VN Monaka 20.-23. svibnja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Za monako okej utrka.
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Win win,zaboravi Vettel isto odlican
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Malo mi je smiješno vidjeti kako se ovi u Ferrariju vesele i podsmijehuju, a ja ovdje u polu depri... očito ih nije toliko brige kao nas...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
senna66 je napisao/la: 23.05.2021., 16:52 Za monako okej utrka.
Ma dosada živa, klasika.
Jedino što je rezultat trke takav da su Maxonja i Bikovi vodeći poretku.

DOTD - Sainz, Perez, Vettel - bilo koji od njih trojice
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 16:55 Malo mi je smiješno vidjeti kako se ovi u Ferrariju vesele i podsmijehuju, a ja ovdje u polu depri... očito ih nije toliko brige kao nas...
Pa nije ok ni kiselo preko k čestitati saincu i njemu sjebati njegovu dobru utrku.

Edit: mislim da bi prije vikenda objeručke prihvatili p2.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sainzov prvi podij u Ferrariju se i treba barem malo proslaviti.
Ne bi bilo fer prema njemu da se ne slavi.

@Ferrari zar nakon toliko godina cirkusa Ferrarija još uvijek možeš ostati u depri/razočaran. :mrgreen:

Za zdravlje je najbolje ništa ne očekivati od njih kroz sljedećih x godina. Iako uvijek nađu način da se na tren ponadaš.....
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sad sam i ja dosadan, ali Serena je isla u istu skolu PR-a kao i Hamilton. Bukvalno iste naucene fraze uz lazni osmijeh i laznu skromnost. Bljak. Ne znam koji je qrtz DC da prekida intervju pobjednika utrke i nju ubacuje, osim da joj se upucava stara kurvarcina :trep:

Sto se tice utrke kao utrke jedna od tezih procesija cak i za monačanske/mongegaške standarde.

Verstappenovci imaju cime biti zadovoljni, ovo je jedna od onih trka gdje im je sve islo u korist. Neko ce reci sreca, hajde nekad cemo i tu temu malo temeljitije naceti, pa cemo doci do zakljucaka da nije sreca sve sto se srecom zove, ali da se sve odigralo njemu u korist-jeste.

Bilo je sjajno vidjeti Sainza i Norrisa kako su i dalje veliki prijatelji. :pivo:

Kod mene bitter sweet ukus, sretan zbog P3, ali razocaran Ricciardovom utrkom. Ali da mu nesto isuvise zamjerim-ne zamjerim. Subota je ucinila svoje. Ni 7xWDC nije mogao nista inferiornijem vozacu u inferiornijem bolidu pola utrke.

Skoro kao DC iza Bernoldija :mrgreen:

Za kraj, nisam zavidan nikome, nemam velike prohtjeve ni iluzije o zivotu, ali ako bih se sa nekim na svijetu mijenjao to je princ od Monaka. Covjece to je sreca, samo se trebas roditi, sve ostalo ti je servirano :klanjam: naslijedis naljepse parče Evrope na najljepsoj obali na svijetu i najbogatiju drzavu na svijetu :klanjam:
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Bravo Max, Carlos i Lando. Jako dobar i Seb.

Jel Uglješa ugasio team radio ili još uvijek cmizdri?
"What a little star." May 26, 2012.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
luke flywalker je napisao/la: 23.05.2021., 17:04
Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 16:55 Malo mi je smiješno vidjeti kako se ovi u Ferrariju vesele i podsmijehuju, a ja ovdje u polu depri... očito ih nije toliko brige kao nas...
Pa nije ok ni kiselo preko k čestitati saincu i njemu sjebati njegovu dobru utrku.

Problem je pobjedničkog mentaliteta. Ferrari je imao brzinu za POBJEDU u Monacu. Halo, pobjeda.
Uopće me ne zanima P2, a taj P2 je došao od odustajanja Bottasa i činjenice da Leclerc nije startao...

Znači, gledao sam i nisam sada bio nešto oduševljen i sretan s podijom Sainza. Ferrari je u Monacu dobio samo jednom u zadnjih 20 godina, ne pruža se ovakva šansa često.

Zato mi je i bezveze gledati njihovo cerekanje nakon realno debakla koji smo doživjeli.
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sta je tocno u ovoj utrci bilo zanimljivo ?
To sta Charles nije startao ,ili sta Bottasu nisu mogli skinuti gumu ?

Sta cemo takve "gluposti" traziti da mozemo reci da je Monaco bio zanimljiv ? :rofl:
slikaslika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 17:24

Problem je pobjedničkog mentaliteta. Ferrari je imao brzinu za POBJEDU u Monacu. Halo, pobjeda.
Uopće me ne zanima P2, a taj P2 je došao od odustajanja Bottasa i činjenice da Leclerc nije startao...

Znači, gledao sam i nisam sada bio nešto oduševljen i sretan s podijom Sainza. Ferrari je u Monacu dobio samo jednom u zadnjih 20 godina, ne pruža se ovakva šansa često.

Zato mi je i bezveze gledati njihovo cerekanje nakon realno debakla koji smo doživjeli.
Nije debakl. Leclerc je mogao starteti i ne zavrsiti, mogli su mu zamjeniti mjenjac (koji ispada da na kraju nije bio problem) i ne biti u poziciji za pobjedu. Da imali smo bolid za to danas, ali jbg tako su se karte poslozile. Ni prvi ni zadnji puta

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Kico je napisao/la: 23.05.2021., 14:41Its over 9000!!!
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 23.05.2021., 17:35
Ferrari je napisao/la: 23.05.2021., 17:24

Nije debakl. Leclerc je mogao starteti i ne zavrsiti, mogli su mu zamjeniti mjenjac (koji ispada da na kraju nije bio problem) i ne biti u poziciji za pobjedu. Da imali smo bolid za to danas, ali jbg tako su se karte poslozile. Ni prvi ni zadnji puta
Za mene je debakl. U Monaku sa monegaškim vozačem koji starta prvi u Ferrariju ne startati u utrci (i vjerojatno pobjediti) je debakl.

Pogotovo kada ovaj tukac dođe i kaže da nisu pogledali cijeli stražnji kraj bolida...

PROBLEM je što ovo nije NI PRVI NI ZADNJI PUT. Previše puta sam vidio ovaj scenarij. Da li stvarno misliš da bi se ovako nešto dogodilo Mercu ili RBR-u? Moš mislit.
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ne dira me baš previše sad. Nisu vrijedni mojih živaca već godinama, a znam da će se tako i nastaviti. Tako da....
Chill ljudi. Od tog Ferrarija ništa.
Više me zivcira što će Leclercu propast karijera u Ferrariju.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ne znam za ostale, ali meni je ovo najbolja utrka sezone. :D

Pastor
Formula 1
Formula 1
Jeli jedino prestizanje na stazi uradio Mick?

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Nezz kad stavis na stol cinjenicu da su 70 godina u F1, nije bas realno da ce svaku godinu biti najbolji i pobjeđivati.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Jedino sam razočaran što je Stroll bio onako spor na softu. Prati Hamiltona, odnosno Gaslyja na hardu starom preko 50 krugova, a gubi vrijeme na novom softu. :facepalm:
Omogućio mu je najbrži krug, umjesto da ga proba stići do kraja, i sam uzme najbrži krug...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 23.05.2021., 17:49 Nezz kad stavis na stol cinjenicu da su 70 godina u F1, nije bas realno da ce svaku godinu biti najbolji i pobjeđivati.
A jebiga onda. Spusti kriterije i to je to. Ja ih neću spuštati za takvu ekipu.

Da li smo bili u šansi da pobjedimo danas? Jesmo. Da li smo je zaribali? Jesmo.
Tu sve počinje i završava za mene. Neću slaviti P2, ako smo imali ogromnu šansu za pobjedu.

Ko će slaviti, neka slavi. Prije vikenda bi bio "zadovoljan" s podijem, ali ne nakon što sam vidio brzinu koju smo imali.
slika slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Bono, am I look like an idiot?
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡