Čini se da sam ja jedina naivčina koja još uvijek vjeruje da Max ima šanse i da sezona nije gotova.
I prije ove utrke se pretpostavljalo da će Barcelona biti Mercedesova staza jer su tu jaki cijelu hibridnu eru. Današnja utrka ne znači da ćemo ovakav odnos snaga gledati cijelu sezonu, nego će situacija varirati od utrke do utrke. Vjerojatno će na kraju sezone ispasti da je više utrka odgovaralo Mercedesu nego RB-u, ali razlika je na većini staza dovoljno mala da se mogu nadati kako će Max biti ozbiljan protivnik Luji. Naravno, u slučaju da je Mercedes pronašao nešto brzine i da Barcelona nije samo izuzetak, onda je sezona gotova.
U dosadašnjem dijelu sezone je jedan vikend bio RB-ov, 2 vikenda Mercedesova i jedan podjednak. Nije dovoljno veliki uzorak, ali to ne izgleda tako loše. Iako, Mercedes je do sada jedini imao dominantan vikend - ovaj u Barceloni. Ne znam, ja se još uvijek nadam da nas čeka epska borba Hamiltona i Verstappena
Inače, utrka za Španjolsku jako dobra. Mogu reći da sam uživao veći dio utrke. 7/10.
Pohvale Hamiltonu, Maxu, Leclercu i Ricciardu. Bottas još jedna katastrofalna utrka, a ni Perez se nije proslavio ovaj vikend.
Možda bi se moglo raspravljati o tome je li Perec glavni krivac što je RB izgubio pobjedu, ali u ovakvoj utrci gdje je Max bio sam, RB nije imao nikakve šanse. Mercedes ih je sjajno taktički nadmudrio, a Hamilton opet otpeljao šampionsku utrku.
Znam da većini nije omiljena utrka, ali jedva čekam Monako