Da, vidio sam... Ništa bolje nego na svaki upit (stanje, token, štogod) dobiti "Molimo, pričekajte.." na petnaest sekundi, dok je u netbank aplikaciji to bilo instantno.
U zadnje vrijeme mi mobilni operateri i banke solidno dižu živac
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Sad vidim temu.
Mogu reći da sam prosao vecinu "poznatijih" banki kod nas, kako mi je trebalo i kako je netko imao trenutnu ponudu.
Sada sam u Zabi i nemam namjeru mijenjati.
Jako puno ovisi o samim djelatnicima u poslovnici. Imaju oni manevra za razno razne stvari samo ako hoće.
Pbz isto dobra.
Aplikacija u zabi je odlična.
Sjecam se one od pbz, isto dobra.
Sve ostalo klasu niže.
Iako otp mi je dno dna ispada da u nekim ponudama mogu biti najbolja opcija.
Ja sam vrlo blizu da zatvorim racun..
Jedna od najlosijih aplikacija ikad... Đorđe je spor, kompliciran a i glup... Bitno da zazeli Georgeastican dan....
Vjerojatno su je sklepali u Williamsu i još dali ime po svom vozaču.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Realista je napisao/la: 05.07.2021., 18:05
ZABA je majka
Ovisi o bankarici. Meni je bila majka dok mi bankarica nije otišla u penziju, a onda je došla neka kokoš koja ne komunicira, pa je ZABA postala maćeha. Dobro si me podsjetio da ih nisam oprao što još nisu napravili zatvaranje računa.
AlkY je napisao/la: 05.07.2021., 17:45
Zato ja nisam jos ni instaliravao Georgea , nadam se da nece nikad niti uvjetovati da moram
Kako misliš? Zar nije prije par dana bio zadnji rok za deinstalaciju starog erste mbankinga i kolektivni prelazak na Georgea?
Pa jucer sam se spojio.
Normalno je doslo ona "reklama" za Georga , na X sam je ugasio i to je to.
Sad sam probao i ista stvar , normalno se pali "stara" aplikacija.
Nisam probao nikakvu radnju , transakcije i to ali pali se normalno.
Iako pise da se uskoro gasi
Moram vas obavjestiti o tuznoj vijesti. Uz sve napore , trud , odricanje , danas sam se morao oprostiti od M-banking aplikacije Erste banke.
Dok je vecina davnih dana bila natjerana da se prebace na Đorđa , ja sam odolijevao , odbijao sam prihvatiti istinu.
Koristio m-banking aplikaciju cijelo vrijeme. Ali valjda su skuzili da im je nekako promaknuo 1 korisnik koji se nije prebacio na Đorđa , i eto prisilili me danas.
Dobrodošao! Otkad je uveden George moja komunikacija s Erste podrškom je narasla za 2800%. I shvatiš koliko je bizaran i nespojiv taj trokut: 1) zaigrana i opuštena "I'm a believer" reklama u stilu "nas brend je tvoj frend" 2) spor i nekompetentan support, 3) uniformiranost i ozbiljnost kad dođeš u poslovnicu gdje im se moraš uvlačiti jer si ovisan o njihovim uslugama i nametima.
Nakon 2 sekunde sam shvatio sporost Georgea.
Nakon 2 min , kod internetskog placanja , shvatim da mi ne dolazi push up notifikacija za potvrdu placanja koju sam normalno dobivao na mbankingu. Mozda trebam malo pogledat pa to negdje aktivirati. A naravno , bez potvrde nemogu nista niti platiti.
Uglavnom , moram se logirati na stari mbanking i tek onda ponovo odraditi placanje da bi mi notifikacija dosla na stari mbanking.
U startu glavobolja , a sta me onda tek jos ceka
Ajde drago mi je da barem nešto u životu pogodim, birao sam između Erste i PBZ i sudeći po vašim komentarima dobro sam pogodio. PBZ aplikacija radi odlično.