HR prijenos Formule 1

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
pigmalion je napisao/la: 27.03.2021., 19:22 Gledao sam jedno vrijeme na SK1, na lošem streamu - previše štekanja, pa sam se prebacio na neki stream od Sky sporta.
Zaista ne želim T-comu dodatno plaćati kako bih imao SK paket na MAXtv-u,..... ova dvojica su :thumbsd: . Ni srca, ni duše. :thumbsd:

:facepalm: :facepalm:
Puno su profesionalniji od Blažička i Novaka što istodobno znači da su profesionalniji i od Crofta i Brundlea.
M.B.: Ferrari nije u krizi

Dodi napalm
Karting
Karting
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Schumacher
Sport klub - HD slika i srpski komentatori, SD Hrvatski komentatori. Nisu nesto al su nasi... prokleto bilo.
Never give up, never surrender.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Plakat ćemo mi za Blažom, Nevenom, Antom i Zvocem, daleko bolji od ovih sa SK1 HR.

Grijeh ih je uopće usporediti...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sarma je napisao/la: 28.03.2021., 19:20 Plakat ćemo mi za Blažom, Nevenom, Antom i Zvocem, daleko bolji od ovih sa SK1 HR.

Grijeh ih je uopće usporediti...
Jasno.

Pazi likova. Vidjelo se kako je Max obišao Lewisa, izašavši posve van staze u 4. zavoju. I jasno je, da je trebao vratiti poziciju, Lewisu.
Ova dvojica: Što se dogodilo? Max ima kvar? Imao je manji kvar, profulao brzinu, pa ga Lewis prošao?

Tek u snimci, skuže što je bilo, i onako,...... aaaaaaaaaaaaa, pa zato ga je Max pustio, da ne dobije kaznu.

:facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Pips
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ante, ako Boga znaš molim te vrati se i spasi nas onog što moramo slušati na Sportklubu😔

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nisam gledao SK, ja pratim na F1 TV pa ne mogu reći. Ali, po onom što sam dobio od klipova što mi šalju ljudi, ne čini mi se da su loši na SportKlubu. Ne znam šta točno ljudima smeta jer vidim dosta komentara na to okolo...

Nije lako krenuti iznova s prijenosom F1, znam kako je meni bilo u startu. Teže je puno nego što se čini ovako ispred ekrana. Tako da, strpljenja, vjerujem da će to biti oke...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nisam ni ja gledao na SK, ali mogu reći da ni Crofty i Brundle nisu neka velika premija. Danas doslovno u live kadru gledamo Gaslyja kako gubi prednje krilo i odlazi preko šljunka, a oni ne reagiraju na to i kasnije se pitaju gdje ga je izgubio i što se dogodilo. Također, dosta ignoriraju sve osim događanja u samom vrhu - jasno, glavni fokus je na njima, ali ne škodi npr. prokomentirati Leclerca na početku utrke, Giovinazzija koji je odlično startao i držao P10 i slično.

Mislim to ja vjerojatno s godinama sve više serem na svaku sitnicu u F1 prijenosima i valjda sam imao prevelika očekivanja od ove dvojice (dosad sam rijetko pratio njihov prijenos) :mrgreen:

VettelFerrari
Karting
Karting
Čekajte, dajte im šansu, pobogu, ovo im je prvi prijenos. Pogledajte Crofta i Brundlea, katastrofa su, a komentiraju godinama. Ovi se samo trebaju malo priviknuti.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
10-tak minuta sam gledao tamo, nisu mi nešto sjeli... Slažem se da treba strpljenja i vremena, a i naša navika na Antu i ekipu na Areni, pa ono...

Dobro i Lovro kaže smetaju nam i seremo na sitnice :D

Velika prednost je ta što nemaju reklame za vrijeme utrke...

VettelFerrari
Karting
Karting
Dodi napalm je napisao/la: 02.12.2020., 09:33 Mene smeta ova neprofesionalnost na Areni. Prošla utrka - Novaku mikrofon stišan, nitko ne reagira barem 15 minuta. Reklame su preglasne i neujednačene glasnoće. Meni koji gledam F1 pojačan na dobrom ozvučenju kad krenu reklame puca dnevna soba. Hebo vas takav tonac da vas hebo.
Tražio sam ovaj komentar i pronašao sam ga. Oni koji su danas gledali F1 na SK će shvatiti :mrgreen:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Gledao sam ja jučer trening na SK HR.
Jedan glasan, drugi se ništa ne čuje - sam sebi u bradu priča... pa sam prebacio na SR komentatore...

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
VettelFerrari je napisao/la: 08.05.2021., 21:31
Dodi napalm je napisao/la: 02.12.2020., 09:33 Mene smeta ova neprofesionalnost na Areni. Prošla utrka - Novaku mikrofon stišan, nitko ne reagira barem 15 minuta. Reklame su preglasne i neujednačene glasnoće. Meni koji gledam F1 pojačan na dobrom ozvučenju kad krenu reklame puca dnevna soba. Hebo vas takav tonac da vas hebo.
Tražio sam ovaj komentar i pronašao sam ga. Oni koji su danas gledali F1 na SK će shvatiti :mrgreen:
Komentator se uopće nije čuo... Bar ga ja nisam čuo..

VettelFerrari
Karting
Karting
Vidiš, danas je bilo jedno 5 puta gore. Komentatore nismo čuli od kraja Q1 zato što su zvukove sa staze pojačali na maksimum. Zvuči dobro, ali kad se aktivirao wheel gun (više puta) i kad je bio Lewisov team radio nakon osvojenog pole positiona, cijela kuća se zatresla.
E da, i signal im je bio super. Jedno 10 puta je došlo do prekida prijenosa.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
VettelFerrari je napisao/la: 08.05.2021., 22:07 Vidiš, danas je bilo jedno 5 puta gore. Komentatore nismo čuli od kraja Q1 zato što su zvukove sa staze pojačali na maksimum. Zvuči dobro, ali kad se aktivirao wheel gun (više puta) i kad je bio Lewisov team radio nakon osvojenog pole positiona, cijela kuća se zatresla.
E da, i signal im je bio super. Jedno 10 puta je došlo do prekida prijenosa.
O da. Zadnji krugovi u ne znam kojem q i onda smetnje. Užas.
slika

SKImperator
Karting
Karting
S nama već: 4 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Vettel
Pozdrav, zna li se išta o prijenosu F1 u RH za sezonu 2022?

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Pips je napisao/la: 28.03.2021., 19:42 Ante, ako Boga znaš molim te vrati se i spasi nas onog što moramo slušati na Sportklubu😔
Ponovimo "mantru" kolege Pips-a.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

jaZey
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Ricciardo
Ako ste u mogućnosti probajte pratiti na SK SR - Pavle i Srđan su desetak koplja iznad ovih naših

denis komljenovic
Karting
Karting
S nama već: 3 god 6 mj
Da li je ove godine prijenos na SK jer sam ovdje negdje pročitao da je na F1 TV platformi?

VettelFerrari
Karting
Karting
denis komljenovic je napisao/la: 08.03.2022., 12:25 Da li je ove godine prijenos na SK jer sam ovdje negdje pročitao da je na F1 TV platformi?
Prijenos je i ove godine na SK.

aziz
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Hoce li biti kakvog prenosa testa
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡