Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari je napisao/la: 24.03.2021., 16:24 Nije mi ovaj stil drag, loš poster. Znači imamo dva bolida u bodovima za par dana.
A što bi tek bilo da je dobar poster...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Poster je toliko loš da bi mi navijači mogli biti pošteđeni duela s Alfinim vozačima oko 13. mjesta.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Može Ferrari i bolje.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Moglo bi biti solidnih bodova :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Mi smo bukvalno nepopravljivi :lolz:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Frantic je napisao/la: 24.03.2021., 20:00 Moglo bi biti solidnih bodova :chill:
Ja zadovoljan.
Samo da nastave ovako.
Mogli bi u borbu za 3. mjesto u konstruktorskom.
Znam da nije to TO na što ferrari treba da cilja, ali barem bi bio značajan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Iskreno nisam baš zadovoljan, spriječilo se daljnje blaćenje obraza, ali i dalje miriše na sezonu za zaborav.
Realno McLaren je bolji od Ferrarija. Nadam se da će na drugim stazama biti bolje.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ferrari OK, ništa više.

McLaren je bio brži, a Ricciardo je podosta kaskao za Norrisom koji je bio u svojoj ligi ispred Leclerca i Riccija.

Ne mogu biti zadovoljan jer Ferrari se svaku sezonu mora boriti za prva mjesta, a ne za treće ili četvrto u poretku konstruktora. Znam da nije realno da se borimo naprijed (niti sam to očekivao), ali znao sam da ne mogu biti gori od prošle godine, tako da eto...nekako sukladno očekivanjima.

Da li će uzeti 3. ili 4. poziciju u konstruktorima, pravo me se jebe da budem iskren.

Strategija Sainza na trenutke nije imala previše logike, ali ajde na kraju je došao na sekundu od Riccija.
Carlos je bio solidan, ali i dosta oprezan, vidilo se da samo želi završiti utrku sa solidnim bodovima, i to se dogodilo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Realno je to da ferr nije mogao napredovati vise nego sto je kad pogledamo di su bili prosle godine. Mclaren je (po meni rp al dva kvara na perezovom bolidu su bila previse) bio treca momcad, i otprilike je zadrzao poziciju jer su merc i rbr predaleko naprijed bili.

Ferr je sad recimo tu negdje, na p3.. ovisit ce vjerojatno od staze do staze.. da su skocili na p2 to bi znaciko barem 5 senzora sala, znacilo bi da su se ubrzali valjda dvije sekunde a to ne ide bas...

Za ferrari vrlo dobar pocetak sezone po meni. Nerealno je vise od ovoga ostvariti. Ok, pitanje je i gdje cemo smjestiti at kad budu imali normalan vikend.. mozda na p3??

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ako je Ferrari sa motorom došao blizu Mercedesu i Hondi, onda je očekivano od njih da se bore za treće mjesto. Jer ne zaboravimo da su prije 2020 bili daleko ispred sredine poretka. Tada McLarenu nikakav motor nebi pomogao da se bore sa Ferrarijem.
A izgleda mi da jesu povratili snagu motora, što je i očekivano, jer je tu razvoj bio dozvoljen. Dok se još malo uštimaju ove podnice, očekujem od Ferarrija da preskoče McLaren. A možda im samo i drugačija kombinacija staze bude dovoljna...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ja očekujem da će još više zaostajati za McLarenom kada se ovi još bolje upoznaju sa mercedesovim motorom i potpuno novim bolidom.
slika

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Binottova izjava nakon utrke:
I’m really happy with the drivers, I’m happy to be able to count on both of them finally
Kakav jebeni klaun, o čemu on razmišlja.. Dođe mi žao što navijam za Ferrari...
Lik ima apsolutno najgore rezultate u usporedbi s bilo kojim šefom Ferrarija u zanjih ohoho godina i sad se nađe srati :facepalm:

Vettel je za njega bog u Ferrariju i prilično sam siguran da će ostati tako.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
f1zd je napisao/la: 30.03.2021., 01:32 Binottova izjava nakon utrke:
I’m really happy with the drivers, I’m happy to be able to count on both of them finally
Lik ima apsolutno najgore rezultate u usporedbi s bilo kojim šefom Ferrarija u zanjih ohoho godina i sad se nađe srati :facepalm:

Odvratno..
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Baš...ovo mu nije trebalo. Ak po ničemu, Vettel ga šije po iskustvu. Da je rekao da je Sainz donio svježe krvi, mladosti, optimizma :klanjam: ...ali ovako :bonk:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
f1zd je napisao/la: 30.03.2021., 01:32 Binottova izjava nakon utrke:

Gledao sam epizodu drive to survive di je tema Vettel. Užasno sam popizdio kako su se odnosili prema Vettelu. Još su mi više pali u očima. Kao u Leclerc i onaj Vassier.
slika

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Rođen sam taman da odrastam na jačanju Ferrarija krajem 90ih i onda simfonijom radnih 00ih. A sada starim sa više od 10 godina idiotizama na strani crvenih.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Binotto mi je kao neki lik bez muda. Šteta što Maurizio nije ostao, nije bio idealan šef, ali je za ovog klauna izmislio toplu vodu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Vordas
Formula 4
Formula 4
Prerano se poćeo veseliti, moglo bi mu prisjesti
#DankeSeb

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Cini mi se da Ferrari ima znatno vise downforcea nego li prethodnih sezona, izuzev 2017te.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
"Dobrodošli" Maurizio i nije bio neki vođa, niti marketing boy Stefano.... Oni su svi bili trube, ali problem je što je ovaj Harry Potter pastirska frula s 2 rupe.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡