WRC sezona 2021.

WEC, WRC, Indy...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Čisti adrenalin :shock:
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Je li došla neka konačna obavijest o gledateljima na reliju? Hoće li biti publike ili ne? Pretpostavljam da neće, ali pitam za svaki slučaj :)

Nešto si razmišljam kako ne mogu dopustiti da mi ovakav događaj prođe bez da ga barem probam uživo ispratiti tako da ću se sigurno barem jedan dan zaputiti na brzinac pa probat uloviti nešto akcije. Planiram ići u petak jer očekujem da će tada navala biti najmanja pa će se najlakše moći probiti do staze.

E sad, par pitanja za one koji već imaju iskustva s relija (@zeko tu prvenstveno na tebe ciljam :)) ili koji znaju kako će organizacija izgledati. Kako to uopće izgleda na brzincima? Jesu li zatvorene samo glavne ceste, tj. one na kojima se vozi brzinac ili su zatvorene i okolne, prilazne ceste? Tipa, kako pristupit ovim cestama kaj se voze po Žumberku? Doslovno postoji samo jedna glavna cesta gdje oni voze, a druga opcija je tri sata planinarenja :mrgreen:
U petak se održava jedan brzinac u okolici Karlovca pa ću najvjerojatnije probati s njim jer se logistika dolazak/odlazak čini najjednostavnijom.

Po vašem mišljenju, ima li uopće smisla putovat do Karlovca ili je taj put osuđen na propast jer će me po kratkom postupku vratiti doma? Nije to Bog zna kakav put (cca. 45min) pa računam da se isplati riskirat.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Koliko znam , tj kako je voditelj organizacije rekao , u zagrebackoj zupaniji su dopustili nesto malo gledalja.
Neznam koliko tocno i u kakvim grupama smiju biti , ali rekao je da je dopusteno.

Za ostale rute u ostalim zupanijama nisam siguran
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Mislim da su samo glavne zatvorene.
U Španjolskoj je sve bilo objašnjeno na službenoj stranici.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Hvala na pomoći momci :thumbs:
Valjda će se uspjet nešto iskombinirat na kraju :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
počeo shakedown!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Gdje gledati Rally Croatia, ako ne možete do samog događaja:

- Na HTV2 će gledatelji u četvrtak, 22. travnja od 18:50 do 20:10 moći pratiti svečano otvaranje Croatia Rallyja, a u petak, 23. travnja će se u večernjem programu moći pogledati najzanimljiviji isječci. U subotu, 24. travnja, će se na HRT2 uživo prenositi 2 brzinska ispita, a najzanimljiviji isječci slijede u večernjem programu. Nedjelja, 25. travnja, je rezervirana za prijenos uživo 2 brzinca (Power Stage) te ceremoniju proglašenja pobjednika, uz ključne isječke u večernjem programu.
- WRC+ nudi pristup ekskluzivnom sadržaju, gledanje svih brzinaca uživo ili na zahtjev.
- Arena Sport će svaki dan uživo prenositi 2 brzinca.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam se pribojavao da ce me bacit na osiguranje ceste daleko od događaja kad ono sutra cilj osiguravam i onda subota još bolja lokacija sa odličnim pogledom. :dance:

Ako netko ide u Jaškovo, nedaleko od cilja nakon prvog desnog zavoja koji vodi u šumu, na lijevo u šumi je potok, nakon njega nekih 100 metara su brežuljci odma uz cestu, vjerojatno najbolje mjesto za gledanje. Deka ili stolica i uživaš.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
senna66 je napisao/la: 22.04.2021., 20:12 Ja sam se pribojavao da ce me bacit na osiguranje ceste daleko od događaja kad ono sutra cilj osiguravam i onda subota još bolja lokacija sa odličnim pogledom. :dance:

Ako netko ide u Jaškovo, nedaleko od cilja nakon prvog desnog zavoja koji vodi u šumu, na lijevo u šumi je potok, nakon njega nekih 100 metara su brežuljci odma uz cestu, vjerojatno najbolje mjesto za gledanje. Deka ili stolica i uživaš.
:mrgreen:
.... u šumarku zelenom....
....za goricom vodica, za vodicom curica....
....ipak ne, tamo su Hyundai, Toyota, Ford....
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Ja idem u subotu s ekipom pogledat,ovaj brzinac kod Duge Rese Vinski vrt,pa ako bude netko nek se javi!
Engine mode 11!
Position 5!

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Idem u Kumrovec u nedjelju. Da vidimo razliku prema domaćim pilama
#DankeSeb

lokolokoloko
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Ja sam u Karlovačkoj županiji i isto je bio plan otić u subotu do duge Rese na brzinac, al jebiga strpalo me u izolaciju pa sam popušio.. Ekipa ide masovno..

Dajte stavite na streamable ako ste blizu brzinaca koji se ne prenose.. WRC+ je malo preskup.. Za nas koji ne smijemo iz kuće da bar malo vidimo stvar iz prve ruke

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Imate wrc+ pretplatu za par eura

AlkY
Formula 1
Formula 1
Koliko znam HRT prenosi.
Za one koji nemaju na svojim TV uredajima pristup HRT-u , mogu otici na hrti.hrt.hr i tamo gledati sve HRT kanale.
Mislim da radi u svim zemljama.
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ne prenosi danas ni Arena ni Hrt

https://m.twitch.tv/kumdagslavjank
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Taman krepao stream...
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
gledam na fejsu kako je mali kalle sletio, ogier zaplesao...veselo. :zubo:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
clip izijetanja na šebaljevoj fb stranici:
https://www.facebook.com/sebalj.hr

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pa odmah na SS1 :facepalm:
Ajoj
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Iz ovog klipa se vidi da nije bas najinteligentnije , na nekim dijelovima staze , stajati odmah uz cestu.
Svasta se moglo dogoditi ovdje , ali ga je briljantno izvukao
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡