WRC sezona 2021.
WEC, WRC, Indy...
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Dal zna netko gdje se u našim kladionicama može okladiti na pobjednika sezone 2021 ?
Ima samo u stranima koliko sam vidio a stavio bih na Tanaka tek toliko , nekih 200 kn iz zabave,a ne da mi se pravit nikakav acount na stranim kladarama .
inače 2,60 Ogier, 2,70 Tanak , 4,60 Neuville.. 7 Rovanpera.. ostali su svi po 40, 50 + kvote
Ima samo u stranima koliko sam vidio a stavio bih na Tanaka tek toliko , nekih 200 kn iz zabave,a ne da mi se pravit nikakav acount na stranim kladarama .
inače 2,60 Ogier, 2,70 Tanak , 4,60 Neuville.. 7 Rovanpera.. ostali su svi po 40, 50 + kvote
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
gregurek uglavnom o tome kako smo dobili wrc-u hrvatskoj.
potvrđuje moje razmišljanje da bez korone ne bi imali nikakve šanse.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktual ... i#cxrecs_s
potvrđuje moje razmišljanje da bez korone ne bi imali nikakve šanse.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktual ... i#cxrecs_s
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
predsjednik organizacijskog odbora šaškin na motorsportu:
https://www.motorsport.com/wrc/news/wrc ... 7/?nrt=193
https://www.motorsport.com/wrc/news/wrc ... 7/?nrt=193
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
i još jedna s forum.hr-a od forumaša rasheeda:
Drugi tjedan od ponedjelka do srijede Hyundai testira/trenira na cesti između Ogulina i Vrbovskog.
Drugi tjedan od ponedjelka do srijede Hyundai testira/trenira na cesti između Ogulina i Vrbovskog.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Je li itko planira odlazak na Croatia Rally? Ja sam ovako gledao brzince i gdje se voze, i nekako mi Kumrovec najbolje paše, zadnji dan rallya, i tu se vozi posljednji powerstage.
Malo mi je teže pronaći ove ostale lokacije jer nisam sa kontinenta gore, pa ovako neko "civilizirano" mjesto mi je lakše za pronaći i snaći se tamo.
Malo mi je teže pronaći ove ostale lokacije jer nisam sa kontinenta gore, pa ovako neko "civilizirano" mjesto mi je lakše za pronaći i snaći se tamo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Na žalost ja i kolege moramo zatvarat i osiguravat okolne ceste pa ću vjerojatno čubit nekih 8 sati na mjestu i iz daljine slušat zvuk. Mislim, tko zna možda me bace negdje gdje imam pogled pa vidim nešto malo. A možda me i raspored pomazi pa budem slobodan, ali teško.
Planiram zato na testiranje Toyote, navodno je u nedjelju i ponedjeljak. Pa čisto da barem nešto od toga doživim kako se spada i kasnije kad dođe event, što bude bude.
Planiram zato na testiranje Toyote, navodno je u nedjelju i ponedjeljak. Pa čisto da barem nešto od toga doživim kako se spada i kasnije kad dođe event, što bude bude.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znaš li gdje se testira?senna66 je napisao/la: 09.04.2021., 12:37 Na žalost ja i kolege moramo zatvarat i osiguravat okolne ceste pa ću vjerojatno čubit nekih 8 sati na mjestu i iz daljine slušat zvuk. Mislim, tko zna možda me bace negdje gdje imam pogled pa vidim nešto malo. A možda me i raspored pomazi pa budem slobodan, ali teško.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Za ovaj test kod Ogulina gdje je već testirao Hyundai nije još sigurno. Na taj planiram ako mi sutra kolega potvrdi sve informacije.
Sutra koliko vidim testiraju u Zagorju. Jedan test tamo je već odrađen.
https://www.zagorje.com/mobile/clanak/s ... -u-reliju-
Sutra koliko vidim testiraju u Zagorju. Jedan test tamo je već odrađen.
https://www.zagorje.com/mobile/clanak/s ... -u-reliju-

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Prijenos Rally Croatia će biti i na HRT-u.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sutra će u 16 sati biti emitirana emisija na Radio Studentu o WRC Croatia Rallyju, razgovarali smo sa zamjenikom direktora relija Goranom Vujisićem o tome kako je došlo do relija, mogućnosti publike, natjecateljima i prijenosima na našoj TV. Koga zanima neka baci uho ovdje ili neka okrene radio na 100.5, snimka će biti uploadana na Mixcloud 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Da , vec je najavljeno da je zatvorena cesta od mene ( Vrbovsko ) do Hreljina. Takozvana cesta kroz Cetin.
Moji kolege vatrogasci su tamo na osiguranju pa imam uvid u snimke medu prvima haha.
Iako su im izricito zabranili za bilo kakvo objavljivanje snimki dok test ne zavrsi
Moji kolege vatrogasci su tamo na osiguranju pa imam uvid u snimke medu prvima haha.
Iako su im izricito zabranili za bilo kakvo objavljivanje snimki dok test ne zavrsi

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Opet malo samopromocije