Testiranja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Giovinazzi izgleda ozbiljan kandidat za titulu ove godine. :D

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Pastor je napisao/la: 13.03.2021., 16:12 Giovinazzi izgleda ozbiljan kandidat za titulu ove godine. :D
ipak ovo znači da motor u najmanju ruku nije loš

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
_bataziv_0809 je napisao/la: 13.03.2021., 15:18
Har Kl je napisao/la: 12.03.2021., 19:03 Izgleda da je Mercedes ovaj put previše pijeska natovario :D
Sand-bagaju :lolz:
Ne kaže džaba stara rimska poslovica, gdje je puno vreća, kilava getriba ;)

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
I meni se čini da su ovo zasad dobri pokazatelji što se tiče napretka Ferrarijeva motora.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Gledam sad Strolla ... AM iz daljine izgleda isto kao Mercedes. Jako ih je teško razlikovati iz daljine.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Har Kl je napisao/la: 13.03.2021., 16:56 Gledam sad Strolla ... AM iz daljine izgleda isto kao Mercedes. Jako ih je teško razlikovati iz daljine.
Da, jučer su u jednom trenutku išli jedan za drugim, pojma nisam imao ko je ko na prvu
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Svjestan da su ovo samo predsezonska testiranja, malo sam razocaran vremenima. Vidit cemo hoce li sutra itko odvrnuti motor. Ako se ne varam, Bottasovo vrijeme danas je 3 sekunde sporije od pole positiona iz prosle sezone. Na temelju ovih vremena nemoguce je ista predvidjeti za sezonu. Mogu jedino reci kako me Alpine pozitivno iznenadio svojom pouzdanoscu dok se Mercedes i Aston Martin pomalo muce s tim mjenjacem. Unatoc tomu ne sumnjam da ce za dva tjedna svi biti i vise nego spremni za pocetak sezone.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Alonso king je napisao/la: 13.03.2021., 17:02 Unatoc tomu ne sumnjam da ce za dva tjedna svi biti i vise nego spremni za pocetak sezone.
Ja bas ocekujem suprotno. Imam osjecaj da je par ekipa krenulo na krivu nogu.
Nadam se iznenađenjima za dva tjedna :lolz:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Evo Bottas i Stroll najbrži, a Hamilton i Vettel zadnja dvojica.
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Interesantno je da ferari ima najveće zadnje krilo, a u sekoru br.2 je najsporiji..

ili kriju brzinu, ili kao po običaju promašili su aerodinamiku

Pastor
Formula 1
Formula 1
Nisu vremena ni blizu onoga što mogu ovi bolidi. Ako je Latifi danas bio tek 1,3 s iza vodećeg, očekujem da najbolji mogu glatko 1:28. A nije ni to od Williamsa najbolje što mogu.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Nista od ovih testiranja to su sve igre igrice,ali za dva tjedana bi mogao grid biti zgusnuti,jer im je ovo ujedno trening za VN Bahreina,po meni McLaren izgleda super,i Alpina djeluje super i unikatno sa svojim velikim usisinikom na poklopcu motora,vidjet cemo,ocekujem Merc broj jedan pa RB i McLarena ...Ne mogu vjerovati da se Red Bullu odvalio poklopac motora,koji amaterizam :facepalm:
Engine mode 11!
Position 5!

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ovo bi mogla biti sezona 2020 v2, samo još zgusnutija. Što znači nekolicina pobjednika, kao i vozača i timova na postolju.
Najveća očekivanja su mi od McLarena uz stanoviti napredak Ferrarija.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
1. Dan:
slika
2. Dan:
slika

Broj krugova:

Haas - 164
AlphaTauri - 144
Williams - 132
Ferrari - 129
Alpine - 128
Sauber - 125
Red Bull - 117
Mercedes - 116
McLaren - 104
Aston Martin - 81

Motori - prosjek po timu:

Ferrari - 139,3333333...
Honda - 130,5
Renault - 128
Mercedes - 108,25

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislim za ocekivati je da su ovi bolidi sporiji od proslogodisnjih jer su izgubili nesto downforcea u odnosu na prošlu godinu a i gume su nove nakon 2 godine koristenja istih guma. Mislim da ce ipak bolidi malo biti sporiji u odnosu na prošlu godinu, e sad je samo pitanje tko ce povratit najvise izgubljenog downforcea i tu bi mogla biti razlika.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Alonso king je napisao/la: 13.03.2021., 17:02 malo sam razocaran vremenima
Gubitkom downforcea si ocekiva suprotno :neznam:

Alonso king je napisao/la: 13.03.2021., 17:02 Na temelju ovih vremena nemoguce je ista predvidjeti za sezonu
Za razliku od ostalih sezona kada su testiranja bila dead ringer za sezonu :misli:
Fino Alla Fine

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Predviđanja na osnovu testiranja su mi nešto najgluplje što postoji u svijetu Formule 1. Normalno da bolid izgleda stabilno kad ulazi u zavoj 20% sporije nego kad se voze kvale.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Pastor
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la: 13.03.2021., 18:31 Mislim za ocekivati je da su ovi bolidi sporiji od proslogodisnjih jer su izgubili nesto downforcea u odnosu na prošlu godinu a i gume su nove nakon 2 godine koristenja istih guma. Mislim da ce ipak bolidi malo biti sporiji u odnosu na prošlu godinu, e sad je samo pitanje tko ce povratit najvise izgubljenog downforcea i tu bi mogla biti razlika.
Ma ja, ali nisu 3 sekunde sporiji...
Prošle godine je PP bio 1:27.2. Ja očekujem da će biti ove godine oko 1:28. Ili već sutra, ili na kvalama. Istina da su izgubili, ali očekuju da će izgubljeno povratiti, tako da bi trebali biti tu negdje. Da nije bilo promjena vjerovatno bi bili brži za sekundu nego prošle godine...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Ferarri je u Abu dabiju sa novim podom , difuyorom i gumama ya 2021 bio oko 3,5 s sporiji

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
slika
Najbrži mini sektori drugi dan.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡