Mercedes
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Kolika je Bottasova glava, sakrila cijeli polopac motoraf1zd je napisao/la: 02.03.2021., 11:37 Poklopac motora bijeli. Neko će reći da ide na white power[ link do slike ]

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ne znam
U poređenju sa sivom Izgleda življe i ljepše, mada ni ova kombinacija boja nije najsretnija.
Tirkizna sa crnom je manje-više OK, ali crvena "bode oči", a definitivno su usrali sa sivkastim dijelom i brdom AMG-ova
Svejedno, kakve god bile boje, 99%-tni WCC za 2021.

U poređenju sa sivom Izgleda življe i ljepše, mada ni ova kombinacija boja nije najsretnija.
Tirkizna sa crnom je manje-više OK, ali crvena "bode oči", a definitivno su usrali sa sivkastim dijelom i brdom AMG-ova

Svejedno, kakve god bile boje, 99%-tni WCC za 2021.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iako se na njemu nalaze 3 moje najdraže boje, kombinacija istih je mogla biti puno bolja.
No, nije ružan.
Što se tiče sveukupnog dojma, moćno izgleda i vrlo moguće da će opet nedostižna mjera za druge
No, nije ružan.
Što se tiče sveukupnog dojma, moćno izgleda i vrlo moguće da će opet nedostižna mjera za druge

-
Har Kl
- Formula 1
Grbe na leđima nisu slučajne
Allison govori da će ovogodišnji motor, biti još snažniji.
https://the-race.com/formula-1/mercedes ... irst-time/
Podnicu nisu montirali na bolid uopšte, iz razloga da konkurencija ne vidi "nešto" https://twitter.com/thomasmaheronf1/status/1366712249281372163

Allison govori da će ovogodišnji motor, biti još snažniji.
https://the-race.com/formula-1/mercedes ... irst-time/
Podnicu nisu montirali na bolid uopšte, iz razloga da konkurencija ne vidi "nešto" https://twitter.com/thomasmaheronf1/status/1366712249281372163
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Meni su boje barem bolje nego prošle godine. Ne sviđa mi se crna, ali mi je bolji ove godine sa čišćim bojama, bez mutnih prelazaka između boja. Osim sa crne na sivu pozadi, ali bi mi bolje bilo da su se vratili kompletno na sivu. AMG AMG AMG AMG AMG AMG AMG AMG dio je loš. Bottasova nova kaciga izgleda odlično.
Mercedes izgleda napravio još jedan dobar korak. Pozadi izgleda kao da ga je Hulk malo stukao. HULK SMASH! Kao da su izbacili motor.
Nadam se da će Aston Martin moći pratiti ovo, barem da dođu na prošlogodišnji Mercedesov nivo.
Gledam na nekim drugim forumima, McLarenovci oduševljeni kako je McL uzak. Iako su uži nego sa Renaultom, u nekim dijelovima, u ovom gornjem dijelu gdje je shark fin, tu debelo zaostaju za Mercedesom i RP-om od prošle godine. A izgleda da će i jedni i drugi još se dodatno suziti.
Mercedes izgleda napravio još jedan dobar korak. Pozadi izgleda kao da ga je Hulk malo stukao. HULK SMASH! Kao da su izbacili motor.

Nadam se da će Aston Martin moći pratiti ovo, barem da dođu na prošlogodišnji Mercedesov nivo.
Gledam na nekim drugim forumima, McLarenovci oduševljeni kako je McL uzak. Iako su uži nego sa Renaultom, u nekim dijelovima, u ovom gornjem dijelu gdje je shark fin, tu debelo zaostaju za Mercedesom i RP-om od prošle godine. A izgleda da će i jedni i drugi još se dodatno suziti.
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
Razlog boja je nekoliko. Jedan je sto je Petronas usao sa 33% a AMG ove godine predstavlja E-Performance kategoriju u AMG odjelu, prezentacija Mercedes One, izlazi prvi pravi hybrid GT73 AMG GT-4 door coupe E-Performance 800 ks (cca 200 bat i 600 iz v8) pa valjda naglasavaju novu eru Mercedesa... uz novog CEO ofc.
Meni se svidja i vec vidim da ce biti jeben.
Meni se svidja i vec vidim da ce biti jeben.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
Gdje je crvena zvijezda za Nikija. Rekli su bice tu zauvijek
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ispod airboxa.Testarossa je napisao/la: 02.03.2021., 20:09 Gdje je crvena zvijezda za Nikija. Rekli su bice tu zauvijek
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Har Kl
- Formula 1