Dani je napisao/la: 26.03.2021., 13:24
Toto Wolff has hinted at a mysterious innovation that has yet to be unveiled on Mercedes’ W12, but refused to give any details.
Džaba sam oči naprezao
McLaren bi zaista mogao biti dobar. Ja sam očekivao AM na njihovom mjestu.
Uglavnom još ništa ne znamo, osim da je MV šampion
sudeći po treningu Aston je bio pun do čepa. Malo su kemijali oko balansa kočnica na zavoju 10 (to su bili najbrži krugovi od 1:33), sve ostalo samo prikupljanje podataka sa konstantnim krugovima 1:40, sa istim lockupom u zavoju 10 (prednja lijeva). Gledao cijelo vrijeme iz Vettelovog bolida na F1TV.
Wehrlein94 je napisao/la: 26.03.2021., 10:39
stvarno je fino Mercedes prodao fintu pa vidim 90% foruma očekuje pobjedu Red Bulla i to 1-2 Max-Perez, a Lewis čak daleko iza,tamo negdje oko Alonsa,borba za 9.mjesto xD
Nemojte ostati razočarani kada LH pomete sutra na kvalama,a u utrci napravi prednost od 25+ sekundi ispred Bo77asa i svih ostalih
hattrick je napisao/la: 26.03.2021., 13:42
sudeći po treningu Aston je bio pun do čepa. Malo su kemijali oko balansa kočnica na zavoju 10 (to su bili najbrži krugovi od 1:33), sve ostalo samo prikupljanje podataka sa konstantnim krugovima 1:40, sa istim lockupom u zavoju 10 (prednja lijeva). Gledao cijelo vrijeme iz Vettelovog bolida na F1TV.
Znači long story short, Aston se još skriva, mislim vjerojatno kao i većina ali ovi skrivaju više
Dani je napisao/la: 26.03.2021., 13:24
Toto Wolff has hinted at a mysterious innovation that has yet to be unveiled on Mercedes’ W12, but refused to give any details.
Džaba sam oči naprezao
McLaren bi zaista mogao biti dobar. Ja sam očekivao AM na njihovom mjestu.
Uglavnom još ništa ne znamo, osim da je MV šampion
Tako je, dobili smo prvaka, a sad amo vidjeti ostale
lokolokoloko je napisao/la: 26.03.2021., 13:18
koji kurac? kakvi si ovo komentatori? ovi će dobit mengu do drugog slobodnog treninga...
Pa ljudi moji što je ovo...
??
Meni 6x bolje od onog krištavog Croftya.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Hvala Hatriče
I pretpostavio sam da je tako.
Moram priznati da mi je baš bezveze gledati 1. trening u podne.
Nekako sam navikao da to odradim u miru i tišini, u ranim jutarnjim satima. Nekako sam to doživljavao kao početak sezone.
Ovo danas je kao da mirišeš ružu kroz izlog
Oooo di si Hattrick, stara drkadžijo Lijepo te je opet vidjeti tu Vjerujem da ce biti drkice na novu momcad i tvog loverboy-a Vettela Good luck stari i nadam se da ces nam cesce biti tu
Nije bas da se ne zna nista.
RB je brz, Merc, McLaren... Bas tim redom. Sa malom zadrskom za Merc. Ferrari i Aston za 4to, kao i Tauri... Ostali kako god...
Hvala Hatriče
I pretpostavio sam da je tako.
Moram priznati da mi je baš bezveze gledati 1. trening u podne.
Nekako sam navikao da to odradim u miru i tišini, u ranim jutarnjim satima. Nekako sam to doživljavao kao početak sezone.
Ovo danas je kao da mirišeš ružu kroz izlog