Prebacujem se ovdje da ne spamamo Temu Utrke...
avetma je napisao/la: 20.05.2021., 18:34
zjurina je napisao/la: 20.05.2021., 18:28
NIJE MENI teško to napraviti, a nije ni mnogima drugima, ali je lakše odma u početku to pročitati u predstavljanju staze/utrke.
& nije to bio nikakav "zahtjev" Ante, i nemoj na meni trenirati strogoću please...
Pristojno je upitati, zamoliti, ako nemaš već vremena naći sam. Ali pristup "Zašto vam je to tako teško za objaviti..." je prilično dick-move prema onom tko se već potrudio napraviti temu. Sve pet, samo mi je bitno da znaš da nemaš pravo ništa zahtijevati od otvarača teme.
OK, ovako, gledaju se probe ili kvalifikacije... vremena se popravljaju i svako malo po jedan od vozača skida vrijeme... još malo pa još malo ...
Mmmm...dokle ide "danas /u današnjim kvalama" to dole...mmm ... ma ima na prvoj stranici od utrke..
- Uuuppss nema... mmm... de sad ić gledat, na koji sajt F1 com? Autosport com? mmm grrr... ma neda mi se, pogledat ću kasnije - i "najjače vrijeme" ostaje visiti u zraku, a suspens tijekom krugova traje...
Idem ipak pogledat... mmm par sajtova pregledavam, čeprkam & nalazim, a ono prošlo deset krugova i propustio još spuštanja vremena, ispali u međuvremenu Alonso, Vettel... uufff...
Vidiš film, znam da vidiš... pa kao i vrstan TV komentator i sam si taj podatak znao tražiti PRIJE & uoči utrke ili proba i kvalifikacija - siguran sam - pa da znaš sam to reči u prijenosu.
Lol... pogledaj na prvu stanicu ovdje - tražio sam to i od Alena
&
"bitno da znaš da
nemaš pravo ništa zahtijevati od otvarača teme" - tsss... ipak sam malo finije odgojen a da mi se to nemre dogoditi, a i nisam nikad bio onaj "bully" pa ni u školi.
A s visokoga - imo zahtijevati ovdje od nekoga nešto - dobivam onu najomraženiju sliku lika koji se postavlja kao da odma svi trebaju skočiti i dobiva odma sve "as granted" - nisam taj, naprotiv takve najviše i volim zajebat.
Cheer & ugodan ostatak predvečerja - a ja odoh kositi malo hahaha... treba vježbat malo