Formula 2
WEC, WRC, Indy...
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Moram priznat da mi je jako iritantno što Daruvala i Lawson imaju istu livreju, a različiti su timovi. Malo sam razočaran utrkom, mislim da je ovaj grid dosta slabiji nego prošle godine, pogotovo donji dio sudeći po tome što je Samaia je bio u top 10 bez kazne.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
@kaiser
Pa dobro. Fale Sumaher, Iliot i Cunoda. Ruku na srce ne govorimo o vozacima koji su top klasa talenta nego ono osrednji. Nije slabija nego podjednaka. Kao i prosle sszone. Samaia je dosao u top 10 jer su mnogi poodustajali ili startovali na dnu grida. Ne brini, vec na drugoj trci cemo gledati karambol.
Iskreno da kazem, vise volim gledati ciste trke no sa incidentima. Jesu dosadnije ali vidimo pravo stanje vozaca.
Pa dobro. Fale Sumaher, Iliot i Cunoda. Ruku na srce ne govorimo o vozacima koji su top klasa talenta nego ono osrednji. Nije slabija nego podjednaka. Kao i prosle sszone. Samaia je dosao u top 10 jer su mnogi poodustajali ili startovali na dnu grida. Ne brini, vec na drugoj trci cemo gledati karambol.
Iskreno da kazem, vise volim gledati ciste trke no sa incidentima. Jesu dosadnije ali vidimo pravo stanje vozaca.

- Krstas
- Formula 1
Novi klinci dolaze. Treba im vremena. Liam Lawson danas pokazao da moze biti prijatno iznenadjenje. Puser isto.
A sta znam. Mozda i bolje ovako. Jer mozda dodje neki Maks, Lekler, Rasel il Noris. Al vjerujem da ce se od njih neko vratiti. Cak i ove sezone.
Smjena generacije. Jbg...
A sta znam. Mozda i bolje ovako. Jer mozda dodje neki Maks, Lekler, Rasel il Noris. Al vjerujem da ce se od njih neko vratiti. Cak i ove sezone.
Smjena generacije. Jbg...

- Krstas
- Formula 1
Ugasio sam kad je Dragovic udario Lawsona. Kakva budala bog te.
Liam Lawson definitvno moze biti konkurent za titulu. Na obje trke pokazao izvarednu voznju.
Zou... jbg. Ovo mu je 3ca sezona u F2. Ako misli da nesto cini, sad mu je vrijeme. Dolaze novi klinci. Svak ko je dosao iz F3, izvaerdno se pokazao. 2 trke, 2 pobjede ruki vozaca koji su dosli iz F3.
Izvaredno...
Svarcan.. ako sutra ne ucini nista. U velikim je problemima. Versur napredovao na danasnoj trcu 17 pozicija.
Sve u svemu F3 dominira F2
Liam Lawson definitvno moze biti konkurent za titulu. Na obje trke pokazao izvarednu voznju.
Zou... jbg. Ovo mu je 3ca sezona u F2. Ako misli da nesto cini, sad mu je vrijeme. Dolaze novi klinci. Svak ko je dosao iz F3, izvaerdno se pokazao. 2 trke, 2 pobjede ruki vozaca koji su dosli iz F3.
Izvaredno...
Svarcan.. ako sutra ne ucini nista. U velikim je problemima. Versur napredovao na danasnoj trcu 17 pozicija.
Sve u svemu F3 dominira F2

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Švarcman već drugi put ovog vikenda izbacuje nekog iz utrke udaranjem straga 

- Krstas
- Formula 1
F2 boss declares new weekend format a "success".
https://www.motorsport.com/fia-f2/news/ ... ssion=true
Sta vi mislite, kakav je novi format?
Meni je onako...
Meni je onako...

-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nisam baš oduševljen, stari mi je bio bolji, ali ako ovo znači da su troškovi manji pa da će biti manje pay-drivera dobiva prolaznu ocjenuKrstas je napisao/la: 30.03.2021., 19:05 F2 boss declares new weekend format a "success".
Meni je onako...
- Krstas
- Formula 1
8 trkackih vikenda ce biti. Naredna je tek krejem Maja. Monako. Ali svakako sto kazes manje paydriver sto ipak znaci. Ako startujes kao 10, moze se doci do podijima i na toj sprint trkama. Vozaci iz F3 su odusevili. Bas su odradili odlican vikend. Vidjecemo... imas jos da se vozi.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nisam oduševljen novim formatom. Da, dobili smo tri utrke s vrlo šarolikim rezultatima, no inicijalni dojam mi je da je to ipak dobiveno na previše umjetan način. Razumijem logiku iza ovog duplog okretanja gridova, ali ne znam, ako baš moraju biti tri utrke, možda bi bilo bolje da su kvalifikacije nekako razdijelili pa da se za samo jednu sprint utrku okreću neki rezultati. Ne sviđa mi se baš ni taj broj utrka po vikendu, dođe do zasićenja uz F1.
To je i meni malo glupo, mogli su Daruvali ili Hitechovcima dati AlphaTauri livreju, da barem postoji neka razlika.Kaiser je napisao/la: 27.03.2021., 13:27 Moram priznat da mi je jako iritantno što Daruvala i Lawson imaju istu livreju, a različiti su timovi.