VN Španjolske (Catalunya) 7.-9. svibnja 2021.
-
tomz
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
Agreed. S tim da ću foldati ove godine i prije nego prošle (kada sam foldao nakon Mađarske). Vidit ćemo sutra kako će biti, no po svemu sudeći, vidit ćemo se forumaši za godinu danasenna66 je napisao/la: 08.05.2021., 16:13 Ništa od ove sezone. Još jedna godina Hamiltona i Mercedesa.
Raduje me borba midfielda.

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Hahah napisali Paul de la Rosa
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
To kad se Perez okrenuo? Gdje je bio u tom trenutku? Hoće li i njemu reći da je trebao pretpostaviti da su trebale biti duple žute zastave...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Njemu? Neeee, nema potrebe.Pastor je napisao/la: 08.05.2021., 16:22To kad se Perez okrenuo? Gdje je bio u tom trenutku? Hoće li i njemu reći da je trebao pretpostaviti da su trebale biti duple žute zastave...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Max previše grešaka i dalje radi i jednostavno nije taj koji će skinuti Hamiltona..
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Koje greške?Wehrlein94 je napisao/la:Max previše grešaka i dalje radi i jednostavno nije taj koji će skinuti Hamiltona..
Pogledao sam mu oba brza kruga, zadnji pokušaj se čini dosta čistim, prije bi rekao da više nije bilo brzine u bolidu/gume.
Po meni Max je izvukao maksimum iz bolida.
Kako možeš zaostatak od 0.036 sekundi nazvati greškom vozača?

- Ferrari
- Formula 1
Mercedes je brži, pogotovo kada vidim Pereza koji je skoro sekundu iza Maxa...
Sutra je start od iznimne važnosti, a Mercedes opet ima dva bolida oko RBR-a od Maxa.
Ma ovo je ista situacija kao Vettel i Ferrari 2017 i 2018...uvijek isto. Dva protiv jedan može tu i tamo proći, ali ne i svaki put. Perez treba dignuti svoju razinu jer biti ovoliko iza Maxa je previše.
Zasada ništa bolje od Albona/Gaslya...znam da je tek četvrta utrka, ali bolid je dobar, puno bolji nego što je bio 2019 i 2020 i kada su ga vozili neiskusni Albon i Gasly. Usporedno je lošiji od njih zasada (kada uzmemo u obzir očekivanja, rezultate, pedigre)
Sutra je start od iznimne važnosti, a Mercedes opet ima dva bolida oko RBR-a od Maxa.
Ma ovo je ista situacija kao Vettel i Ferrari 2017 i 2018...uvijek isto. Dva protiv jedan može tu i tamo proći, ali ne i svaki put. Perez treba dignuti svoju razinu jer biti ovoliko iza Maxa je previše.
Zasada ništa bolje od Albona/Gaslya...znam da je tek četvrta utrka, ali bolid je dobar, puno bolji nego što je bio 2019 i 2020 i kada su ga vozili neiskusni Albon i Gasly. Usporedno je lošiji od njih zasada (kada uzmemo u obzir očekivanja, rezultate, pedigre)

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
VN abu dhabi 2021 by crofty nevjerovatni hamilton opet do titule u sporijem mercedesu iako je red bull bio favorit GOAT you need to give respect to that..

- Pastor
- Formula 1
Kako se za Seba sve loše odigralo prošlu godinu. Da je sačekao sa potpisom mogao je on ovu godinu loviti peti naslov...Ferrari je napisao/la: 08.05.2021., 17:01 Mercedes je brži, pogotovo kada vidim Pereza koji je skoro sekundu iza Maxa...
- Pastor
- Formula 1
A ne znam, bilo je ondje gomila bolida. Ne vidim zašto je Mazepin kriv. Možda što je opet krenuo u krug preko reda... Ali je glupo što se onoliko čeka u toj šikani. Baš je Sainz jučer govorio za Hamiltona.Sarma je napisao/la: 08.05.2021., 19:06 Sirovina Mazespin haha .. lik očito nije za F1
Jučer kaže Charles na team radio: "Mazepin will never change."
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1391067677251231744
Ipak, to da se kreće po redu je nepisano pravilo. A neki ga iskorištavaju. Ne mora se to uvijek ni poštovati... Eno Ricciardo je zakasnio započeti drugi pokušaj u Q3, vjerovatno zbog istog razloga.
- Ferrari
- Formula 1
S kojim bolidom? RBR?Pastor je napisao/la: 08.05.2021., 19:11Kako se za Seba sve loše odigralo prošlu godinu. Da je sačekao sa potpisom mogao je on ovu godinu loviti peti naslov...Ferrari je napisao/la: 08.05.2021., 17:01 Mercedes je brži, pogotovo kada vidim Pereza koji je skoro sekundu iza Maxa...
Teško. Mora prvo pokazati formu. Može i dalje završiti u RBR-u, ali mora se pokazati.
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 08.05.2021., 19:22, ukupno mijenjano 1 put.