Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Meret

Volim kad ovako mladi golmani imaju ovakve tekme...
A Chielo

Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sudac je komotno mogao suditi faul.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa onak... I ne...
Jucer jer Taylor imo odlican kriterij, treba to cesce... Pusto je bas fino, cvrsto, nogometno... Prljavstina nije bilo... U 2 navrata je Salah proba iznudit 11erce duelima kod kojih bi moja trogodisnja kcer ostala na nogama...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kao fan Uniteda ću reći da nije pogriješio što nije svirao faul.
Lindelof mora da ponovi osnove.
Napadač domaćih nije SMIO doći do te lopte.
Kakav lijep gol Bruna

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Frantic
Bas ga je metno
Da se slozim za faul.. Dns je dovoljno samo imat igraca kraj sebe i past, evo ti faul...
Bilo kakva borba za poziciju je zaboravljena...
Lindelof je bas bio pasivan i statican, vjerujem da nije ni znao di je tko..
Bas ga je metno

Da se slozim za faul.. Dns je dovoljno samo imat igraca kraj sebe i past, evo ti faul...
Bilo kakva borba za poziciju je zaboravljena...
Lindelof je bas bio pasivan i statican, vjerujem da nije ni znao di je tko..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Zamalo Maguire zabio za pobjedu. Dobra obrana.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Što se mene tiče ne moraju ništa osvojiti, samo nek se radi na razvoju mladih igrača. Talenata imaju koliko hoće.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Ajde i Arsenal malo proigrao, makar kad pogledaš neka imena i mlade igrače trebali bi na papiru biti daleko bolje plasirani. Vezni red pola Reala, u napadu raspoloženi Aubameyang.
Obrana bila i ostala katastrofa, to valjda i je razlog toj poziciji na tablici
Obrana bila i ostala katastrofa, to valjda i je razlog toj poziciji na tablici

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne znam bas koliko su proigrali... 3 poraza, remi i 2 pobjede u zadnjih 6....
Malo smo strogi prema obrani Arsenala a u biti je napad taj koji je los.. Mislim da je samo. City manje golova primio ali je zato napad u donjem domu lige...
Fulham rastocio Evertona koji bas lose igra na Goodisonu...
Sreca pa im u goste dolazi City
Malo smo strogi prema obrani Arsenala a u biti je napad taj koji je los.. Mislim da je samo. City manje golova primio ali je zato napad u donjem domu lige...
Sreca pa im u goste dolazi City

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Proigrali su danasCrashOverride je napisao/la: 14.02.2021., 21:33 Ne znam bas koliko su proigrali... 3 poraza, remi i 2 pobjede u zadnjih 6....
Sreca pa im u goste dolazi City![]()

Aubameyang je proigrao, tu ćemo se sigurno složiti

Nisam ih dugo gledao, odgledao danas nekih 20 minuta, kada sam zadnji put gledao njihovu utakmicu obrana je bila kriminalna, a napad vrlo dobar. Ako je tako kako ti kažeš onda je sada situacija suprotna. Tako je to već godinama kod njih.
Šteta što Aubameyang trati karijeru u klubu koji je postao pomalo ispodprosječan.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@senna66
A ismijavalo se Wengera
Evo bas otiso pogledat, sa ova dva gola su primili 25, isto kao Chelsea i Spursi koji imaji tekmu manje, Villa je primila 24 ali ima 2 utakmice manje i to je to, svi ostali su promili vise osim Cityja koji je primio samo 14...
Napad je sa danasnja 4 utrpo 31 gol u 24 tekme, 11. po efokasnosti su trenutno, neke ekipe imaju 24 tekme, neke 22...
Za Aubu se slazem u potpunosti... Vjerujem da nije ocekivo 10. mjesto na tablici kada je za 60ak milja dolazio iz BvBa...
Marseille nastavlja samounistenjem kluba, kako su oni propali, strasno.... Jedan od rijetkih klubova gdje vjerujem da je stanje gore nego u Hajduku...
A ismijavalo se Wengera

Evo bas otiso pogledat, sa ova dva gola su primili 25, isto kao Chelsea i Spursi koji imaji tekmu manje, Villa je primila 24 ali ima 2 utakmice manje i to je to, svi ostali su promili vise osim Cityja koji je primio samo 14...
Napad je sa danasnja 4 utrpo 31 gol u 24 tekme, 11. po efokasnosti su trenutno, neke ekipe imaju 24 tekme, neke 22...
Za Aubu se slazem u potpunosti... Vjerujem da nije ocekivo 10. mjesto na tablici kada je za 60ak milja dolazio iz BvBa...
Marseille nastavlja samounistenjem kluba, kako su oni propali, strasno.... Jedan od rijetkih klubova gdje vjerujem da je stanje gore nego u Hajduku...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Čitam da će Arsenal produžiti Luizov ugovor jer navodno Arteta jako cijeni njegov utjecaj koji ostavlja na mlade igrače. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Za njih ne navija ni predsjednik

2 kontroverzna gola... Lazio smanjio i pritisko i onda ih je presjeka gol iz kontre...
Malo su me razocarali, ocekiva sam da ce uzet bod..
Lukaku ih unistio...
Naslov je definitivno njihov za izgubit...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa nece valjda Milan

Sljedeci vikend im je derbi

Predzadnje kolo su Juventus - Inter

Fino Alla Fine
-
Adro
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Kvyat
Ja navijam za Inter nemoj tako haha. Ali šta se naslova tiče sad jedino mogu sami sebi ga oduzet. Šta se tiče penala po meni je bio jer je igrač koji je napravio faul nez točno kako se zove udario Lautara po listu prije nego što je loptu pogodio.CrashOverride je napisao/la: 15.02.2021., 06:37Za njih ne navija ni predsjednik
2 kontroverzna gola... Lazio smanjio i pritisko i onda ih je presjeka gol iz kontre...
Malo su me razocarali, ocekiva sam da ce uzet bod..
Lukaku ih unistio...
Naslov je definitivno njihov za izgubit...