Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Sranje cisto jos su rekli da ce se prikazivati od 1 do 7 kanala haha da nebi slucajno to placao odoh po f1tv ;)
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Tko su ta dvojica, ne gledam sport klub inače :mrgreen: Bit će i kod mene F1TV sve mi se čini, pogotovo ako se sport klub ugasi s Max TV-a...

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...antonio ne znam tko je, marijan piše za autoklub novine, jedan je od urednika mislim ili tako nešto, uglavnom fanovi lewisa će konačno biti sretni s komentiranjem...da ne govorim koliko će merc biti spomenut u prijenosima... :bonk: :party:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
limitmaker1 je napisao/la: 19.03.2021., 14:44 ...antonio ne znam tko je, marijan piše za autoklub novine, jedan je od urednika mislim ili tako nešto, uglavnom fanovi lewisa će konačno biti sretni s komentiranjem...da ne govorim koliko će merc biti spomenut u prijenosima... :bonk: :party:
Ne mogu ni da zamislim da (ned`o Bog) VW ima motor u nekom bolidu ili svoj bolid i da razvaljuje zadnjih 7 godina :shush:
A pošto je spomenut Autoklub, ostatak odgovora ću dati u za to prikladnijoj temi
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Cale od Lewisa je napisao/la: 19.03.2021., 12:17 Sranje cisto jos su rekli da ce se prikazivati od 1 do 7 kanala haha da nebi slucajno to placao odoh po f1tv ;)
Pa šta si ti zamislio pod tim? Da će se po sedmina utrke prikazivati na 7 kanala?

Ako je suditi po MotoGP prijenosu, neće biti nikakve razlike u odnosu na srpske sportklubove. Ja mogu pratiti MotoGP i sa srpskim i sa hrvatskim komentatorima. Formula 1 je uglavnom na SK1, osim kada prenose neki grand slam. MotoGP je mislim bio najčešće na SK2. Uglavnom, prijenos svih važnijih sportova je standardno na prva tri kanala. Ostalo je za neke žnj sportove, ili za slabije utakmice Premijer lige. Od SK6 pa na gore skoro da ništa i ne bude. Nemaju redovan program. Samo ponekad nešto ubace. Od 7 do 10 su imali live timing i onboard snimke za MotoGP i Formulu 1.

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
...trebam pomoć i savjet zapravo...kako mi ne pada na pamet kupovati sportklub paket na maxtv-u samo radi f1 a pošto je to jedini sport kojji pratim zanima me f1tv...problem je u tome što živim na otoku i dosupna mi je samo osnovna brzina interneta što dobijem na ht-u, znači nekih 2,5-3 Mb/s u downloadu pa me brine jer li to dovoljno za f1tv?...hvala unaprijed...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
limitmaker1 je napisao/la: 20.03.2021., 18:12 ...trebam pomoć i savjet zapravo...kako mi ne pada na pamet kupovati sportklub paket na maxtv-u samo radi f1 a pošto je to jedini sport kojji pratim zanima me f1tv...problem je u tome što živim na otoku i dosupna mi je samo osnovna brzina interneta što dobijem na ht-u, znači nekih 2,5-3 Mb/s u downloadu pa me brine jer li to dovoljno za f1tv?...hvala unaprijed...
Bojim se da nije, prema FAQ-u na njihovoj stranici. Treba ti najmanje 7 mbs.

slika
slika

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
...hvala...

Dodi napalm
Karting
Karting
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Schumacher
limitmaker1 je napisao/la: 20.03.2021., 18:12 ...trebam pomoć i savjet zapravo...kako mi ne pada na pamet kupovati sportklub paket na maxtv-u samo radi f1 a pošto je to jedini sport kojji pratim zanima me f1tv...problem je u tome što živim na otoku i dosupna mi je samo osnovna brzina interneta što dobijem na ht-u, znači nekih 2,5-3 Mb/s u downloadu pa me brine jer li to dovoljno za f1tv?...hvala unaprijed...
Satelit prijatelj, satelit.
Never give up, never surrender.

CRooY3
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Već 2-3 godine koristim IPTV liste (više ili manje legalne) i pratim utrke na srpskom SK. Uz to pratim podcast Lap 76 kojeg rade ti komentatori i onda je uvijek zanimljivo gledati najave utrka u podcastu pa utrku, a onda i analizu opet u podcastu.
“Leave me alone, I know what to do.”

"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
CRooY3 je napisao/la: 21.03.2021., 03:58 Već 2-3 godine koristim IPTV liste (više ili manje legalne) i pratim utrke na srpskom SK. Uz to pratim podcast Lap 76 kojeg rade ti komentatori i onda je uvijek zanimljivo gledati najave utrka u podcastu pa utrku, a onda i analizu opet u podcastu.
Nedavno sam naletio na predloženi Lap 76 podkast i čuo hrpetinu gluposti i predpostavki koji ta dva voditelja to predstavljaju kao nekakav defakto. Nisam odolio napisat komentar ispod. U svakom slučaju puno priče nizašto, nešto kao naš dvojac Blažićko i Novak. Osobnog mišljenja sam da u krugu nama razumljivog govornog područja nemamo baš nešto medijski eksponiranih komentatora koji imaju zrno soli u glavi.. sa možda trenutno jedinom iznimkom u liku Ante Vetme, koji se po mom viđenju jedini dobro pripremi, te ima zdavo realno razmišljanje i logiku. Što se tiče prijenosa nikad nisam preferirao domaće prijenose zbog njihovog manjeg financijskog angažmana, često iritantnih voditelja i engleske konkurencije koja pokriva pregršt dodatnog sadržaja. Odove godine pratim F1TV Pro. Želim iskusiti praćenje bolida iz kokpita ,sa svim pozadinskim podacima i tim radijima u realnom vremenu.. sam svoj režiser.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Znači za sve one koji prate f1 i imaju želju pratiti utrke na hrvatskom kanalu podrobnije informacije imate na ovom linku:
https://sportklub.hr/automoto/f1-na-sk- ... formule-1/

Napomenuo bi da cijenjeni novinar Darjan Petrić sa njegovom MAXF1.net stranicom sudjeluje u tom ovom projektu, i dosta novih lica za koje će vrijeme pokazati kako če ih publika prihvatiti i kojom kvalitetom će popratiti f1 prijenose.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
hattrick je napisao/la: 21.03.2021., 08:59 Znači za sve one koji prate f1 i imaju želju pratiti utrke na hrvatskom kanalu podrobnije informacije imate na ovom linku:

Napomenuo bi da cijenjeni novinar Darjan Petrić sa njegovom MAXF1.net stranicom sudjeluje u tom ovom projektu, i dosta novih lica za koje će vrijeme pokazati kako če ih publika prihvatiti i kojom kvalitetom će popratiti f1 prijenose.
I dalje neznamo di ce biti na kojim kanalima kad su predstavljali su rekli da ce setat po svima
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Naravno da će biti na kanalu SK1.. pa ipak se radi o F1.. a ne F2,3,4... :mrgreen:

Nebitno koji kanal, ionako moraš kupiti SK paket da bi gledao f1. Ili tražiti free stream od dotičnig prijenosa sa SK kanala.

No kako sam čuo da ke jedan od komentatora urednik iz Autokluba (znači još jedan probisvjet novinar kao Blažićko) nebi baš imao preporuku, osim ako nemate baš takve afinitete.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
hattrick je napisao/la: 21.03.2021., 09:21 Naravno da će biti na kanalu SK1.. pa ipak se radi o F1.. a ne F2,3,4... :mrgreen:
A znas da nije isto imat SK1, SK2, SK3, SK4, SKHD, nisu u istim paketima....
Nije jednom neki derbi preselio na SK HD....
Fino Alla Fine

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Nisam znao. Onda bi uprava morala dobro naglasiti u kojem paketu se "skriva" F1, kako nebi bilo "što sad". Pomalo traljavo sa njihove strane ako im se dešavao takav propust da ljudi moraju prebacivati pretplatu zbog premještanja lige ili derbija u sred sezone. To sve govori o samoj upravi tog servisa.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Iskreno, ne znam kako to fukncionira u zasto je tako...
Ono sto znam da sam nekad recimo Atletico i Real gledam na nekom od ovih "osnovnih" SK kanala a nekad zna bit na SK HD koji naravno nije dostupan u nekom standardnom prosirenom paketu..

Set programa u paketu se stalno mijenja pa ono sto je trenutno kod mene na ugovoru ne znaci da je sad sve isto svakome..
Fino Alla Fine

Asda
Karting
Karting
S nama već: 4 god 2 mj
Navija za: Alonso
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.03.2021., 09:01
hattrick je napisao/la: 21.03.2021., 08:59 Znači za sve one koji prate f1 i imaju želju pratiti utrke na hrvatskom kanalu podrobnije informacije imate na ovom linku:

I dalje neznamo di ce biti na kojim kanalima kad su predstavljali su rekli da ce setat po svima
Na SK1-3 ide utrka, 95% na SK1 kao što je slučaj na srpskom SK, na kanalima 7-10 ide live timing, snimke iz helikoptera, kamere sa bolida itd

Ja imam Total tv doma, oni imaju 1-3 plus hd tako da ne mogu propustiti utrku ni da želim. Ne znam kako ostali operateri imaju.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ima li neko dobar link da sheruje?
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nemojte dijeliti linkove javno na forumu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡