VN Emilia-Romagne (Imola) 16.-18. travnja 2021.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
I niko ne prica da Perez ima srece 

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
evo upravo sada i Brundle skužio da je Russell bio na trkačkoj liniji i nije se maknuo Lewisu te je zbog toga Lewis i napravio tu pogrešku...
- F12000
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Hahaha upravo to, ovako viteško vađenje nije viđeno od kralja Arthura.MSC je napisao/la: 18.04.2021., 16:09Smije jer je vitez, a tako se i ekskalibur vadi iz kamena.Vettel-Ferrari je napisao/la: 18.04.2021., 16:01 Jel se Hamilton smio vratiiti u rikverc na stazu, dok utrka normalno traje?
Nije mi jasno da ta situacija nije uopce pod istragom.

- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kako to misliš "naravno da se smije vratiti" onako ne. Pa ne zna on di je tko na stazi pa da procjeni trenutak kada nikog ne ugrožava.blown diffuser je napisao/la: 18.04.2021., 16:02Naravno da se smije vratiti na stazu. E sad je li ugrozio koga treba vidjeti.Vettel-Ferrari je napisao/la: 18.04.2021., 16:01 Jel se Hamilton smio vratiiti u rikverc na stazu, dok utrka normalno traje?
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ja ću s komentarom pričekati da mi Davidson i Brundle objasne zašto su zapravo krivi Bottas (slučaj BOT/RUS) i mokra trkaća linija (slučaj HAM) 

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Na stranu tko je kriv za sudar, sama činjenica da je Williams regularno u trci išao prestići Mercedes je čudo.
"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo ga, Russell "got a bit spooked by the slight movement on the right by Bottas".

-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
S obzirom da se vratio bez da je ikoga ugrozio stvarno ne vidim u čemu je problem.Ciki-F1 je napisao/la: 18.04.2021., 16:12Kako to misliš "naravno da se smije vratiti" onako ne. Pa ne zna on di je tko na stazi pa da procjeni trenutak kada nikog ne ugrožava.blown diffuser je napisao/la: 18.04.2021., 16:02Naravno da se smije vratiti na stazu. E sad je li ugrozio koga treba vidjeti.Vettel-Ferrari je napisao/la: 18.04.2021., 16:01 Jel se Hamilton smio vratiiti u rikverc na stazu, dok utrka normalno traje?
Da ga je netko morao zaobilaziti bi imalo smisla, čovjek je izašao na stazu a oko njega nikoga.
Nego vam je žao što nije ostao u zidu i što možda izvuče postolje, pa se pjenite bezveze.
Inače kažu da može biti restart pod SC ili standing start. Čim može biti standing start onda izgleda da se svima brišu zaistaci i kreće se iz 0.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Lewis je i prije rizikovo obilazeći za krug mene ona greška ne čudi, jednostavno previše je rizikovao idući na mokri dio i to na kočenjuWehrlein94 je napisao/la: 18.04.2021., 16:10 evo upravo sada i Brundle skužio da je Russell bio na trkačkoj liniji i nije se maknuo Lewisu te je zbog toga Lewis i napravio tu pogrešku...
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 18.04.2021., 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Jel to Russell bacio nešto na Bottasa?
"What a little star." May 26, 2012.
-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
Pa nemaju šta objašnjavati kad se Ham već ispričao ekipi preko radija.avetma je napisao/la: 18.04.2021., 16:14 Ja ću s komentarom pričekati da mi Davidson i Brundle objasne zašto su zapravo krivi Bottas (slučaj BOT/RUS) i mokra trkaća linija (slučaj HAM)![]()
Jedino ako Brundle i Crofty misle da znaju bolje od Lewisa
- _bataziv_0809
- Formula 1
- Navija za: McLaren
21 godinu nismo vidjeli srednji prst, dabogda nam i ova sezona bila zanimljiva kao ta prije 2 decenije 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
A čuj, koprcaju se, nije lako, ali trude se.smr201 je napisao/la: 18.04.2021., 16:18 Pa nemaju šta objašnjavati kad se Ham već ispričao ekipi preko radija.
Jedino ako Brundle i Crofty misle da znaju bolje od Lewisa![]()

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ovaj srednjaka ovaj bum po kacigi