Kolega Luka Kolak bio mi je gost u emisiji Sviraj faul na Radio Studentu emitiranoj u subotu prije kvalifikacija, pola sata laganih tema o F1:
Kao što kaže Luka, odjava emisije se savršeno uklapa nakon jučerašnjih gluposti sa zavojem 4

Gitak u sriducroatic f1 je napisao/la: 29.03.2021., 21:53 Kao što kaže Luka, odjava emisije se savršeno uklapa nakon jučerašnjih gluposti sa zavojem 4![]()
Član sam sportske redakcije, emisije radimo dok traje semestar i rotiramo se u vođenju. Ovaj Faul svi radimo otprilike jednom po semestru, iako bih ja idući tjedan trebao imati i najavu WRC-a. Dosad mi je Ante gostovao nekoliko puta (jedna emisija je na YT kanalu portala), a jednom sam odradio emisiju s Markom Petrakom.
Svaka častcroatic f1 je napisao/la: 30.03.2021., 03:06Član sam sportske redakcije, emisije radimo dok traje semestar i rotiramo se u vođenju. Ovaj Faul svi radimo otprilike jednom po semestru, iako bih ja idući tjedan trebao imati i najavu WRC-a. Dosad mi je Ante gostovao nekoliko puta (jedna emisija je na YT kanalu portala), a jednom sam odradio emisiju s Markom Petrakom.
Fakat savršeno.croatic f1 je napisao/la: 29.03.2021., 21:53 Evo malo i moje samopromocije![]()
Kolega Luka Kolak bio mi je gost u emisiji Sviraj faul na Radio Studentu emitiranoj u subotu prije kvalifikacija, pola sata laganih tema o F1:
Kao što kaže Luka, odjava emisije se savršeno uklapa nakon jučerašnjih gluposti sa zavojem 4![]()
Zato i jest zanimljivo; kako? Budi siguran da isto slijedi s tportalom i večernjim, a ne bi me iznenadilo da i index krene tim putem. Što onda otvoriti ujutro i gdje čitati vijesti? Privatni blogovi puni reklama?