iako uvijek nađu način da se na tren ponadaš.....
Ne bi bilo fer prema njemu da se ne slavi.
@Ferrari zar nakon toliko godina cirkusa Ferrarija još uvijek možeš ostati u depri/razočaran.

Za zdravlje je najbolje ništa ne očekivati od njih kroz sljedećih x godina. Iako uvijek nađu način da se na tren ponadaš.....

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Sad sam i ja dosadan, ali Serena je isla u istu skolu PR-a kao i Hamilton. Bukvalno iste naucene fraze uz lazni osmijeh i laznu skromnost. Bljak. Ne znam koji je qrtz DC da prekida intervju pobjednika utrke i nju ubacuje, osim da joj se upucava stara kurvarcina
Sto se tice utrke kao utrke jedna od tezih procesija cak i za monačanske/mongegaške standarde.
Verstappenovci imaju cime biti zadovoljni, ovo je jedna od onih trka gdje im je sve islo u korist. Neko ce reci sreca, hajde nekad cemo i tu temu malo temeljitije naceti, pa cemo doci do zakljucaka da nije sreca sve sto se srecom zove, ali da se sve odigralo njemu u korist-jeste.
Bilo je sjajno vidjeti Sainza i Norrisa kako su i dalje veliki prijatelji.
Kod mene bitter sweet ukus, sretan zbog P3, ali razocaran Ricciardovom utrkom. Ali da mu nesto isuvise zamjerim-ne zamjerim. Subota je ucinila svoje. Ni 7xWDC nije mogao nista inferiornijem vozacu u inferiornijem bolidu pola utrke.
Skoro kao DC iza Bernoldija
Za kraj, nisam zavidan nikome, nemam velike prohtjeve ni iluzije o zivotu, ali ako bih se sa nekim na svijetu mijenjao to je princ od Monaka. Covjece to je sreca, samo se trebas roditi, sve ostalo ti je servirano
naslijedis naljepse parče Evrope na najljepsoj obali na svijetu i najbogatiju drzavu na svijetu 

Sto se tice utrke kao utrke jedna od tezih procesija cak i za monačanske/mongegaške standarde.
Verstappenovci imaju cime biti zadovoljni, ovo je jedna od onih trka gdje im je sve islo u korist. Neko ce reci sreca, hajde nekad cemo i tu temu malo temeljitije naceti, pa cemo doci do zakljucaka da nije sreca sve sto se srecom zove, ali da se sve odigralo njemu u korist-jeste.
Bilo je sjajno vidjeti Sainza i Norrisa kako su i dalje veliki prijatelji.

Kod mene bitter sweet ukus, sretan zbog P3, ali razocaran Ricciardovom utrkom. Ali da mu nesto isuvise zamjerim-ne zamjerim. Subota je ucinila svoje. Ni 7xWDC nije mogao nista inferiornijem vozacu u inferiornijem bolidu pola utrke.
Skoro kao DC iza Bernoldija

Za kraj, nisam zavidan nikome, nemam velike prohtjeve ni iluzije o zivotu, ali ako bih se sa nekim na svijetu mijenjao to je princ od Monaka. Covjece to je sreca, samo se trebas roditi, sve ostalo ti je servirano

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Bravo Max, Carlos i Lando. Jako dobar i Seb.
Jel Uglješa ugasio team radio ili još uvijek cmizdri?
Jel Uglješa ugasio team radio ili još uvijek cmizdri?
"What a little star." May 26, 2012.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Problem je pobjedničkog mentaliteta. Ferrari je imao brzinu za POBJEDU u Monacu. Halo, pobjeda.luke flywalker je napisao/la: 23.05.2021., 17:04Pa nije ok ni kiselo preko k čestitati saincu i njemu sjebati njegovu dobru utrku.Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 16:55 Malo mi je smiješno vidjeti kako se ovi u Ferrariju vesele i podsmijehuju, a ja ovdje u polu depri... očito ih nije toliko brige kao nas...
Uopće me ne zanima P2, a taj P2 je došao od odustajanja Bottasa i činjenice da Leclerc nije startao...
Znači, gledao sam i nisam sada bio nešto oduševljen i sretan s podijom Sainza. Ferrari je u Monacu dobio samo jednom u zadnjih 20 godina, ne pruža se ovakva šansa često.
Zato mi je i bezveze gledati njihovo cerekanje nakon realno debakla koji smo doživjeli.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Nije debakl. Leclerc je mogao starteti i ne zavrsiti, mogli su mu zamjeniti mjenjac (koji ispada da na kraju nije bio problem) i ne biti u poziciji za pobjedu. Da imali smo bolid za to danas, ali jbg tako su se karte poslozile. Ni prvi ni zadnji putaFerrari je napisao/la: 23.05.2021., 17:24Problem je pobjedničkog mentaliteta. Ferrari je imao brzinu za POBJEDU u Monacu. Halo, pobjeda.luke flywalker je napisao/la: 23.05.2021., 17:04Pa nije ok ni kiselo preko k čestitati saincu i njemu sjebati njegovu dobru utrku.Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 16:55 Malo mi je smiješno vidjeti kako se ovi u Ferrariju vesele i podsmijehuju, a ja ovdje u polu depri... očito ih nije toliko brige kao nas...
Uopće me ne zanima P2, a taj P2 je došao od odustajanja Bottasa i činjenice da Leclerc nije startao...
Znači, gledao sam i nisam sada bio nešto oduševljen i sretan s podijom Sainza. Ferrari je u Monacu dobio samo jednom u zadnjih 20 godina, ne pruža se ovakva šansa često.
Zato mi je i bezveze gledati njihovo cerekanje nakon realno debakla koji smo doživjeli.
- Ferrari
- Formula 1
Za mene je debakl. U Monaku sa monegaškim vozačem koji starta prvi u Ferrariju ne startati u utrci (i vjerojatno pobjediti) je debakl.Iceman je napisao/la: 23.05.2021., 17:35Nije debakl. Leclerc je mogao starteti i ne zavrsiti, mogli su mu zamjeniti mjenjac (koji ispada da na kraju nije bio problem) i ne biti u poziciji za pobjedu. Da imali smo bolid za to danas, ali jbg tako su se karte poslozile. Ni prvi ni zadnji putaFerrari je napisao/la: 23.05.2021., 17:24Problem je pobjedničkog mentaliteta. Ferrari je imao brzinu za POBJEDU u Monacu. Halo, pobjeda.luke flywalker je napisao/la: 23.05.2021., 17:04
Pa nije ok ni kiselo preko k čestitati saincu i njemu sjebati njegovu dobru utrku.
Pogotovo kada ovaj tukac dođe i kaže da nisu pogledali cijeli stražnji kraj bolida...
PROBLEM je što ovo nije NI PRVI NI ZADNJI PUT. Previše puta sam vidio ovaj scenarij. Da li stvarno misliš da bi se ovako nešto dogodilo Mercu ili RBR-u? Moš mislit.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ne dira me baš previše sad. Nisu vrijedni mojih živaca već godinama, a znam da će se tako i nastaviti. Tako da....
Chill ljudi. Od tog Ferrarija ništa.
Više me zivcira što će Leclercu propast karijera u Ferrariju.
Chill ljudi. Od tog Ferrarija ništa.
Više me zivcira što će Leclercu propast karijera u Ferrariju.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Jedino sam razočaran što je Stroll bio onako spor na softu. Prati Hamiltona, odnosno Gaslyja na hardu starom preko 50 krugova, a gubi vrijeme na novom softu.
Omogućio mu je najbrži krug, umjesto da ga proba stići do kraja, i sam uzme najbrži krug...

Omogućio mu je najbrži krug, umjesto da ga proba stići do kraja, i sam uzme najbrži krug...
- Ferrari
- Formula 1
A jebiga onda. Spusti kriterije i to je to. Ja ih neću spuštati za takvu ekipu.Iceman je napisao/la: 23.05.2021., 17:49 Nezz kad stavis na stol cinjenicu da su 70 godina u F1, nije bas realno da ce svaku godinu biti najbolji i pobjeđivati.
Da li smo bili u šansi da pobjedimo danas? Jesmo. Da li smo je zaribali? Jesmo.
Tu sve počinje i završava za mene. Neću slaviti P2, ako smo imali ogromnu šansu za pobjedu.
Ko će slaviti, neka slavi. Prije vikenda bi bio "zadovoljan" s podijem, ali ne nakon što sam vidio brzinu koju smo imali.

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity