F1 Vijesti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
at će imat novi, ljepši nos.
kako se slike ođe ubacuju?
vidim previše nepotrebnih ikonica za uređivanje teksta,a nestane na za slike.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ispod boxa za komentar klikni na "napredno uređivanje i prikaz", pa će se onda ukazati na gornjoj alatnoj traci i ikona za umetanje slike.zekohonda je napisao/la: 11.03.2021., 13:21 at će imat novi, ljepši nos.
BTW, ne znam zašto te ikone nema u "osnovnom" prikazu za komentar.
Čini mi se da je i @pastor pitao za taj detalj.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pitao sam se, jeli samo mene to muči.Frantic je napisao/la: 11.03.2021., 13:52Ispod boxa za komentar klikni na "napredno uređivanje i prikaz", pa će se onda ukazati na gornjoj alatnoj traci i ikona za umetanje slike.zekohonda je napisao/la: 11.03.2021., 13:21 at će imat novi, ljepši nos.
BTW, ne znam zašto te ikone nema u "osnovnom" prikazu za komentar.
Čini mi se da je i @pastor pitao za taj detalj.

Rekao je Ante da će pogledat...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Istinska legenda F1, a nije vozač/konstruktor/dizajner/šef ekipe
RIP Murray
Devedesetosma...., puna šaka brade, nadam se da nije bio nikome "na teretu", sa svojim stanjem i zdravljem, u tim godinama, te da se on sam nije patio.
Također, hvala na svemu
RIP Murray
Devedesetosma...., puna šaka brade, nadam se da nije bio nikome "na teretu", sa svojim stanjem i zdravljem, u tim godinama, te da se on sam nije patio.
Također, hvala na svemu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Na fonu sam Franticovog i F1200 razmisljanja. Dugo je pozivio i vjerujem da je imao lijep zivot i nadam se da u zadnjim danima nije bio teret svojim najblizima jer to kida svaku obitelj.
Zao mi je zbog njegove smrti naravno, nekako je glas ere sa puno cilindara i neopterecene politickom korektnoscu
Kao sto je cinjenica da je on za nas ljubitelje Formule 1 vec odavno zavrsio svoju misiju i da smo se sa njim sustinski davno oprostili. Kad je bila 2001, meni djeluje prije desetak godina, a bogme prodje duplo vise
Nama svakako tad i nije bio dostupan u zivom prenosu i znamo ga, barem velika vecina, samo sa snimaka.
Pocivao u miru.
Bi
Zao mi je zbog njegove smrti naravno, nekako je glas ere sa puno cilindara i neopterecene politickom korektnoscu
Kao sto je cinjenica da je on za nas ljubitelje Formule 1 vec odavno zavrsio svoju misiju i da smo se sa njim sustinski davno oprostili. Kad je bila 2001, meni djeluje prije desetak godina, a bogme prodje duplo vise

Nama svakako tad i nije bio dostupan u zivom prenosu i znamo ga, barem velika vecina, samo sa snimaka.
Pocivao u miru.
Bi

- Mazzacane
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Minardi
https://www.motorsport.com/f1/news/cost ... n/5769401/
Još malo o sprint utrci, s tim da se sad novi proračun uvlači u raspravu.
However, sources suggest that some competitors are pushing for the payment to be dramatically higher. Some big spending outfits have even suggested that the current F1 cost cap be increased by more than three times what is on offer (up to an extra $1 million) to cover the added expense that could come from sprint race damage.
Such an idea has not received universal support, especially from those teams that are well below the cost cap limit so see no benefit to it being lifted for their bigger money rivals. They also feel that the $1 million figure is well in excess of what is realistic extra expense.
There are also concerns that extra leeway in the budget cap to the scale of $1 million could actually end up being used by bigger teams to allow more spending on performance gains rather than ever being needed to pay for car damage.
Još malo o sprint utrci, s tim da se sad novi proračun uvlači u raspravu.
However, sources suggest that some competitors are pushing for the payment to be dramatically higher. Some big spending outfits have even suggested that the current F1 cost cap be increased by more than three times what is on offer (up to an extra $1 million) to cover the added expense that could come from sprint race damage.
Such an idea has not received universal support, especially from those teams that are well below the cost cap limit so see no benefit to it being lifted for their bigger money rivals. They also feel that the $1 million figure is well in excess of what is realistic extra expense.
There are also concerns that extra leeway in the budget cap to the scale of $1 million could actually end up being used by bigger teams to allow more spending on performance gains rather than ever being needed to pay for car damage.
-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Red Bull
- F12000
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Malo mogućnosti za grešku. Pozdravljam dugoročno uvođenje ove utrke samo ukoliko će u potpunosti zamijeniti Abu Dhabi u budućnosti.
Mislim da imamo dovoljno arapskih utrka, više bih volio da nam se u kalendar vrate Malezija, Južna Koreja, Južnoafrička Republika i Argentina.
Mislim da imamo dovoljno arapskih utrka, više bih volio da nam se u kalendar vrate Malezija, Južna Koreja, Južnoafrička Republika i Argentina.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Jedna arapska utrka manje a dodati maleziju.F12000 je napisao/la: 18.03.2021., 11:43 Malo mogućnosti za grešku. Pozdravljam dugoročno uvođenje ove utrke samo ukoliko će u potpunosti zamijeniti Abu Dhabi u budućnosti.
Ne mogu vjerovati da je taj dragulj izbačen iz kalendara.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mislim da sam čitao nešto odavno da rade na vraćanju u kalendar. Nadam se da je to istina.Ibarac00 je napisao/la: 18.03.2021., 13:16Jedna arapska utrka manje a dodati maleziju.F12000 je napisao/la: 18.03.2021., 11:43 Malo mogućnosti za grešku. Pozdravljam dugoročno uvođenje ove utrke samo ukoliko će u potpunosti zamijeniti Abu Dhabi u budućnosti.
Ne mogu vjerovati da je taj dragulj izbačen iz kalendara.
Brutalna staza za utrkivanje.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Sviđa mi se ova boja bolida na tom videu. Saudi Arabian Racing Green.Maxi09 je napisao/la: 18.03.2021., 11:24 https://www.formula1.com/en/latest/arti ... QrSER.html
Tilke nadmašio samog sebe.![]()

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
vidjeh na rebelsima. zak vidi dogodine russella i maxa u mercu:
https://www.dailymail.co.uk/sport/formu ... nsong.html
https://www.dailymail.co.uk/sport/formu ... nsong.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Da, ni meni Ocon ne sjeda. Ima mi nesto neiskreno u sebi. A ni Gasly mi nije omiljen da budem iskren.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ne znam, ima mi nesto jako odbojno u njegovoj osobnosti.