Ako govorimo o danima, onda je na dan kada sam rođen Jochen Rindt ostvario posljednji pole position u karijeri, a dan potom odvezao posljednju utrku.
Kako sam ime Dino dobio u čast tada aktualnom modelu Ferrarija (dobro, tehnički, to je zapravo bio zaseban podbrend...), prigodno je da je prva utrka održana za mog života završila dvostrukom pobjedom Ferrarija, Ickx ispred Regazzonija.
A za zaokruženje simbolike, dan prije no što ću postati punoljetan umrijet će Enzo Ferrari i mrvicu mi pokvariti slavlje...
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
LH44 je napisao/la: 24.03.2021., 17:49
Hakkinen drugi put
U brale jesi ti mlad
Ja sam za tebe mislio da si stariji, ne zamjeri
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
osobno sam primjetio da je cesto trazenje inspiracije i zajednickog u vozacima poput norrisa (a i drugoj dvojici) dosta povezano s mladjom populacijom iliti zoomerima (ja sam iznimka, racunam se vise pod millennialse )
edit: oh, tek sad vidim da si citirao drugu osobu lel
_bataziv_0809 je napisao/la: 25.03.2021., 11:38
Ne zamjeram naravno. Eh kad bih dobio po kunu svaki put kad to cujem (na forumu, uzivo je druga prica )
Nekako sam stekao utisak da ti iskustva s F1 datiraju iz tog perioda kad si rođen, pa sam na osnovu toga mislio da si stariji
_bataziv_0809 je napisao/la: 25.03.2021., 11:38
Ne zamjeram naravno. Eh kad bih dobio po kunu svaki put kad to cujem (na forumu, uzivo je druga prica )
Nekako sam stekao utisak da ti iskustva s F1 datiraju iz tog perioda kad si rođen, pa sam na osnovu toga mislio da si stariji
I ja sam isto pomislio.
I to bar dvadeset godina sam promašio