VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Jel se meni cini ili honda u rbr ima skroz drugacij zvuk na down shiftu nego lani. Nekako kao da ne rezi onako..
Msc 0.8 ispred nikite...
Ricci dobio landa...
Perez sutra moze na postolje. Sori kaj svaki post pereza nesto spominjem al nikako da sve misli skupim pa kazem u jednom postu...
0.4 skoro prednosti maxa nad hamom! je mega!!
Msc 0.8 ispred nikite...
Ricci dobio landa...
Perez sutra moze na postolje. Sori kaj svaki post pereza nesto spominjem al nikako da sve misli skupim pa kazem u jednom postu...
0.4 skoro prednosti maxa nad hamom! je mega!!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mazepin u elementu.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Zao mi je sto Sainz nije u trecem redu, mislim da je imao stofa za to. I naravno Perez... Ocekujem da ce on redovno derati ovog kvazi-vozaca Bottasa, danas nije imao srece kao ni Sainz. Kakav autogol Merce sto ne uzese Russela... Izgubice titulu zbog gluposti.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Prvi dio posla odrađen
Fantastičan Maxov krug. Strahovao sam da će zbog onog jahanja pasica izgubiti nešto na brzini, ali čini se da ipak nije bila riječ o nekom značajnom oštećenju. Šteta za Perezovo ispadanje u Q2 čime je RB u strateški nepovoljnoj poziciji za sutra, ali smatram da je rizik bio opravdan.
Ferrari i AT su mi velika iznenađenja. Nisam ni jedne ni druge očekivao tako visoko. Iznenađenje mi je i Sainz za kojeg sam prije sezone mislio da nema šanse protiv Leclerca, no danas se u kvalifikacijama držao jako dobro do tog zadnjeg kruga kojeg je valjda uprskao negdje.
Jedva čekam utrku sutra
Mislim da je Max glavni favorit unatoč tome što je opet sam u borbi s Mercedesima. Mercedes više ne izgleda nepobjedivo. Barem u Bahreinu. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijat kroz sezonu.

Ferrari i AT su mi velika iznenađenja. Nisam ni jedne ni druge očekivao tako visoko. Iznenađenje mi je i Sainz za kojeg sam prije sezone mislio da nema šanse protiv Leclerca, no danas se u kvalifikacijama držao jako dobro do tog zadnjeg kruga kojeg je valjda uprskao negdje.
Jedva čekam utrku sutra

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja otišao u teretanu misleći da su kvale u 17:00

Samo ću reći sa sam razočaran Perezom, nadam se da može bolje od ovoga i čestitke Maxu, izgleda da će bit prvi u svim sesijama
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Samo ću reći sa sam razočaran Perezom, nadam se da može bolje od ovoga i čestitke Maxu, izgleda da će bit prvi u svim sesijama

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znači Seb je imao duplu žutu u prva dva zavoja i onda u zavoju 8, kada je Sainz stao tj. kada mu se ugasio motor.
Prvi sektor je bio sporiji za skoro 4 desetinke od svog osobnog najboljeg vremena zbog žutih, a drugi sektor je marginalno poboljšao, ali je specifično u T8 izgubio vrijeme zbog Sainza.
Ocon je također imao žutu zastavu u zavoju 8 u svom brzom krugu. On je bio ispred Mazepina te ga nije kompromitirala žuta zastava u prva dva zavoja.
Prvi sektor je bio sporiji za skoro 4 desetinke od svog osobnog najboljeg vremena zbog žutih, a drugi sektor je marginalno poboljšao, ali je specifično u T8 izgubio vrijeme zbog Sainza.
Ocon je također imao žutu zastavu u zavoju 8 u svom brzom krugu. On je bio ispred Mazepina te ga nije kompromitirala žuta zastava u prva dva zavoja.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ma može Seb puno bolje od ovoga, naravno, jedva čekam utrku sutra. Imamo još puno nepoznanica, a startni poredak je izvrstan.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
nelinjo
- Formula 2
Bahrain je uvijek bio los za Merc. Gubili su tu od Ferrarija 17te i 18te, 19te zbog kvara na Lec bolidu su pobjedili. Vidjecemo u ostatku sezone... Ali definitivno mislim da ce sezona biti uzbudljiva jer mi se cini da Prije svega Hamilton, nece imati pomoc svog timskog kolege kao prethodnih sezona. To je sad jedna panjina sto ce mozda vec sjutra pokazati.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
staza se nije mijenala u odnosu na prošlogodišnji bahrein?
daklem: hamsta prošle godine pp 1:27.264,
max ove godine pp 1'28.997
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
nelinjo
- Formula 2
Toliko su bolidi sporiji. Sto zbog guma, sto zbog pravila.zekohonda je napisao/la: 27.03.2021., 17:55 staza se nije mijenala u odnosu na prošlogodišnji bahrein?
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Mislim da ni sam sebi nisi smiješan sa ovim. Mogu ti kroz piksele na ekranu namirisati komplekse...Wehrlein94 je napisao/la: 27.03.2021., 16:32ma nije najgori vozač u povijesti,možda je najgori višestruki prvak u povijesti,možda je trenutno najgori vozač na gridu..senna66 je napisao/la: 27.03.2021., 16:29Hehe. Ma mirovina, najgori vozač u povijesti.Wehrlein94 je napisao/la:ajde Vettel ima sreće pa ima opravdanje.. pazi e, 2 žute zastave... hehe ma dobro je, svakako znamo da je za mirovinu, a ovi još koji vjeruju u njega neka im je opravdanje žuta zastava heheh
šteta što nove generacije gledaju ovako lošeg Vettela.. nije blijeda slika samog sebe iz RB dana.. šteta što nekada ti velikani ne znaju kad je kraj i da odu dostojanstveno
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Koliko su svi pričali kako će vratiti, ili su vratili sve izgubljene performanse, a izgleda da su daleko od toga. S obzirom da su svi (ili barem većina) nadogradili i motore, aerodinamikom definitivno nisu puno nadoknadili ono što su im nova pravila odnijela. Ima tu malo i zbog tvrđih guma, ali ne ovoliko koliko zaostaju za lanjskim vremenima.
Izgleda da nas čeka zanimljiva sezona, čim trebaš biti u 0,6 s da uđeš u Q3. Bez obzira što su se neki kockali na žutim gumama. Bez toga bi za ulazak u Q3 trebalo biti ispod pola sekunde. Dobro je što i dosta timova konkurira za Q3. Najviše mi žao Tsunode. Nije mu trebalo kockanje sa žutim gumama u prvoj F1 utrci. Sa crvenim bi bez problema bio u Q3. Ovako tek 13-ti, a siguran sam da se mogao boriti za top 5.
McLaren nije tako jak kako su neki mislili, kao što sam i pretpostavljao. Nije ni Aston Martin toliko loš koliko su neki mislili, čim ga je Stroll doveo u Q3. Ovdje je, u ovakvim uslovima napredak staze čudo. Mogao je i Stroll bolje da je odradio ovaj jedini izlazak u Q3 nešto kasnije, kada i ostali.
Sainz je dobro parirao Leclercu do ovog zadnjeg kruga. Šteta. Biće zanimljiva ta borba.
Kako mi ide na živce kada počne priča kako je Red Bull zajebao Gaslyja i sl. Počeli su ovi komentatori nešto srat. Pa nisu ga se odrekli u Red Bullu. Samo su mu dali adekvatniju ulogu. Umjesto sporedne uloge u Red Bullu, dobio je glavnu ulogu u AlphaTauriju. A ta mu uloga puno bolje odgovara. A s obzirom na pravila koja slijede, AlphaTauri će biti sve bliže vrhu. Počeli su isto pričati kako je Max opet ostao sam u borbi sa Mercedesima. Možda mu se Perez nije još pridružio u vrhu, ali Gasly je tu za sad da nadoknadi. Na istim je gumama kao Max i Mercedesi, a i tempo mu je juče bio dobar. I dalje ima ko pomoći Maxu u borbi sa Mercedesima. Max sada ima trojicu timskih kolega.
Izgleda da nas čeka zanimljiva sezona, čim trebaš biti u 0,6 s da uđeš u Q3. Bez obzira što su se neki kockali na žutim gumama. Bez toga bi za ulazak u Q3 trebalo biti ispod pola sekunde. Dobro je što i dosta timova konkurira za Q3. Najviše mi žao Tsunode. Nije mu trebalo kockanje sa žutim gumama u prvoj F1 utrci. Sa crvenim bi bez problema bio u Q3. Ovako tek 13-ti, a siguran sam da se mogao boriti za top 5.
McLaren nije tako jak kako su neki mislili, kao što sam i pretpostavljao. Nije ni Aston Martin toliko loš koliko su neki mislili, čim ga je Stroll doveo u Q3. Ovdje je, u ovakvim uslovima napredak staze čudo. Mogao je i Stroll bolje da je odradio ovaj jedini izlazak u Q3 nešto kasnije, kada i ostali.
Sainz je dobro parirao Leclercu do ovog zadnjeg kruga. Šteta. Biće zanimljiva ta borba.
Kako mi ide na živce kada počne priča kako je Red Bull zajebao Gaslyja i sl. Počeli su ovi komentatori nešto srat. Pa nisu ga se odrekli u Red Bullu. Samo su mu dali adekvatniju ulogu. Umjesto sporedne uloge u Red Bullu, dobio je glavnu ulogu u AlphaTauriju. A ta mu uloga puno bolje odgovara. A s obzirom na pravila koja slijede, AlphaTauri će biti sve bliže vrhu. Počeli su isto pričati kako je Max opet ostao sam u borbi sa Mercedesima. Možda mu se Perez nije još pridružio u vrhu, ali Gasly je tu za sad da nadoknadi. Na istim je gumama kao Max i Mercedesi, a i tempo mu je juče bio dobar. I dalje ima ko pomoći Maxu u borbi sa Mercedesima. Max sada ima trojicu timskih kolega.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Mazepin je konjusina, ali ne možeš u Q1 koji je po minutaži najduža sesija ići sa samo jednim brzim krugom. Nadam se da se to neće ponavljati. Vjerujem da bolid ima potencijala za Q3 bez problema, na svakoj utrci.
Isto tako, ovi hvalospjevi oko Alonsa. Nije on izvukao nikakvo čudo iz bolida već ono što bolid može i to se treba respektirati. Ocon nije nikakvo mjerilo top vozača već netko koga će veteran koji je očito u formi i spreman ozbiljno poljuljati u sjedalu. Kad se sjetim kako se ranije ponašao na stazi, nije mi posebno žao.
Zanima me, a to ćemo sad i vidjeti kako Lewis i Merc funkcioniraju pod pritiskom. Ja vjerujem da će se ozbiljno ubrzati kroz sezonu, a Lewisovi team radiji će biti spketakl. Uz neke naznake ne baš naj atomsfere oko Lewisa, moglo bi tu biti svega.
Isto tako, ovi hvalospjevi oko Alonsa. Nije on izvukao nikakvo čudo iz bolida već ono što bolid može i to se treba respektirati. Ocon nije nikakvo mjerilo top vozača već netko koga će veteran koji je očito u formi i spreman ozbiljno poljuljati u sjedalu. Kad se sjetim kako se ranije ponašao na stazi, nije mi posebno žao.
Zanima me, a to ćemo sad i vidjeti kako Lewis i Merc funkcioniraju pod pritiskom. Ja vjerujem da će se ozbiljno ubrzati kroz sezonu, a Lewisovi team radiji će biti spketakl. Uz neke naznake ne baš naj atomsfere oko Lewisa, moglo bi tu biti svega.
"What a little star." May 26, 2012.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Alonsovih 0.6 danas definitivno vidljivo, a ja se usudim reći da je danas izvukao i više iz Renaulta, iliti Alphinea ... tko bi danas uvukao tu kantu u Q3 osim velikog Fernanda , tko ??