MotoGP sezona 2021.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Što se dogodilo Quartararou ??? Vodio je komotno i na kraju jedva uhvatio i to 13. mjesto i 3 boda..Jack Miller pobjedio, Bagnaia 2. Morbidelli 3... Mir 5.
Tulavi Rins opet pao ...
Ajde drago mi je zbog Millera..neka je uzeo :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ne znam zašto Miller ne obrije ove brkove :facepalm: :rofl:
Morbidelli na "najlošijem" Yamahinom motoru najbolji plasman.
Uostalom, i prošle godine je bio drugoplasirani u šampionatu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
@frantic,pa Miller ne brije brkove jer to je dio njegove osobnosti.. ajme pa ovo je bio praznik danas .. kako su svi slavili njegovu pobjedu u boxu, doslovno svi su sretni zbog Millera bili, Lowes, Acosta u boxu, cijeli KTM box je slavio sa Millerom... praznik utrkivanja !

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kao što su pretpostavili komentatori na BT-ju, Quartararo je imao problema s arm pumpom (tražio sam hrvatski izraz, našao sam "sindrom mača" na jednoj stranici, ali na ostalima nema spomena pa neka ostane ovaj :mrgreen: ). Vidjelo se odmah po onoj snimci njegovog prolaska kroz cilj da je neka bol u pitanju, a ne neki problem s motorom. Ove izjave iz članka mi se čine dosta čudnima, često se spominje kako je razlog njegovoj lošoj prošloj sezoni bila psiha, valjda ga neće ovo ponovo mentalno spustiti, zasad je imao fantastičnu sezonu i šteta za ovo danas.

Morbidelli je ulovio formu u zadnje dvije utrke, lani je bio sjajan, ne bi me čudilo da uskoro zamijeni kilavog Vinalesa na tvorničkoj Yamahi. Odlično izgleda ta Rossijeva škola, Pecco sad vodi u prvenstvu, njih nisam pratio u nižim kategorijama, ali obojica su prvaci, tako da nije toliko čudno da su nakon par sezona sve bolji.

Espargaro me s ovim P6 na Apriliji nekako podsjeća na Hulkenberga s P4, odličan vozač, ali nikako da postigne nešto više (doduše, Aleix ima jedan podij iz davnih dana prije Aprilije).

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ja bi prije zamjenio njegov i Rossijev motor. Jesam Rossijev fan, ali bojim se da je ovo samo mučenje.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Doktoru je vrijeme da se povuce.
Ne ide mu da se bori za 16 poziciju. Prepostavljam da ceka da odobre publiku za narednu sezonu pa da se povuce sa stilom. Na svakoj stazi.
Dolaze novi klinci, dolazi njegov tim. Bice nam tesko ali idemo dalje.
Vale. Jedan jedini.
Doktor
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Quartararo uzeo pole... činilo se da će Honde imati 1-2-3,ali staza se osušila u zadnjem pokušaju Quartarara,Vinalesa ,Morbidellija ,Millera...itd
M Marquez 6. vrijeme,dugo je držao provisional pole,bila je žuta zastava,ne znam zašto nije čekao kraj sesije,ali dobro..i 6.mjesto je top za startati sutra

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
:kokice: :kokice:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ludara u Le Mansu :kokice:

Edit
Ode Mamlaz u zrak
Miller ima 2 kazne long lapa

:kokice:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 16.05.2021., 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ode Marquez :prcnjau:

Wehrlein94
GP3
GP3
Rins pada 3 utrke zaredom dok je bio na top 3 pozicijama... pa dečko nije normalan..
Ovo je preluda utrka, a mogla bi postati još luđa... ode Marc Marquez dok je bio u vodstvu...aaaa

Wehrlein94
GP3
GP3
Petrucci leti danas, on je kišni majstor.. prošle godine uzeo utrku u Le Mansu po kiši.. ali kako mi je žao Rinsa,pa danas bi se borio za pobjedu...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Zarcu je, očekivano, ponestalo krugova.
Ne da se usranom ni do potoka doći....
Bagnaia odličan napredak nakon katastrofe od kvala.
Jackass druga u nizu, a slijedi Mugello.
:kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
Miller sa stilom do pobjede... svaka čast Đeki...
Iker Lecouna do 9.mjesta wow !! strašno dobar rezultat za njega... 15.mjesto je uzeo Tito Rabat i uzeo prvi bod sezone ..
Zarco ponovno 2.... hoće li Shark ikada doći do pobjede u Moto GP ??

Wehrlein94
GP3
GP3
Pogledao sam ponovno veličanstvenu utrku Le Mans i moram se ponovno osvrnuti na ono što smo nedavno komentirali ovdje na forumu.... Neke stvari jednostavno ne vidimo u prijenosu,ali ja mislim da je to stoga što se toliko toga događa na utrci Moto GP,to je toliko napeto i neizvjesno i dinamično da kamerman jednostavno ne stigne sve prikazati,pa čak niti nakon nekoliko minuta.
Evo naprimjer,Oliveira je pao u utrci,nismo vidjeli taj pad definitivno dovoljno dobro... onda probijanje Alexa Rinsa sa 15. pozicije na startu do 3. mjesta u utrci također nismo vidjeli ...dalje,Miller maše nešto u boxu, prvi dojam je da se svađa sa Fabijom zbog ranijeg duela na stazi,nismo odmah vidjeli da je bilo "speeding" U BOXU..pa Quartararo kako dolazi u Vinalesov dio boxa itd itd...
dalje u utrci nismo vidjeli niti jedno pretjecanje Danila Petrucija a frajer se probio sa začelja do 5.mjesta... onda Aleix Espargaro samo nestane u poretku,čak niti spikeri ne znaju što je,misle greška Espargara a kad ono motor failure... Pa onda ono Morbidellijevo kada je produžio u pijesak i pao..ma ništa nismo vidjeli u prijenosu,jedva tek kasnije u snimci tijekom utrke..
Moto GP prekratko traje utrka i toliko toga se dogodi....usporedba sa F1 koja traje duplo duže a događanja na stazi nema po 10 krugova jednostavno ne stoji... F1 je užasno dosadna i nije problem prikazati pretjecanje iza za 18 .mjesto jer se doslovno ništa ne događa tijekom utrke dok je u Moto GP užasno puno svega i pokažu nam samo ono što se naprijed događa jer uvijek se nešto događa..i to je to..
Lecouna do 9.mjesta i rezultata sezone,nismo ga niti jednom vidjeli ni u jednom kadru ja mislim tijekom utrke dok se Latifi na 16.mjestu u F1 vrti na ekranima po 15 minuta tijekom prijenosa

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ova utrka nije za porediti, zbog vremenskih uslova. Zbog toga je i bilo puno dešavanja, a ovaj put je dosta toga i prikazano. Nije bitno jeli u direktnom prijenosu, jer ne možeš očekivati da borba za neko 15-o mjesto ide direktno... Dovoljno je i snimku prikazati, a i to se rijetko dešava u MotoGP-u. Ovaj put prijenos nije bio loš, ali ipak dešavanja na vrhu su to najviše dozvolila, jer su svi bili razmaknuti po nekoliko sekundi...

Ona utrka o kojoj smo nedavno raspravljali, na vrhu se ništa bitnije nije dešavalo. Jesu bili blizu jedni drugih, ali samo su se tako vozili. Pa nismo vidjeli ništa za vrijeme cijelog prijenosa osim te vodeće grupe. To da se nešto drastično više dešava u MotoGP nego u F1 jednostavno nije istina. Ako ćemo o kišnim utrkama, Imola je bila daleko sadržajnija. A ova o kojoj smo pričali je meni bila dosadnija od bilo koje F1 utrke, bez obzira na blisku grupu na vrhu, a sve to zbog lošeg prijenosa. Meni se češće desi da mi se prispava na kratkoj MotoGP utrci nego na bilo kojoj F1 utrci...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
E Vinales levatino, nek' ti ga je Marquez utero :rofl:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma (najvjerovatnije) nikad prvaka od njeg.....
Eto, El Diablo na PPu
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Nakon nesreće jučer u MotoGP3, Dupasquier umro u bolnici.

:(
https://twitter.com/MotoGP/status/1398943945992855552

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
strašno.
počivao u miru.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡