VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Sve je istoooo ko i laniiiii :rofl: :rofl: :facepalm:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

lokolokoloko
Karting
Karting
S nama već: 4 god 7 mj
koji kurac? kakvi si ovo komentatori? ovi će dobit mengu do drugog slobodnog treninga...
Pa ljudi moji što je ovo...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Toto Wolff has hinted at a mysterious innovation that has yet to be unveiled on Mercedes’ W12, but refused to give any details.
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Volio bih da se Lando pokaže tvrd orah za Riccija, pa da ga i pobjedi :D

Alpine ne igleda da je išta napredovala, Alpha Tauri im je izgleda realna konkurencija...

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
shit,alphine je puno spor a ne malo kako je rekao najbolji vozač trenutno na gridu

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Aston izgleda da se muci i sa gripom i sa balansom.
"What a little star." May 26, 2012.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Dani je napisao/la: 26.03.2021., 13:24 Toto Wolff has hinted at a mysterious innovation that has yet to be unveiled on Mercedes’ W12, but refused to give any details.
Džaba sam oči naprezao :bonk:

McLaren bi zaista mogao biti dobar. Ja sam očekivao AM na njihovom mjestu.
Uglavnom još ništa ne znamo, osim da je MV šampion :prcnjau:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
sudeći po treningu Aston je bio pun do čepa. Malo su kemijali oko balansa kočnica na zavoju 10 (to su bili najbrži krugovi od 1:33), sve ostalo samo prikupljanje podataka sa konstantnim krugovima 1:40, sa istim lockupom u zavoju 10 (prednja lijeva). Gledao cijelo vrijeme iz Vettelovog bolida na F1TV.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Wehrlein94 je napisao/la: 26.03.2021., 10:39 stvarno je fino Mercedes prodao fintu pa vidim 90% foruma očekuje pobjedu Red Bulla i to 1-2 Max-Perez, a Lewis čak daleko iza,tamo negdje oko Alonsa,borba za 9.mjesto xD
Nemojte ostati razočarani kada LH pomete sutra na kvalama,a u utrci napravi prednost od 25+ sekundi ispred Bo77asa i svih ostalih
Alonso će ti se boriti sa Williamsom. :mrgreen:

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
hattrick je napisao/la: 26.03.2021., 13:42 sudeći po treningu Aston je bio pun do čepa. Malo su kemijali oko balansa kočnica na zavoju 10 (to su bili najbrži krugovi od 1:33), sve ostalo samo prikupljanje podataka sa konstantnim krugovima 1:40, sa istim lockupom u zavoju 10 (prednja lijeva). Gledao cijelo vrijeme iz Vettelovog bolida na F1TV.
Znači long story short, Aston se još skriva, mislim vjerojatno kao i većina ali ovi skrivaju više

Ibarac00
GP3
GP3
Har Kl je napisao/la: 26.03.2021., 13:38
Dani je napisao/la: 26.03.2021., 13:24 Toto Wolff has hinted at a mysterious innovation that has yet to be unveiled on Mercedes’ W12, but refused to give any details.
Džaba sam oči naprezao :bonk:

McLaren bi zaista mogao biti dobar. Ja sam očekivao AM na njihovom mjestu.
Uglavnom još ništa ne znamo, osim da je MV šampion :prcnjau:
Tako je, dobili smo prvaka, a sad amo vidjeti ostale

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma Aston je još na testiranju. Nadoknađuju izgubljeno vrijeme.

Za Alpine sam i očekivao da budu iza AlphaTaurija, sa mogućnošću da ih i Sauber preskoči...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
lokolokoloko je napisao/la: 26.03.2021., 13:18 koji kurac? kakvi si ovo komentatori? ovi će dobit mengu do drugog slobodnog treninga...
Pa ljudi moji što je ovo...
??

Meni 6x bolje od onog krištavog Croftya.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
hattrick je napisao/la: 26.03.2021., 13:42 sudeći po treningu Aston je bio pun do čepa. Malo su kemijali oko balansa kočnica na zavoju 10 (to su bili najbrži krugovi od 1:33), sve ostalo samo prikupljanje podataka sa konstantnim krugovima 1:40, sa istim lockupom u zavoju 10 (prednja lijeva). Gledao cijelo vrijeme iz Vettelovog bolida na F1TV.
Hvala Hatriče :)
I pretpostavio sam da je tako.

Moram priznati da mi je baš bezveze gledati 1. trening u podne.
Nekako sam navikao da to odradim u miru i tišini, u ranim jutarnjim satima. Nekako sam to doživljavao kao početak sezone.
Ovo danas je kao da mirišeš ružu kroz izlog :lolz:

reso20
GP3
GP3
Oooo di si Hattrick, stara drkadžijo :chill: :mrgreen: Lijepo te je opet vidjeti tu :) Vjerujem da ce biti drkice na novu momcad i tvog loverboy-a Vettela :) Good luck stari i nadam se da ces nam cesce biti tu :gandalf:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Znamo da ne znamo ništa.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Nije bas da se ne zna nista.
RB je brz, Merc, McLaren... Bas tim redom. Sa malom zadrskom za Merc. Ferrari i Aston za 4to, kao i Tauri... Ostali kako god... :)
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Har Kl je napisao/la: 26.03.2021., 14:03
Hvala Hatriče :)
I pretpostavio sam da je tako.

Moram priznati da mi je baš bezveze gledati 1. trening u podne.
Nekako sam navikao da to odradim u miru i tišini, u ranim jutarnjim satima. Nekako sam to doživljavao kao početak sezone.
Ovo danas je kao da mirišeš ružu kroz izlog :lolz:
:pivo: dobra usporedba :thumbs:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
gledam maxov krug. na 0:21 je kroz van granica staze. jesu i drugi tako vozili?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ibarac00
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la: 26.03.2021., 15:08 gledam maxov krug. na 0:21 je kroz van granica staze. jesu i drugi tako vozili?
Ne znam za Norisov krug, ali sam vidio da su Mercedesi također išli tu van granica staze.
A i ovo u drugom zavoju je na granici zakona.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡