Definitivno uz Hamstu, možda se i Russell pridruži u budućnosti.FernandoMclaren je napisao/la: 17.04.2021., 15:48 Ali za ozbiljno mislim da je najjači vozač na gridu što se tiče kvalifikacija.
VN Emilia-Romagne (Imola) 16.-18. travnja 2021.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Norrisa ste zaboravili...F12000 je napisao/la: 17.04.2021., 16:52Definitivno uz Hamstu, možda se i Russell pridruži u budućnosti.FernandoMclaren je napisao/la: 17.04.2021., 15:48 Ali za ozbiljno mislim da je najjači vozač na gridu što se tiče kvalifikacija.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ne da se pretjeruje, negoAlkY je napisao/la: 17.04.2021., 15:23 A ni te vase sprdnje oko Merca vise ne drze vodu toliko , malko ga i pretjerujete.
Sta god oni naprave , izjave eto ga neka sprdnja.
Da je Merc toliko brzo onda bi i Bottas lagano bio drugi.
Po meni , Mercedes nije brzi od Red Bulla trenutno i gotovo.
Mogu biti jednaki ,ali da je brzi ili da je puno brzi to nije

Slabo i citam forum zbog toga najvise. Nikad nesto novo saznati, stalno ista prica.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Genijalne kvalifikacije, već dugo nisam ovako guštao u F1. Sjajna sezona nam se sprema ako odnosi snaga ostanu ovakvi do kraja godine
Norris je po meni vozač dana. Danas je vozio nevjerojatne krugove, a zadnji krug je bio u domeni svjetskih prvaka. Šteta za nepoštivanje granica staze, ali krug je s razlogom obrisan. Podržavam ovakva rigorozna pravila oko granica staze jer smatram da se greške vozača trebaju kažnjavati.
Šteta za Maxa, trebao je danas uzeti PP. Ovo je već drugi vikend za redom da radi krucijalne greškice koje bi ga mogle skupo stajati na kraju. Na Imoli se teško pretječe u što se Max uvjerio i prošle godine, ali mislim da je još uvijek u igri za pobjedu sutra.
Da se osvrnem još malo na raspravu Mercedes vs. RB. Po meni je RB trenutno jači auto. Ne za puno, ali su jači. I u kvalifikacijama i u tempu utrke. U Bahreinu je RB imao nekoliko problema tijekom utrke i još uvijek je Max parirao Hamiltonu, a danas je Max imao grešku u Q3 i opet je završio unutar desetinke od Lewisa. Vidjet ćemo još sutra kako će to izgledati u utrci.
Jedva čekam sutra. Već dugo nisam bio ovako na iglama pred utrku

Norris je po meni vozač dana. Danas je vozio nevjerojatne krugove, a zadnji krug je bio u domeni svjetskih prvaka. Šteta za nepoštivanje granica staze, ali krug je s razlogom obrisan. Podržavam ovakva rigorozna pravila oko granica staze jer smatram da se greške vozača trebaju kažnjavati.
Šteta za Maxa, trebao je danas uzeti PP. Ovo je već drugi vikend za redom da radi krucijalne greškice koje bi ga mogle skupo stajati na kraju. Na Imoli se teško pretječe u što se Max uvjerio i prošle godine, ali mislim da je još uvijek u igri za pobjedu sutra.
Da se osvrnem još malo na raspravu Mercedes vs. RB. Po meni je RB trenutno jači auto. Ne za puno, ali su jači. I u kvalifikacijama i u tempu utrke. U Bahreinu je RB imao nekoliko problema tijekom utrke i još uvijek je Max parirao Hamiltonu, a danas je Max imao grešku u Q3 i opet je završio unutar desetinke od Lewisa. Vidjet ćemo još sutra kako će to izgledati u utrci.
Jedva čekam sutra. Već dugo nisam bio ovako na iglama pred utrku

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Migrenu dobijem kad procitam tak nes pa nekad moram zatrolat... Jace je od mene...Har Kl je napisao/la: 17.04.2021., 15:42Trebao si dodati još jednu desetinku.CrashOverride je napisao/la: 17.04.2021., 15:15U prosjeku covjek vozi oko pola sekunde vrze nego bolid stvarno moze...nelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 15:12 Opet taj Leclerc izvlaci vise od maxsimuma iz ovog bolida! Bravo!
Ljepša bi priča bila![]()
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ove sezone nece ni Lewis imat obraza rec da Bottas radi odlican posao... Tek kada Merc nema osjetnu prednost, vidi se koji je to ćorak...
Mozemo rec da je Lewis sam protiv 2 RBa i ako pace bude li-la RB sa jednim bolidom svakako mora bit ispred Lewisa...
Utrku cu moc pogledat tek u ponedjeljak navecer
Mozemo rec da je Lewis sam protiv 2 RBa i ako pace bude li-la RB sa jednim bolidom svakako mora bit ispred Lewisa...
Utrku cu moc pogledat tek u ponedjeljak navecer

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali VIŠE OD MAKSIMUMA!
Kakav oksimoron.
I dalje ne kužim zašto ljudi to govore. Nema nikakve logike. Uostalom Leclerc je rekao da je vjerojatno izgubio desetinku u šikani. Znači, on je odvozio odličan krug, Sainz loš i tjt. nema neke filozofije.
Kakav oksimoron.
I dalje ne kužim zašto ljudi to govore. Nema nikakve logike. Uostalom Leclerc je rekao da je vjerojatno izgubio desetinku u šikani. Znači, on je odvozio odličan krug, Sainz loš i tjt. nema neke filozofije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kad popijem vise od svog maksimuma, prehiti me 
Bolid F1 vjerojatno ide jos bolje i mirnije kad ides preko maksimuma
Grid izgleda zanimljivo svakako...
Imam mixed feelings oko situacije za pobjedu...
Ne zelim vise gledati Luju da pobjedjuje ali ako to znaci da moram Maxa gledat kako se šepuri ispred svih, mozda bolje neka Luje
Leclerc je definitvno jak u kvalama...
Bolid F1 vjerojatno ide jos bolje i mirnije kad ides preko maksimuma

Grid izgleda zanimljivo svakako...
Imam mixed feelings oko situacije za pobjedu...
Ne zelim vise gledati Luju da pobjedjuje ali ako to znaci da moram Maxa gledat kako se šepuri ispred svih, mozda bolje neka Luje

Leclerc je definitvno jak u kvalama...
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Ma naravno.Multi 21 je napisao/la: 17.04.2021., 16:23 Ko će zadovoljit ljudima? Prošli vikend smo bili spremni za linč zbog lošeg motrenja granica staza, a danas kao pretjeruju. Na stranu to što svi želimo vidjeti Norrisa pri vrhu, al brate izaša si sa staze i priča je gotova.
Ja to onako rekao zbog Norrisa.
Ali kako sam vec rekao , bolje da ukinu te granice i neka svatko ide koliko god siroko hoce.
Tako bi bili uvjeti za sve jednaki , ali bas jednaki.
A ovako kada postavljaju neke granice , apslutno svaku utrku budu neki repovi

- F12000
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Nisam, nisam. Čak sam u onim prognozama rekao da mislim da će biti bolji od Ricciarda u kvalifikacijama. Snažan vozač, kojemu su isto kvalifikacije zasad najjači forte.nelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 16:58 Norrisa ste zaboravili...mozda nije dobar kao Lec i Ham, ali decko je tu negdje

-
nelinjo
- Formula 2
Leclerc je 2019 radio neke nevjerovatne stvari u Q. Nakon ocekivanog pocetka sezone, u nastavku, znao je ostaviti konkurenciju mnogo iza sebe... Vettela je ubijao konstantno... Znamo da je u Q , sa onim famoznim PU, bio brzi od Merca od 4-8 desetinki, kada je osvajao pole, zavisno od staze do staze, dok je Vettel u istom bolidu znao i da izgubi drugu poziciju od Hama, a nekad i od Bottasa.
Lec je i u trci brz, ali nekako je u kvalama, po meni, bolji od ostalih...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kodrić veli da je Lando u jednom krugu najtalentovaniji, Max na trci a Leclerc je nešto između to dvojenelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 18:46 Leclerc je 2019 radio neke nevjerovatne stvari u Q. Nakon ocekivanog pocetka sezone, u nastavku, znao je ostaviti konkurenciju mnogo iza sebe... Vettela je ubijao konstantno... Znamo da je u Q , sa onim famoznim PU, bio brzi od Merca od 4-8 desetinki, kada je osvajao pole, zavisno od staze do staze, dok je Vettel u istom bolidu znao i da izgubi drugu poziciju od Hama, a nekad i od Bottasa.

-
nelinjo
- Formula 2
Ako je tako, onda on ispade najbolji...LH44 je napisao/la: 17.04.2021., 18:50Kodrić veli da je Lando u jednom krugu najtalentovaniji, Max na trci a Leclerc je nešto između to dvojenelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 18:46 Leclerc je 2019 radio neke nevjerovatne stvari u Q. Nakon ocekivanog pocetka sezone, u nastavku, znao je ostaviti konkurenciju mnogo iza sebe... Vettela je ubijao konstantno... Znamo da je u Q , sa onim famoznim PU, bio brzi od Merca od 4-8 desetinki, kada je osvajao pole, zavisno od staze do staze, dok je Vettel u istom bolidu znao i da izgubi drugu poziciju od Hama, a nekad i od Bottasa.

Norrisa jos nismo vidjeli u najbrzem bolidu. Mnogo je brz u jednom krugu, ali i u trci se popravio... Lec je i u F2 dokazao kakav je vozac u jednom krugu, upravo su mu tada konkurenti bili Norris, Gasly, Albon i ekipa...
Sve u svemu, mislim da sada konkurencija mladih vozaca odavno nije bila jaca, na celu sa Lecom i Maxsom. Vidjecemo ko ce se prvi okititi naslovom, a neko vjerovatno nece imati srece da se ikad i okiti... Na zalost
- _bataziv_0809
- Formula 1
Krenuh isto napisati, ali sam odustao. Leclerc izvlaci iz bolida VISE OD SAINZA i to je jedino tacno i samo po sebi vrlo pohvalno bez obzira sto je Sainz tek stigao u tim i nije imao uobicajeno vrijeme za testiranja. Pate se u novim timovima i Vettel i Ricciardo koji su ipak klasa iznad Sainza.MSC je napisao/la: 17.04.2021., 16:16 Na kojoj osnovi je Leclerc izvukao više nego bolid može? Ni jedan vozač ne može protiv fizike. Izvukao je možda sve iz bolida što je samo po sebi super i vrhunski, a Sainz nije napravio isto i to je to.
Sto se tice Norrisovog kruga, navijacki mi je zao sto je izbrisan, ali objektivno gledajuci koliko god ne volim da se pogoduje McLarenovim protivnicima, toliko ne zelim ni da se pogoduje McLarenu. Samo posteno i isti arsin za sve.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Neki dan pogledao intervjuu do kraja baš, reće on da je po ultimativnoj brzini Leclerc vjerojatno iznad svih njih, ali kao da nema u utrci nešto što ima Max.LH44 je napisao/la: 17.04.2021., 18:50Kodrić veli da je Lando u jednom krugu najtalentovaniji, Max na trci a Leclerc je nešto između to dvojenelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 18:46 Leclerc je 2019 radio neke nevjerovatne stvari u Q. Nakon ocekivanog pocetka sezone, u nastavku, znao je ostaviti konkurenciju mnogo iza sebe... Vettela je ubijao konstantno... Znamo da je u Q , sa onim famoznim PU, bio brzi od Merca od 4-8 desetinki, kada je osvajao pole, zavisno od staze do staze, dok je Vettel u istom bolidu znao i da izgubi drugu poziciju od Hama, a nekad i od Bottasa.
Ja odavno Leclerca smatram najbržim u jednom krugu, da je vanserijski brz dalo se nagovijestiti i prije ulaska u F1. A kad je prelazio u Ferrari, iskreno sam ga u kvalifikacijama smatrao favoritom, a Vettela zbog iskustva u utrci, ali je vrlo brzo i to demantirao.
Šteta je samo što je samo tih par utrka 2019-te imao pravi bolid da se pokaže i dokaže protiv Mercedesa. Najviše PP-a u toj sezoni nije slučajno i u par kvalifikacija je baš znao napraviti razliku, Hamilton i Vettel su bili tu negdje, dok bi on bio par desetinki ispred.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ispričavam se ako ste o ovome već raspravljali, ali opet ja o track limitsima. ništa nisam gledao na tv-u, samo čitam vijesti, gledam clipove i slično.
vidjeh maxom krug za p3 i sad...
na 1:02 ide van bijelih linija u zavoju br. 15, izlaz iz variante alta.
na racefansu čitam:
Further to the discussion at the drivers meeting, and for the avoidance of doubt, cars will be permitted to drive on the yellow kerbs located at the apex of turns 14 and 15,” it said in the third version of the notes to be issued this weekend, ahead of the final practice session.
ali ne vidim tu žute rubnike.
vidjeh maxom krug za p3 i sad...
na 1:02 ide van bijelih linija u zavoju br. 15, izlaz iz variante alta.
na racefansu čitam:
Further to the discussion at the drivers meeting, and for the avoidance of doubt, cars will be permitted to drive on the yellow kerbs located at the apex of turns 14 and 15,” it said in the third version of the notes to be issued this weekend, ahead of the final practice session.
ali ne vidim tu žute rubnike.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
@zeko
Pretpostavljam da su time htjeli reći da vozači smiju kroz Altu jahati žute pasice i da se to neće smatrati kraćenjem staze. Riječ je o žutim pasicama s unutarnje strane zavoja 14 i 15.
Na izlazu iz Alte je granica ova talijanska zastava, a ne bijela linija. Malo blesavo, ali je tako. Na drugom zavoju koji se ovaj vikend kontrolira, Piratella (9.), granica je bijela linija.
Pretpostavljam da su time htjeli reći da vozači smiju kroz Altu jahati žute pasice i da se to neće smatrati kraćenjem staze. Riječ je o žutim pasicama s unutarnje strane zavoja 14 i 15.
Na izlazu iz Alte je granica ova talijanska zastava, a ne bijela linija. Malo blesavo, ali je tako. Na drugom zavoju koji se ovaj vikend kontrolira, Piratella (9.), granica je bijela linija.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Tako sam i razumio tvoj komentarCrashOverride je napisao/la: 17.04.2021., 17:43Migrenu dobijem kad procitam tak nes pa nekad moram zatrolat... Jace je od mene...Har Kl je napisao/la: 17.04.2021., 15:42Trebao si dodati još jednu desetinku.CrashOverride je napisao/la: 17.04.2021., 15:15
U prosjeku covjek vozi oko pola sekunde vrze nego bolid stvarno moze...
Ljepša bi priča bila![]()

-
nelinjo
- Formula 2
OksimoronFerrari je napisao/la: 17.04.2021., 17:54 Ali VIŠE OD MAKSIMUMA!
Kakav oksimoron.
Cesto to ljudi upotrebljavaju da bi opisali neko nadljudsko djelo. Slazem se da sam pretjerao u tom poredjenju, ali to je jace od mene.