Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Danas sam testirao novi live timing na portalu pa je to malo prigušilo server. Ništa drastično, ali se za par postotaka posjetitelja događao taj error.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo riješen problem s nedostatkom ikonice za umetanje slike u editoru.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@avetma
Posto vidim da je NBA ponovno poprilicno aktivan, da li moze ikonca na naslovnu kao sto je bila prije
Lazy people nece da imaju 2 bookmarka
Posto vidim da je NBA ponovno poprilicno aktivan, da li moze ikonca na naslovnu kao sto je bila prije

Lazy people nece da imaju 2 bookmarka
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može, gore na vrh u glavni izbornik.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dodajem na to-do listu, na posljednje mjesto po prioritetu 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sređeno oboje 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Trebao bi već biti tu.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Kak to da vi niste usli u shemu sa sportklubom a uso je maxf1 ? Previse ste trazili ili ? 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije Puls nikad bio u nikakvom dealu s tv kućom koja je radila prijenos, pa ni kad je Arena radila - portal nije imao ništa s tim. To što se identificiralo jer sam ja radio jedno i drugo - to je razumljivo, ali i pogrešno.
Sport Klub ima svoju politiku i način kako rade posao, isto kao i maxf1, sretno im jednima i drugima
Sport Klub ima svoju politiku i način kako rade posao, isto kao i maxf1, sretno im jednima i drugima

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Imam F2 prijedlog. Jedne godine ste imali članak "sve što trebate znati o F2". Ja mislim da je to jako dobra fora. Jedan članak ukratko o najzanimljivijim vozačima i ono što je najvažnije pravilima i bodovanju F2.... Naime ove godine se puno toga promijenilo. Taj članak pinajte negdje na vrh F2 sekcije. Možda se privuče još nešto ljudi na taj dio sajta....
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Malo "kraća" verzija.wapi je napisao/la: 27.03.2021., 14:23 Imam F2 prijedlog. Jedne godine ste imali članak "sve što trebate znati o F2". Ja mislim da je to jako dobra fora. Jedan članak ukratko o najzanimljivijim vozačima i ono što je najvažnije pravilima i bodovanju F2.... Naime ove godine se puno toga promijenilo. Taj članak pinajte negdje na vrh F2 sekcije. Možda se privuče još nešto ljudi na taj dio sajta....
https://f1.pulsmedia.hr/56284/f2-2021-n ... o-vikendu/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Desktop ili mobilni pristup?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stoji i ove godine, isti naslov kao što si naveo.. Naslovnica, sredina, na vrhu F2 sekcije.wapi je napisao/la: 27.03.2021., 14:23 Imam F2 prijedlog. Jedne godine ste imali članak "sve što trebate znati o F2". Ja mislim da je to jako dobra fora. Jedan članak ukratko o najzanimljivijim vozačima i ono što je najvažnije pravilima i bodovanju F2.... Naime ove godine se puno toga promijenilo. Taj članak pinajte negdje na vrh F2 sekcije. Možda se privuče još nešto ljudi na taj dio sajta....