McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Zar nisu uranili malo s ovim objavama? Nebitno,.zanimljiv dizajn, jasno se vide razlike. Vide sutra. Dobranoc.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ferrari je napisao/la:Ko je uži? :mrgreen:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Tesko je to procijenit ali su nevjerovatno slicni.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ok izgleda jedina boljka kako ce PU gurati kroz godinu. Steta sto je livreja ostala ista nikako mi to ne smeka u Mclarena.

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
@dani jesam ti rekao da ono nije bolid za ovu godinu. Nestvarno izgleda da bi bio, te nije u skladu sa pravilima. :thumbs:

Ovdje se McLaren cini dosta uzi od Ferrarija zato sto je kamera tocno iznad prednjih tockova. I zato igleda uzi kraj od Ferrarijevog. To mozete i primjetiti koliko su zadnje gume u McLarena manje, sto odmah znaci da ce biti i manji zadnji kraj, zbog pozicije fotoaparata. A kod Ferrarija je to na sredini pa je sve izbalansirano.

A u biti, iste im je sirine zadnji kraj. Mozda mrvicu uzi u McLarena, ali ne ovolio koliko na slici.

Btw, razocarao sam se sa novim livrejem. Ocekivao sam neke druge boje. Ova crna ce im biti kao i sezona. Bas crna :facepalm: :zijev: :-|
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
Prosto mi neverovatno da ce i dalje da budu crni ,a valjda nece i sezona da im bude takva
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja se taman potrudio da se probudim bar malo prije 11 da stignem na novi McLaren i onda me oni zaj*bu... :mrgreen:

Malo sam razočaran što je ostala ova crna boja, nekako sam se nadao da će McH poslušati fanove i ove godine staviti legendarnu crveno-bijelu, ali to nije najbitnije. Nadam se da će MP4-31 biti puno bolji od prethodnika i da ćemo vidjeti McLaren bliže pozicijama gdje bismo ih željeli gledati. Teško je reći što se sve može smatrati uspjehom, ali po meni bi to bilo konstantno završavanje utrke u bodovima i možda koji podij...No vidjet ćemo je li to ostvarivo.

Izjave vozača:
http://www.motorsport.com/f1/news/butto ... en-674655/

Promotivni filmić: https://twitter.com/McLarenF1/status/701323758280138752

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
Delim tvoje misljenje i ne znam koji je to fazon sa crnom bojom ,jedino ako i ove sezone ne ocekuju bog zna sta od rezultata a valjda nisam u pravu ali bi svakako otpustio coveka koji je zaduzen za boje bolida
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Jep bio si u pravu. Ovo za boju ti je bezveze komentar. Pa po tome će i ferrari završiti u crvenome minusu. :prcnjau:
A na slici mclaren izgleda nešto uže. Možda se zato i jedan i drugi motor pregrijavaju.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la:Jep bio si u pravu. Ovo za boju ti je bezveze komentar. Pa po tome će i ferrari završiti u crvenome minusu. :prcnjau:
A na slici mclaren izgleda nešto uže. Možda se zato i jedan i drugi motor pregrijavaju.
Odakle ti ovo o pregrijavanju? LOL.
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Mogao si napisati onda i ROFL, BRB, WB i slične tinejđerske cake. Imaš sigurno negdje na netu članak koji govori o problemu pouzdanosti ( glasine iz ferrarija )ferrarijevog motora. Just Google it.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 21.02.2016., 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la:Mogao si napisati onda i ROFL, BRB, WB i slične tinejđerske cake. Imaš negdje na netu članak koji govori o problemu pouzdanosti ferrarijevog motora. Just Google it.
Pa ti si prvi to naveo...očekujem da ćeš kazati i dati pravu informaciju...ovako trkeljaš.
Koji bi vrag stavio BRB, WB ili ROFL? Je li ti uopće znaš njihovo značenje?
slika slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Uglavnom:
Glasine kako McLaren ima problema sa motorom, da će nastupit sa starim motorom - šta je vama ljudi to su samo glasine bla bla bla
Glasine kako Ferrari ima problema sa motorom - hahaha Ferrarijev motor se pregrijava i te glasine postaju činjenice...

Jednostavno...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Znam bez brige, zato ti i govorim koliko je djetinjasto pisati takve glupe skraćenice na forumu gdje imaš smajliće i ostale emotikone. Ovo ostavi za mobitele ( iako i tamo imaš smajliće ).
@pero glasine znam. Ali gdje ima dima, ima i vatre. Našao sam podatak gdje ferrari povećava pritisak sa 240 na 300 bara što je veliki skok. A te glasine govore da će u Melbourneu ferrari smanjiti snagu motora iz tog razloga. Ostaje nam da vidimo.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Nema posprdnog smajlića pa sam morao iskoristiti jednu djetinjastu.
LOL se čini vrlo primjeren za ono gore.
slika slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Bolid mi se svidja samo bi volio da je drugi livrej i to onaj legendarni.Ovo je evolucija proslogodisnjeg samo na jos vecem i boljem nivou a vjerovatno najbolji aerodinamicar u F1 je odradio svoj dio posla i sasija me ne brine toliko koliko me brine ono ispod nje nadam se da je Honda rijesila sve svoje probleme i jedva cekam sutra da ga vidim u akciji.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Arai:

"From the start of tomorrow’s testing, the second season of McLaren-Honda’s new adventure begins. It was a short winter break, but nonetheless Honda was able to make the most of the off-season in preparation for 2016, strengthening our team and working tirelessly alongside the McLaren and ExxonMobil engineers.

“Learning from last year, we’ve made changes to the compressor and other hardware of the power unit during the break, maturing our overall concept from last year. Our focus will be to test the car’s balance with the new chassis and power unit, and specifically the ERS direction during the eight days of winter testing.

“We won’t know exactly where we stand until we reach the end of the two tests, but we’re looking forward to getting back on track, gathering data, and feeding back the information to our engineers so as to prepare for Melbourne and onwards.

“It’s good to be back.”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡