hattrick je napisao/la: 26.03.2021., 13:42
sudeći po treningu Aston je bio pun do čepa. Malo su kemijali oko balansa kočnica na zavoju 10 (to su bili najbrži krugovi od 1:33), sve ostalo samo prikupljanje podataka sa konstantnim krugovima 1:40, sa istim lockupom u zavoju 10 (prednja lijeva). Gledao cijelo vrijeme iz Vettelovog bolida na F1TV.
Oooo di si Hattrick, stara drkadžijo Lijepo te je opet vidjeti tu Vjerujem da ce biti drkice na novu momcad i tvog loverboy-a Vettela Good luck stari i nadam se da ces nam cesce biti tu
Dada... prejakulacija je već počela. Vlažnost zraka postojana, sad samo da počne pravi sex.
Nismo nista vidjeli. I necemo do kvala... U q3 cemo vidjet ko je u vrhu a i opcenito od samog pocetka kvaka, svi ce stiskati na najjace i tu cemo tek nesto saznati..
Jel se zna nesto o onoj navodnoj izjavi vuka da imaju nesto na mercedesu al da nece reci sta??
Ako je ovo neki uranjeni prikaz kako stvari stoje, Mclaren je poprilicno jak. Suprotno njima, Alpine je cini se imao slabu zimu. Alonsova karma ili ne, nadam se da ce sutra na kvalifikacijama pokazat da su brzi od ovoga.
Multi 21 je napisao/la: 26.03.2021., 16:04
Kako me bode u oči što nema boja kraj kratica vozača.
Meni je bolje ovako sa logom svake momcadi.
Onako im nisu valjale boje jer je bilo dosta slicnih. Tipa nisi mogao raspoznati redbull i alpha taurija, onda ferrarija i alfu romea.
Meni iskreno je bolje ovako nego one boje
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna
Znamo samo da nista ne znamo ocigledno svi skrivaju brzinu, nekako imam osjecaj da McLaren ipak ide sa malo vise gasa od ostalih, Aston Martin mi se ne cini nesto poseban, Mercedes neznam sto mislit odjednom ce pronaci sekundu i dizat Hamiltona u nebesa, rezultat toga Maxina kisela faca.. Ferrari pricekajmo Q3... (moje osobno misljene)
Alonso king je napisao/la: 26.03.2021., 16:59
Alpine muku muci s oversteerom u gotovo svim brzim zavojima...nevjerojatno mi je za vidjet Alfa Romeo tako visoko u ovim trenutcima.
A zato i gube jako puno vremena u 2 sektoru, 1 i 3 sektor izgledaju dobro ali 2 je katastrofa. Vidjet cemo sutra kakvo ce stanje bit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Wehrlein94 je napisao/la: 26.03.2021., 17:03
Alky,kolega,pa brzi smo... we can fight
bit će nešto ove sezone, let's go Lando i Ricci
Nema tebe u toj prici bez brige .
Bas sam htio napisati , da ako McLaren bude jako jako brz ovu sezonu da ne zelim nove instant navijace za McLaren , pa da onda odu ća kada budu slabi.
Al di ces boljeg primjera od tebe hahaha
brzi smo,brzi
ma slušaj,pa nestala mi je ekipa sa grida (racing point).. meni ovaj aston martin, bljak, i još došao Vettel.. ma ne mogu ja navijati za njih ( ali svaki puta kada Strollić bude ispred staroga Nijemca ja ću bit jako sretan )
tako da,najviše se pronalazim u McLarenu ( ponovno ) ... bit će ovo dobra godina