VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Verstappen,svaka čast !!! Skidaj ovog viteza sa trona.. neka plače ove sezone...želimo vidjeti krv znoj i SUZE vitezove
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Bravo Max, deri Lewisa koji puši cim netko podjednak bolid ima. 
Bravo za Ferrai, napretka ima svakako, Sainz se dobro snalazi.
Bravo za Ferrai, napretka ima svakako, Sainz se dobro snalazi.
"What a little star." May 26, 2012.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Lecler kao Bottas, hahahha
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ma meni je žao (ne mogu da vjerujem da ovo govorim) Maxa, što mora sam samcat protiv 2 Benza.F12000 je napisao/la: 27.03.2021., 16:57 Žao mi je Pereza, ispada da Max uvijek sam mora protiv Mercedesa.
Vjerujem da će Checo napraviti odličan napredak u trci, nije mu strano da sa ovih pozicija (11. i slično) to uradi, često je to radio u karijeri.
Ali je MORAO ući u Q3.
Možda bude na sredini sezone Tsunoda <> Perez zamjena

Max odličan krug

Ferrariji su me ugodno iznenadili, nadam se da redovan ulazak u Q3 ove godine ne bi trebao biti problem.
Šteta za Sainza.
Ostaje da vidimo šta će biti u vezi onog Mazepinovog spina u Q1.
Mislim da su Ocon i Vettel tu najviše štetovali.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 27.03.2021., 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Pricekati jos malo ali cini mi se da ce konzistentnost zavrsavanja utrka biti kljucna za osvajanje naslova... I perez ce doci na svoje tako ds ce mecke imat velikih problema, sudeci po ovome danas!!
Ali, imamo sezonu!!!!!!! Napokon.. samo da ne ispadne da sad max tj rbr izdominira sa 20 pobjeda
Ali, imamo sezonu!!!!!!! Napokon.. samo da ne ispadne da sad max tj rbr izdominira sa 20 pobjeda

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobre kvale, RBR očekivano prvi. Perez sjebao oba kruga i to bi moglo sutra donijeti prevagu u vezi strategije.
Ferrari solidan posao, Sainz na kraju ipak zaribao svoj krug u prvom sektoru, a Leclerc standardno. Mislim, nismo mogli biti lošiji u odnosu na prošlu godinu...
Svejedno, Ferrari uvijek mora biti u borbi za P1, a ne drvene medalje. Ove godine je cilj uzeti P3 i vratiti se u borbu za 2022.
Aston daleko od uštimanog bolida, Vettel se još uvijek pokušava stopiti s bolidom, a onaj Mazepin je najveća panjina koju sam vidio. Tip preskoči sve brže bolide i onda se izvrti ispred Bottasa, Vettela, Ocona i sjebe im krugove...mislim kakav debil jebote.
Bit ce sutra zanimljivo, očekujem veliki izazov Mercedesa s obzirom da će Perez biti daleko.
Ferrari solidan posao, Sainz na kraju ipak zaribao svoj krug u prvom sektoru, a Leclerc standardno. Mislim, nismo mogli biti lošiji u odnosu na prošlu godinu...
Svejedno, Ferrari uvijek mora biti u borbi za P1, a ne drvene medalje. Ove godine je cilj uzeti P3 i vratiti se u borbu za 2022.
Aston daleko od uštimanog bolida, Vettel se još uvijek pokušava stopiti s bolidom, a onaj Mazepin je najveća panjina koju sam vidio. Tip preskoči sve brže bolide i onda se izvrti ispred Bottasa, Vettela, Ocona i sjebe im krugove...mislim kakav debil jebote.
Bit ce sutra zanimljivo, očekujem veliki izazov Mercedesa s obzirom da će Perez biti daleko.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Nije bilo deranja kao kada bi Hamilton u zadnjim sekundama ostavio pole.senna66 je napisao/la: 27.03.2021., 17:17 Kako su na skyu reagirali na ovo?
Imao sam njemačke komentatore nariktane, jednostavno ne podnosim Croftya i ekipu.
Negdje 15 puta bi Crofty reko Brundelu, i ostalima da nas "provedu kroz krug" pa sam iskjluio zvuk nakon kada bi čuo da im to kaže