Scuderia Ferrari
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma meni je samo interesantno kako sudari izgledaju identično. Znači od samog popuštanja stražnjeg kraja, reakcije bolida, identične korekcije i na kraju identičnog udarca u zid.
Kopija, kopija. Samo što naravno uvjeti nisu usporedni.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
I jedan je spuco u dhl a drugi u pireli 

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa baš to i rekoh. Odmah me danas podsjetilo na to Sebovo izlijetanje. Slična krivina, a i teren pored staze. Slično rastojanje do ograde. Čak i reklame iste boje, samo što je ovdje Pirelli, a tamo DHL. Dobro se neko sjetio da napravi ovaj video.Ferrari je napisao/la: 17.04.2021., 01:33 Ma meni je samo interesantno kako sudari izgledaju identično. Znači od samog popuštanja stražnjeg kraja, reakcije bolida, identične korekcije i na kraju identičnog udarca u zid.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pijesak ne prašta...
Nisam gledao drugi trening jučer, izlijetanje Leclerca doista izgleda slično Sebovom u Njemačkoj. Ali budimo realni posljedice istog su neusporedive.
Najžalosnije u svemu mi je što jedan vikend gledamo utrku u kojoj se hladno pola utrke vozi van granica staze, a na idućoj se manje podupravljanje bolida najskuplje plaća.
Nisam gledao drugi trening jučer, izlijetanje Leclerca doista izgleda slično Sebovom u Njemačkoj. Ali budimo realni posljedice istog su neusporedive.
Najžalosnije u svemu mi je što jedan vikend gledamo utrku u kojoj se hladno pola utrke vozi van granica staze, a na idućoj se manje podupravljanje bolida najskuplje plaća.
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Zadovoljan formom Ferrarijevog bolida. Impresivan napredak.
Ali sve to mi je manje bitno ako momčad kroz sezonu neće funkcionirati na način da to odgovara imenu i statusu top ekipe.
Zadnjih x godina su poput klaunova.
Ali sve to mi je manje bitno ako momčad kroz sezonu neće funkcionirati na način da to odgovara imenu i statusu top ekipe.
Zadnjih x godina su poput klaunova.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ferrari je Ferrari. Koliko god šlampavi bili, opet prije vjerujem da će oni srušiti Mercedes nego RBR.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Stavio 5 kuna na Ferrari pole hehe.
Leclerc 170 kuna, Sainz 215 kuna.
Klasa nemogući optimist.
Ali imam i Bottasa, 20 kuna haha
Leclerc 170 kuna, Sainz 215 kuna.
Klasa nemogući optimist.
Ali imam i Bottasa, 20 kuna haha