Tko je bio prvak te godine kad ste rodjeni
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Momci, sad se vec brinem.
Ako ste pratili neke od mojih diskusija, primijetili ste da najvise diskutiram o sezonama od 1997. pa nadalje.
U nekoj siroj perspektivi stvari i to je dosta rano, moja generacija se uglavnom prikljucila cirkusu u vrijeme najvece Sumaherove dominacije (2001./2002.), ali eto ja sam imao tu srecu da me clan obitelji kojeg sam obozavao naprosto zarazi Formulom 1 od malih nogu.
Bukvalo sam upijao kao spuzva sve ono sto mi je on sa ogormnim entuzijazom i zarom objasnjavao.

Ako ste pratili neke od mojih diskusija, primijetili ste da najvise diskutiram o sezonama od 1997. pa nadalje.
U nekoj siroj perspektivi stvari i to je dosta rano, moja generacija se uglavnom prikljucila cirkusu u vrijeme najvece Sumaherove dominacije (2001./2002.), ali eto ja sam imao tu srecu da me clan obitelji kojeg sam obozavao naprosto zarazi Formulom 1 od malih nogu.
Bukvalo sam upijao kao spuzva sve ono sto mi je on sa ogormnim entuzijazom i zarom objasnjavao.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@zjuro, znao sam da si prilično stariji od mene, ali sam mislio da si tu negdje oko @race, mislim da je on godište prvih titula G.Hilla ili J. Clarka
Ali ti si "upamtio" Fangia
Ali ti si "upamtio" Fangia

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Niki Lauda?Frantic je napisao/la: 23.03.2021., 21:48 Ja ću reći kao @Dino
Nije više među živima (a nije Senna).
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
@ Frantic Bome si pogodio. Graham Hill prvi naslovFrantic je napisao/la: 25.03.2021., 17:35 @zjuro, znao sam da si prilično stariji od mene, ali sam mislio da si tu negdje oko @race, mislim da je on godište prvih titula G.Hilla ili J. Clarka
Ali ti si "upamtio" Fangia![]()
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Frantic je napisao/la: 25.03.2021., 17:35 @zjuro, znao sam da si prilično stariji od mene, ali sam mislio da si tu negdje oko @race, mislim da je on godište prvih titula G.Hilla ili J. Clarka

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Nisam pogodio, jer se sjećam da si pominjao Emersonov poster (sa Mclarenom) u nekoj garaži/radionici za auta i tako počeo navijati za Mclaren, što može biti 1974. ili 1975., a napisao si da si imao 12 godina, pa prema tome....raca je napisao/la: 25.03.2021., 19:10@ Frantic Bome si pogodio. Graham Hill prvi naslovFrantic je napisao/la: 25.03.2021., 17:35 @zjuro, znao sam da si prilično stariji od mene, ali sam mislio da si tu negdje oko @race, mislim da je on godište prvih titula G.Hilla ili J. Clarka

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zjurina
- Formula 1
1966-67. odlazim sa starcima "van", grad Oran, država Alžir & počinjem pratiti F1 prvo kroz štampu, L Automobile & poneke isječke utrka, pa onda kasnije i cijele utrke na TVu. Vrijeme je bilo Jacka Brabhama, Clarka i gentlemena Formule Grahama u njegovom Lotus-Fordu.
Kasnije 1970, Conakry, ludilo razdoblje, dopisna škola, ludilo ispod pojasa, francuskinje, engleskinje, ko pita za Formulu, pa sam malo zapustio sport na četiri kotača, ali sam plakao za Jochenom.
1972-73, Maroko, Fez, francuz Jean Pierre Beltoise u Matri sa Matrinim motorom, nova groznica...
1973-74, godina "oko škole", ništa škola... jaaaako dugačka priča...
1974-75, grad Tunis, ista država, Emmerson Fittipaldi prelazi iz Lotusa u McLaren, crveni kombinezon, luda frizura, koju sam naravno i sam furao u to doba (normalno...hehe).
1975. Nikki Lauda mi privlači pažnju... imam ćak i crveni kombinezon sa njegovim potpisom na lijevoj strani... i odonda "ostajem u Ferrariju"
Kasnije 1970, Conakry, ludilo razdoblje, dopisna škola, ludilo ispod pojasa, francuskinje, engleskinje, ko pita za Formulu, pa sam malo zapustio sport na četiri kotača, ali sam plakao za Jochenom.
1972-73, Maroko, Fez, francuz Jean Pierre Beltoise u Matri sa Matrinim motorom, nova groznica...
1973-74, godina "oko škole", ništa škola... jaaaako dugačka priča...
1974-75, grad Tunis, ista država, Emmerson Fittipaldi prelazi iz Lotusa u McLaren, crveni kombinezon, luda frizura, koju sam naravno i sam furao u to doba (normalno...hehe).
1975. Nikki Lauda mi privlači pažnju... imam ćak i crveni kombinezon sa njegovim potpisom na lijevoj strani... i odonda "ostajem u Ferrariju"

- zjurina
- Formula 1
& tih zadnjih godina me fest primilo...
Slagali se albumi... nije bilo onda kompa i Interneta.
& gadno me primilo... otišlo love i love na časopise za slike... od kojih evo par.

Slagali se albumi... nije bilo onda kompa i Interneta.
& gadno me primilo... otišlo love i love na časopise za slike... od kojih evo par.

Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 25.03.2021., 22:11, ukupno mijenjano 3 puta.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@zjurina Ne prikazuju se slike, moze direktan link do njih 

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Svi mi kažu da sam stariji što uživo što ovako na world wide webu, mada iskreno uživo je i do visine je pa svi polete 5+ godina više i onda zastanu aaa mlađi si ipaak

_bataziv_0809 je napisao/la: 25.03.2021., 16:32ali eto ja sam imao tu srecu da me clan obitelji kojeg sam obozavao naprosto zarazi Formulom 1 od malih nogu.
“Off Topic”
I kod mene je slična priča, kao mali sam gledao, ali ne toliko fanatično, kasnije dajdža koji je već gledao odavno i pratio sve me uveo u to i od tad je maltene' opsesija 

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Član uže obitelji me zarazio Formulom 1, dakle u porodičnom klasteru sam se zarazio